21. Rész

6.2K 255 23
                                    

- Harry?! - Egy nyikorgó hang szólt.

Megfordult, magával vitt, közben nézte ahogy a bögyös vörös közeledett felénk. Fekete ruhája passzentos volt, túl keveset kellett képzelődni annak, aki ránézett. Lángoló vörös haját át dobta egyik vállán.

- Francba. - Harry motyogta.

Szorosan megfogta a kezem. Kédően felpillantottam rá, mialatt a nő megközelített minket. Hangja visszavonta a figyelmemet rá.

- Oh istenem, el sem hiszem, hogy te vagy az. - Áradozott.

Szemeimmel feldolgoztam a jelenlétét, erős smink, nagy fülbevalók. Szép is lett volna ha nem lett volna rajta ennyi kozmetikum. Összeráncoltam szemöldökeim miközben ő játékosan rátette kezeit Harry mellkasára, mellei szinte kibuktak a ruhájából. Valami azt súgta, hogy tudta előre, hogy Harry részt fog venni ezen a rendezvényen. Színészkedése elég meggyőző volt. Nem tudtam leírni azt az érzést, ami végigfutott rajtam. Csak annyit akartam közölni vele nem igazán udvariasan hogy vegye el a kezét Harryről.

- Szia Kim. - Harry szinte fájdalmasan köszöntötte.

Ajkaim kissé szétváltak mikor végigsimított hosszú felsőtestén. A felesleges hosszan tartó érintés irritált. Felnéztem Harryre, összerezzent.

- Már vagy 1000 éve nem láttalak, merre bújkáltál, drága? - Sugallóan kérdezte.

Talán teljesen láthatatlan voltam számára? Megköszörültem a torkom, éles tekintete rám irányult. Egy csipetnyi bosszúság vonult át vonásain, mielőtt megszólalt.

- Ki ez?

Harry közelebb húzta a testem magához; másik keze a csípőmön pihent.

- Ő Bo. Bo, ő Kim. - Oda-vissza intett.

- Ti ketten együtt vagytok?

Szemeim kikerekedtek, nem kerülgette a forró kását. Tompaság ütött belém. Mielőtt bármelyikünk válaszolni tudott volna, valaki Harry-t hívta. Felismertem Sean hangját, Harryt hívta hogy bemutassa egyik barátjának.

- Én... öhm. - Harry dadogott.

- Menj, majd vigyázok rá. - Utasította Kim.

Szerencsére a kis kötekedésem Kim észrevétlenül hagyta, aki jelenleg buján legeltette Harryn a tekintetét. Nem kellett senki, hogy "vigyázzon" rám. Felpillantottam az arcára, bizonytalannak tűnt. Nagy zöld szemével visszanézett Kimre.

- Menj. - Bátorította.

- Visszajövök egy percen belül. - Mondta, majd egy puszit adott az arcomra.

A mosoly eltűnt az arcomról mikor Harry elment, és ott hagyott a vöröskével. Megragadta a kezem, elrángatott engem egy padhoz, ahol több festményt lehetett látni a falakon.

Kim azonnal ledobta az álarcát amint nem hallotta senki.

- Egy ilyen lánynak mint te, nem kéne keverednie egy olyan sráccal mint Harry... Veszélyes.

Egyből tudtam hogy arra gondol hogy túl ártatlan vagyok neki. Tudtam hogy úgy gondolja, ő sokkal jobban illik mellé. Semmi kétség nem volt abban, hogy ők régebben egy párt alkottak. Fejemmel felé fordultam hogy ránézzek.

- Nem veszélyes.

Gúnyolódott a válaszomon.

-Akkor nyilvánvalóan nem láttad még egy bunyóban sem. - Gúnyosan felnevetett.

- De láttam. - Nem rá öszpontosítottam, hanem Harryre. - Kétszer.

A sérüléseket, amit Jakenek okozott, nem volt könnyű elfelejteni. Nem beszélve arról, hogy Harry saját maga ment bele mikor Jake bosszút forralt. Visszanéztem Kimre, meglepetten felhúzta a szemöldökét, meglepődés látszott arcán.

- És te még mindig vele vagy. Azt hittem hogy megijesztett ez, mert Harry tud néha elég rémisztő lenni.

Felhoztam a számhoz a poharam, mielőtt Kim elkezdett beszélni.

- A viselkedése ellenére, Harryvel volt a legjobb szex.

Italom szinte kiköptem a számból, ő kinevetett. Úgy látszik nem volt benne semmi szégyenkezés, hogy egy abszolút idegennek meséljen a múltbeli szexuális életéről. Tudtam hogy ez a reakció volt az, amit várt tőlem. Teljes sokk. Ez csak felbátorította a folytatásra, mivel tudta hogy Harry és én közel állunk egymáshoz.

- Oh istenem, miket tud művelni azzal a nyelvvel.

Tekintetem visszavittem Harryre, szinte a végszóra kidugta a nyelvét hogy menedvesítse az ajkait. Szívem lebegett mikor fejét felénk fordította, jobb szemével kacsintott egyet, és egy huncut mosolyt villantott.

- Ugh és azok a telt ajkak. - Láttam hogy kezét felvitte és legyezte az arcát.

Nevetett. Fejemmel még egyszer felé fordultam.

- Fogadni mernék fogalmad sincs arról mennyi lehetőséget tartogat magában az a száj. - Kuncogott.

Nem tudta, hogy én már tapasztaltam Harry csodálatos intim közelségét. Nyilvánvaló volt, hogy Harryt csak szexuális szinten kezelte. De nem voltam meglepve. Gondolatai sosem mentek mélyebbre, minthogy mit tud művelni a szájával. Elborzadásomban megráztam a fejem. Harry sokkal több volt ennél. A beszélgetés alatt rájöttem hogy szinte semmit nem tud a múltjából, az erőszakos viselkedését betudta annak hogy ő egy csábító rosszfiú. Harry bízott bennem, elmondott olyan dolgokat amit még senki másnak. Visszanéztem Kimre. Rám vigyorgott.

- Beugrok a mosdóba. - Szinte már énekelt.

Bólintottam, nem igazán érdekelt. Inkább vagyok egyedül mint az ő erőszakos társaságában. Szemeimmel keresgéltem Harry után. De sötét fürtjeit nem lehetett látni az én helyzetemből. Magasságom is biztosította a hátrányom.

Eltűntem a munkák között mialatt átcsapódtam az emberek között, akik csodálták a festményeket. Egy labirintusban éreztem magam, nem láttam az emberek arcát, nem tudtam megkülönböztetni őket. Összevontam a szemöldökömet, egy nyikorgó nevetés hallatszódott nem messze tőlem. Vörös haja miatt azonosítható volt, ahogy közeledtem a lányos vihogás felé. Hamar rájöttem, miért maradt abba az idegesítő vihogás. Úgy éreztem szívem a torkomban dobogott, mikor néztem Kimet. Száját szorosan Harryére nyomta, egy sarokban álltak. De tudtam, hogy azt akarta hogy lássam. Kezével markolta az ingét blézere alatt. Másik kezével a hajába túrt, helyben tartotta. Nem tudtam megállítani a könnyeket, amik megtöltötték a szemeimet. A látvány szinte már beteggé tett. Szánalmasnak éreztem magam. Túl naiv vagyok hogy hittem neki.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now