20. Rész

7.4K 263 3
                                    

Harry mögöttem állt a tükör előtt. Néztem ahogy kezei a nyaka köré kerülnek, ujjaival kikapcsolja az ezüst nyaklánca csatját. Többször viselte ezt a nyakláncot, feltételezem hogy valami jelentése volt a számára. Csendben maradtam. Szemeim lecsukódtak mikor Harry lehajtotta fejét, szájával harapdálta a bőröm. Felajánlottam neki több elérhetőséget, fejem oldalra hajtottam kicsit. Élt a lehetőséggel, fogaival enyhén harapdált, nyelvét végighúzta a nyakamon.

Szemeim kipattantak mikor a hűvös ezüst hozzáért a mellkasomhoz. Harry óvatosan helyezte fel nyakláncot körém, hagyta hogy a papírrepülő a melleim közt pihenjen. Feszülten figyelte a tetteim, próbálta meghatározni a reakcióm. Ujjaimmal piszkáltam az új szerzeményt a nyakamban.

- É-én... - A számmal képtelen voltam szavakat formálni.

- Azt akarom hogy a tiéd legyen.

Fürtjei csikizték a bőröm, mikor egy puszit adott az arcomra.

- Harry. - Halkan beszéltem.

- Így tudják mások hogy az enyém vagy.

Testemmel megfordultam.

- E-ez az ok amiért randizni viszel ma este hogy b-bemutass.

Kezeimet a mellkasához nyomtam, növeltem a távolságot közöttünk. Összeráncolta a szemöldökeit, megrázta fürtjeit. Sértődött hangokat kiadva elhaladtam mellette a szobámig. Elakadt a lélegzetem mikor Harry becsapta az ajtót mielőtt ki tudtam volna menni, testem neki kényszerítette.

- Nagyon jól tudod hogy nem emiatt. - Hangjában bosszúság érződött.

- Akkor mondd miért.

Szeme elsötétült a kérésemre, még idegesebb lett. De nem érdekelt. Néztem, vártam hogy száját megmozdítsa, de nem tette. Csendben maradt. Tekintetem el emeltem róla, nem bírtam magam rávenni hogy ránézzek. Eltoltam Harryt hogy még jobban bosszantsam. Engedte hogy kinyissam az ajtót és hogy megszökjek a hálószobámba. A matrac végére ültem, lefele néztem, kezeimmel babráltam. Harry lassan besétált a szobába. Hezitált egy másodpercre mielőtt közeledett volna felém.

- Azt akarom hogy velem legyél. - Halkan mondta.

Hatalmas kezeivel megfogta a vállaimat, gyengéden visszatolt az ágyra. Hajam szétterült a paplanon. Felém hajolt; Harry lehajtotta a fejét, oldalra bökött. Szemeim lecsukódtak mikor telt ajkait a fülemhez emelte.

- Gyönyörű vagy, intelligens. - Megpuszilta fülem alatti részt. - Aranyos.

Elpirultam, arcom bizsergett a hőtől, Harry kuncogott.

- Ártatlan. - Hangja mélyebb lett mint előtte. Torkomban megakadt a levegő, ajkaim szétváltak mikor meleg kezét felcsúsztatta a belső combomon.

- Harcias. - Hangja csintalan lett. Körmeimet vállába eresztettem amikor nyelvével a mellem közti részt nyalta. Éreztem hogy harapta a mellkasomon a bőrt mielőtt a medált a fogai közé vette volna, játékosan meghúzta. Elengedte másodpercekkel később, visszaesett a mellkasomra.

- Azt akarom hogy a tied legyen. - Harry megállt. - H-hogy megmutassam mennyire törődöm veled. - Halkan mondta.

Harry lepillantott rám, bizonytalan volt a reakciómban. Szívem lebegett a szavaitól, elmosolyodtam, majd arcom kipirult. Megkönnyebbültnek tűnt amiért nem estem pánikba és nem toltam el magamtól. Felemeltem a kezem nyakához, gyengéden lehúztam. Ajkaimat övé előtt tartottam, mielőtt a füléhez hajoltam.

- Én is törődöm veled. - Suttogtam.

***

Megérkeztünk az eseményre körülbelül egy órája amit Harry barátja, Sean rendezett. Én már találkoztam vele rövid időre az éjszakai klubban amit próbáltam kiverni a fejemből. Egy modern galériában volt megtartva. Sean feltűnő, kontrasztos munkája látható volt a fehér falakon. Bemutattak sok embernek, esélyem sem volt hogy megjegyezzem mindegyikük nevét. Sokan vitatták a műveket, nagy volt a forgalom. Vándorolni hagytak, Harry elment hogy hozzon nekünk italt. Azon kaptam magam, magával ragadott egy adott kép. Szememmel vizsgáltam a sötét színeket. Izgatottan közelebb léptem a képhez. Egy fiú és egy lány volt rajta. A fiú védelmezően körülölelte a kisebb termetű lányt, hosszú barna haját fújta a szellő. Ölelték egymást, mintha féltek volna hogy el kell engedniük a másikat. Leesett az állam mikor jobban megnéztem a fiút. Magasabb volt. Haja sötét, göndör volt. Nem lehetett látni az arcukat olyan szorosan összebújtak. Sötétedő erdő volt a háttere szerető ölelésüknek. A kiválasztott helyszín kísérteties jellegűnek hatott.

- Tessék. - Harry átadta a poharat.

- É-é...

- Mi az? - Mosolygott.

A festmény felé fordultam. Mögöttem állt, átkarolta a derekam, állát a vállamon pihentette. Harry ölelése szorosabb lett mikor lekötötte az előttünk lévő kép.

- Tetszik?

Megdöbbentem, hogy Sean mögénk állt. Fejemmel felé fordultam, Harry felemelte a fejét vállamról, bólintottam.

- Gyönyörű. - Mondtam. - Úgy tűnik, hogy szerelmesek.

Mosolygott, rápillantott a festményre, majd vissza ránk.

- Ti inspiráltatok... Mindketten. - Harry és felém bólintott.

Kicsit összezavarodottnak nézhettem ki mikor visszanéztem a képre. Harry mellém állt, karjaink súrolták egymást. Próbáltam feldolgozni az információt. Világos volt, hogy a göndör hajú srác meg akarja védelmezni a lányt a karjaiban. Azt akarta hogy biztonságba legyen. Harry.

- Majd látlak később mindkettőtöket. - Sean megtörte a csendet.

Még mindig a képre fókuszáltam amikor elment. Másodpercekkel később éreztem hogy egy kéz lassan lecsúszik a karomon. Harry összekulcsolta az ujjaink. Hüvelykujjával simogatta bőröm. Testemmel közelebb mozdultam.

- Harry?! - Egy nyikorgó hang szólt.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin