26. Rész

6.7K 260 1
                                    

Nem tudtam mást tenni, csak rötyögtem mialatt Harry felnyögött. Csengőhangja visszhangzott a halk autóban.

- Harry. - Motyogtam.

Nem válaszolt, szájával nedves csókokat hagyott az enyémen. Ujjaimat belenyomtam vállaiba, megkíséreltem hogy elhúzódjon tőlem. Ahelyett hogy engedelmeskedett volna, ő mélyebbre ereszkedett hozzám. Nevetve oldalra fordítottam a fejem. Puha ajkait vontatta lefelé a nyakamon, ujjaimat a hátán végig vezettem. Kuncogott mikor a fenekéhez értem és kihúztam a mobilját a zsebéből, majd oda adtam neki. Játékosan duzzogva elvette tőlem. Mosolyogtam, hátrafésültem pár tincsét miközben lenézett rám.

- Válaszolj rá. - Suttogtam.

Ujjaival rutinosan megérintette a kijelzőt,  nagy, zöld szemeivel feszülten bámult.  Füléhez nyomta, felém hajolt. Egyik karjára támaszkodott.

- Hello. - Harry rekedtes hangján szólt.

Arca kissé megváltozott a vonal másik végén lévő hang hallatán. Harry elemelte a telefont szájától mielőtt beszélni kezdett.

- Le kell ezt rendeznem. - Suttogta.

- Oké. - Mosolyogtam.

Megpusziltam az arcát, majd lemászott rólam. Oldalra biccentettem a fejemet kíváncsian, feszülten hallgattam a ,,Ő az? Bo?" kérdést a mobilból amit Harry szorosan fogott hatalmas kezében. Feltételeztem hogy Harry kínos köhögésével próbálta elhallgattatni a halk hangot. Ez a személy tudott rólam? Volt egy olyan érzésem hogy Harry nem sok mindenkinek mesélt a kapcsolatunkról. Ez az ő birtokló, védelmező mániája miatt lehetett. De ez a személy eléggé jól informált volt hogy tudja hogy velem van. Harry megbízhatott bennük.

Hosszú testével megbotlott mikor az ajtót kinyitotta, ott hagyva engem összezavarodva, a hátsó ülésen szétterülve. Felültem, kimásztam az ajtón amit Harry kinyitott. A lábam a betonhoz ért amint kiléptem. Néztem, ahogy Harry a mobilját a füléhez helyezi.

- Nem, nem csináltunk semmit. - Motyogta, arca enyhén kipirult.

Nem láttam még ezelőtt Harryt soha ennyire zavarba hozottnak. Az enyhe pír az arcán fiatalabbá tette egy picit. Imádni valóan nézett ki, ezt az oldalát ritkán lehet látni. Nem tudtam mást tenni, csak mosolyogni. Fejét felém fordította mikor becsaptam a kocsi ajtaját. Nyugtalannak tűnt. De én egy megnyugtató mosolyt villantottam rá, némileg megnyugodott, amikor visszamásztam az autó elejébe. A szélvédőn keresztül néztem őt, utána keresgéltem a rádió csatornákon, fejem hátrahajtottam szemeim becsuktam Jessie J-t hallgatva.

Percekkel később kinyílt az ajtó. Elfordítottam a fejem azonnal mikor Harry bemászott.

- Minden oké?

Válaszul hümmögött egyet, ujjaival beletúrt sötét fürtjeibe.

- De én, öhm... haza kell hogy vigyelek. - Kicsit bűnösen nézett ki.

- Jól van. Anya úgyis hívott hogy ma este hazaér.

Elégedettnek tűnt, amikor rá mosolyogtam.

- Oké.

Motor felzúgott azonnal, miután becsatoltam magam.

***

Az autó a házunkkal szembeni úton leállt. Nem világított bent semmi, anya még nem volt otthon. Harry felé fordultam, aki kíváncsian fürkészett. Kikapcsoltam a biztonsági övem, észrevettem hogy ő az övével már megtette. A zene még mindig halkan ment. De nem vettem róla tudomást mikor Harry beleharapott alsó, telt ajkába. Ezután nyelve kicsúszott. Ezt a szokását megnyerőnek találtam. Lassan előre mozdultam, kezemet combjára helyeztem, támogatva ezzel azt, hogy hozzá tudjak hajolni. A melegséget, mit a teste árasztott bizsergést váltott ki belőlem az egész testemben. Forró, kifújt levegő időzött közöttünk. Mikor számmal alig súroltam az övét, egy rekedt nyögés hagyta el a száját. Mellkasa vibrált emiatt. Szemeim elkerekedtek mikor kezemet az ágyéka felé mozdítottam. Az érintésem hatására Harry teste megfeszült az élvezettől.

