39. Rész

7.3K 218 3
                                    

A takaró alatt ölelkeztünk. Csupasz bőrömet csiklandozta Harry szőre, ahogy a lábaink összesimultak. Fejét a mellkasomon pihentette, míg én óvatosan átfésültem ujjaimmal a kócos tincseit. Karját a derekam köré fogta, és halkan horkolt. Kicsit megmozdultam, Harry fogása pedig egyből erősödött, ahogy közel tartott magához. Olyan gyönyörűen nézett ki, a göndör haja, a rózsaszín telt ajkai. Szinte ámulattal figyeltem, ahogy megrebegtek a szempillái, mély levegőt vett és ismét megpihent a mellkasomon. A légzése fokozatosan, egyenletes ütemben lassult. Megnyugtató volt. Ebben a pozícióban találtam, mikor felkeltem. A párnák összevissza hevertek a takaró alatt és fölött. Helyettük tudattalanul is inkább engem használt, és a végtagjaival szorosan húzott magához. Nem volt olyan védelmező, inkább kicsit ijesztő, egy kisgyerekre emlékeztetett, aki a szeretteibe kapaszkodik megnyugvásért. Hosszú lábai összefonódtak az enyéimmel. Ujjai néha-néha megrándultak, gyengéden szorították a pólóját, amit én viseltem. Egészen biztos voltam benne, hogy Harry azért alszik így, mert félt, hogy elmegyek. Kétségbeesetten kapaszkodott. De nem volt oka az aggodalomra. Semmi esély nem volt rá, hogy eltűnjek. Az érzések, amelyek időközben kialakultak ez iránt a bámulatos fiú iránt, túlságosan is melengették a szívemet, és nem voltak hasonlíthatóak semmihez sem, amit azelőtt éreztem. Még el kellett mondanunk egymásnak, mit is érzünk igazából. Tudtam, hogy Harry törődik velem, számtalanszor elmondta már. De mélyen, legbelül attól féltem, hogy én erősebben kötődöm hozzá, mint ő hozzám. Sosem volt azelőtt párkapcsolatom, sosem éreztem ilyen vágyat, hogy közel legyek valakihez azelőtt. Nem bírtam tovább ezen gondolkozni. A figyelmemet visszatereltem Harryre. Halkan a nevemet motyogta, és a keze a takaró alá csúszott. Másodpercekkel később felfogtam, hogy az én kezemet keresi. Odaadtam neki, és a hosszú ujjai összefonódtak az enyémmel, majd a hajához emelte. Mosolyognom kellett, még álmában is megnyugtatja, ha valaki a hajával játszik. Nagyot sóhajtottam, és a fogaim közé vettem az alsó ajkam. - Azt hiszem beléd szerettem. - suttogtam alig hallhatóan.

A szívem elkezdett dübörögni a mellkasomban és egészen biztos voltam benne, hogy Harry is megérezte a növekvő pulzusomat. A jelenlétét hirtelen elviselhetetlennek éreztem, ahogy a súlya rám nehezedett. Nem kaptam levegőt. Ujjaimmal igyekeztem lefeszegetni a karját a derekamról, hogy kibújhassak alóla. Ez meglehetősen nehéznek bizonyult, mivel Harry végtagjai elnehezedtek alvás közben, szó szerint összegabalyodtunk. Még ebben a legyengült, öntudatlan állapotában is nyilvánvaló volt testének ereje. Csalódott motyogás hallatszódott, mikor próbáltam kiszabadítani a lábamat Harry combjai közül. A nyöszörgése hangosabb lett, mikor nem engedtem, hogy karjával visszahúzzon magához. Mindeközben Harry zöld szemei még mindig csukva voltak. Nyomtam egy puszit az arcára, és ujjaimmal finoman végigsimítottam a haján. Úgy tűnt, a mozdulat lenyugtatta, és hagyta, hogy kiszabadítsam a lábamat az övéi közül. A mozdulatot kísérő rekedtes nyögés hatására forróság öntötte el a testem. Elkerekedtem a szemeim mikor a térdemmel alig érezhetően súroltam a növekvő keménységet Harry megfeszült lábai között. Figyelmen kívül hagytam a szemem előtt felvillanó képeket, ahogy a szerelmem lihegve, verejtéktől csillogóan fölém hajol. Megráztam a fejem, megtagadva ezzel, hogy eleget tegyek a kísértésnek, és bekukkantsak a takaró alá. Tudtam, hogy az erekciója, amit jóval intenzívebben éreztem pár órával azelőtt, szorosan feszül a Harry alsórészét ölelő fekete anyaghoz. Összeszedtem magam, mikor végül kiszabadultam a védelmezőm látszólagosan erős szorításából. A hiányom miatt Harry feszült nyöszörgést hallatott, a homlokát összeráncolta, de a szemei lehunyva maradtak. Elégedetlen arckifejezése ellenére még mindig Harry volt a leggyönyörűbb férfi, akit valaha láttam.

Nyugtalansága folytatódott, amíg át nem csúszott arra a részre, ahol előzőleg én feküdtem. Kinyújtotta hosszú lábait a takaró alatt, amíg a lábfejét ki nem dugta a végén. Akaratlanul is elmosolyodtam a látványon. Telt, rózsaszín ajkai szétnyíltak mikor egy puha csókot nyomtam az arcára. Mikor elhúzódtam Harry megragadta a legközelebbi párnát és a csupasz mellkasához húzta.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now