24. Rész

7.7K 267 14
                                    

Mosolyogtam, integettem Poppynak és hazaindultam a munkából. A Vans cipőmmel csoszogtam végig a járdán, hazafelé. Kotorásztam a táskámban ami a vállamon volt, elővettem az iPodom, majd kibogoztam a fülhallgatóim. Beledugtam a fülembe, keresgéltem a zenék közt amíg nem találtam egy olyat amire jó sétálni.

Céltalanul tekingettem körbe az utcán, nem igazán figyeltem a környezetemre. A szellő kissé felkapta a hajam a vállamról. Megfordultam a sarkon, levágtam az utat a parkolóban ahogy mindig is teszem. De vetnem kellett egy második pillantást egy nagy, fekete járműre. Egyik fülhallgatót kihúztam, kicsit közelebb mentem. Ez az ő kocsija lehetett. Felismertem a rendszáma egy részét.

Megpördültem, kerestem a magas, göndör hajú srácot akitől repdes a szívem. Csalódottságom kicsit meglepett. Tekintetem átvittem egy épületre, ami a parkolóhoz tartozott. Edzőterem szerűség lehetett. Kíváncsi voltam, elvándoroltam a bejáratig. Kezeimmel megnyomtam az ajtót, szenvedtem a kinyitásával. Bent elraktam az iPodot a táskámba. A recepciós rész óriási volt. Számos ajtó az épület többi részébe vezetett. A falak tele voltak fitness poszterekkel. Egy nő a pultnál rám mosolygott, értékeltem a gesztusát.

- Segíthetek, kisasszony?

Elfordítottam a fejem, fel kellett emelnem, hogy lássam a meglehetősen magas, izmos férfit. Magas alakja megrémített engem. Idegességem elmúlt mikor szigorú arca mosolygós lett.

- Én, öhm... Harry itt van? - Bizakodva kérdeztem.

Rám nézett egy másodpercre, végignézett. Összezavarodottság vonult át vonásain, mielőtt beszélni kezdett.

- Styles? - Mély hangjával megkérdőjelezte.

Bólintottam.

- Igen. Ő... - Fejét a másik irányba fordította. - Gyere velem.

Követtem a férfit egy hatalmas terembe. A tesztoszteron szaga ellepte az érzékeim. Számos ember szétszóródott a légtérben. Mindegyikük edzett, súlyokat emeltek, fekve nyomtak, ütötték a box zsákot. Szemeimet magára vonzotta egy nagy box ring a terem közepén. Kopott kötelek vették körül a harcteret.

- Ott is van, kedves.

A sarokba mutatott. Megköszöntem neki, arra számítottam hogy elmegy, de nem, mert úgy tűnt érdekli a szituáció. Elkezdtem a két srác felé sétálni akik mezítláb a kék szőnyegen álltak. Harry fürtjei egyből felismerhetőek voltak, néhány kisebb tincs izzadt tarkójához tapadt. Szürke pólójának ujjai fel voltak hajtva erős karján. Végignéztem hosszú lábain, amiken sötétkék rövid gatya volt. Háttal volt nekem, a másik pasi rugózott a lábán.

- Újra! - Harry rekedtes hangján kiabálta.

A vele szemben álló pasi beleütött az ütő párnákba, amiket Harry maga előtt tartott. Könnyen vette az ütést, utasította hogy üssön bal horoggal.

Nem zavartam. Ehelyett odasétáltam a fal melletti asztalhoz, felnyomtam magam és felültem rá keresztbe tett lábakkal. Levettem a táskámat, magam mögé raktam. Szemeimmel feszülten figyeltem az előttem történő eseményekre. Harry izmai meghajlítódtak, ahogy folytatta a támadások fogadását az ütő párnákkal. Háttal volt nekem, de a srác aki ütéseket vitt a párnákba kíváncsian az irányomba kukucskált.

Kuncogtam, mikor Harry megütötte az egyik párnával a hátát.

- Ne vedd le a szemeid az ellenfeledről. - Mondta neki.

Nevettek, játékosan vállba bökte.

- Nos, mi lenne ha ránéznél. - Mosolyogva válaszolt.

Harry gyorsan megfordult, hogy megnézze miről is beszélt a srác. Zavartan összeráncolta a homlokát, utána rám fókuszált. Mély gödröcskéi arcán előtűntek, vigyor díszítette az arcát. Integettem neki.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now