- Oh istenem, sajnálom.

Harry szemeit csukva tartotta pár másodpercig, ajkai szétnyíltak. Időző ügyetlen gesztusom ellenére is ott maradt a kezem, de gyorsan elhúztam onnan. Kissé összezavart mikor elkezdett nevetni.

- M-Mi az? - Kérdeztem.

- A legtöbb lány nem kérne bocsánatot. - Viccelődött.

Kipirult az arcom ahogy rájöttem, mire gondolt. Ritkán fordul elő egy srácnál hogy nem értékeli azt, hogy egy lány rátenyerel az ágyékára. Fejem lehajtottam, nem bírtam rá nézni. Ismerős mély kuncogást hallottam, mielőtt megfogta az állam, fejem visszafordította magához. Gödröcskés mosolyával találtam szembe magam.

- Imádom, hogy elpirulsz miattam. - Mondta Harry, ujjaival végigsimított égő arcomon.

Sóhajtottam egyet mikor a nyakamba dörgölőzött.

- De nincs okod félénknek lenni. - Suttogta.

Nem tudtam nem gondolni az összes együtt töltött intim pillanatainkra; Harry érintésének gondolata, ami lehetett lassú és szelíd, vagy sürgetősen kétségbeesett, mindketten elvesztünk a világunkban. Minden új volt nekem és gyanítottam hogy Harry élvezi hogy ő az egyetlen aki részese lehet ezeknek az új felfedezéseknek. Egyre inkább tudatában vagyok a Harryvel szembeni mély érzéseimmel, minél több időt töltök vele együtt.

Vissza lettem rángatva a jelenbe amikor forró ajkaival szívni kezdte a nyakam. Önelégült vigyor díszítette az arcát mikor elhúzódott. Csak másodperceknek tűnt ez az egész, majd kinyitotta az ajtót és kisegített. A csomagtartóból kivette a táskámat, megfogta a kezem és átsétáltunk az úton. Együtt felsétáltunk a házamig, Harry lehajolt hozzám hogy megpuszilja a homlokom. Sietősnek tűnt mikor elköszöntünk egymástól, nyílegyenesen az autója felé vette az irányt. Ez még jobban kíváncsibbá tett, kivel beszélt a telefonon és miért akar ennyire lelkesen részt venni valamiben. Kulcsaim a zárban lógtak, hátra fordultam, láttam hogy már kinyitotta a kocsi ajtót.

- Harry! - Utána szóltam.

Gyorsan megfordult, lenyűgöző zöld szemeit rám emelte egyből. Várt rám, hogy folytassam.

- Hihetetlenül dögösnek találom hogy egy box edző vagy. - Mosolyogtam, beleharaptam a számba.

Mélyen nevetett, mielőtt befeszítette az izmait nekem. Játékosan legyeztem az arcom, úgy tettem mintha elájulnék. Ott álltam, bámultam rá, hogy közeledett, határozott lépései visszahozták hozzám. Másodperceken belül Harry előttem állt. A közelség nem is létezett szinte köztünk. Ajkaim szétnyíltak, ziháltam. Erős alkarjait a combjaim alá helyezte, erőfeszítés nélkül felemelt, lábaimmal körülöleltem a derekát. Önelégült pillantása illett az én önelégült vigyorommal. Egyre jobban hozzászoktam Harry hirtelen gesztusaihoz, amik hamar levettek a lábamról. Domináns cselekedetei nem mindig voltak rosszak. Zöld szemei csillogtak, mialatt mosolyogtam. Hátam a bejárati ajtó melletti bal falhoz kényszerített. Harry megtartott, ajkait erőteljesen az enyéimnek nyomta. Csókunk "mocskos" volt, kétségbeesetten próbáltuk érezni egymást. Nyelvével szétválasztotta ajkaim. Egy mély nyögés vibrált közöttünk, Harry haját meghúztam. Kezeimmel elértem végre a tarkóját, elhúzódott tőlem.

- Tényleg mennem kell. - Kifulladva motyogta.

Orraink összeértek miközben beszélt. Mosolyogtam, egy kis puszit adtam az arcára. Ujjaimmal még mindig körbefogtam a nyakát, ezalatt kicsúsztam a szorításából, lábaim elérték a földet. Kezemmel végigsimítottam széles vállain, lefele erős karjain, bicepszét megfogtam. Ujjaimmal megszorítottam a kezét.

- Menj. - Suttogtam.

Harry lehajolt, egy hosszan tartó nedves csókot nyomott duzzadt ajkaimra.

- Hamarosan találkozunk, Baby.

Testemet hidegnek éreztem, mikor hosszú ujjait elhúzta tőlem. Néztem ahogy átsétál az úton, bemászik a nagy autó vezető üléshez és elhajt.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now