38. Rész

8.1K 227 0
                                    

- Jól vagy? - Lélegzet fojtva suttogta.

- Mmm.

Harry mosolygott, orrát odadörgölte az enyémhez. Hüvelykujjával megsimította az arcomat, közben nézett. Csillogó zöld szemeinek látványa biztonság érzetet adott. Nagyot sóhajtott, mielőtt duzzadt ajkait nekinyomta enyéimnek. Édes csókunk felzaklatott mikor éreztem hogy Harry nagyon fokozatosan elhúzódik a csípőjével, megpuhult hossza kicsúszott belőlem. Úgy éreztem, közel sem volt olyan idegen, mint amikor először belém hatolt, testem már hozzászokott a kellemetlen érzéshez. Éles, szaggatott hangok jöttek ki a szájából, megszorította a kezem mikor véglegesen szétváltunk. Harry kicsit megkönnyebbültnek látszott.

Izmaim sajogtak ahogy hagytam hogy a kényelem átjárjon a sötét paplan segítségével. Szétterültem, néztem hogy Harry mellém gurult; hosszú ujjaival sietve babrált az óvszerrel, beledobta a szemetesbe. Haja kócos volt. Nem tudtam mást tenni csak mosolyogni annak a tudatában hogy ezeket a rakoncátlan tincseket én okoztam a barátom fején. Másodperceken belül újra mellettem volt. Éreztem hogy nem tudok mozogni, kissé még kifulladt voltam a fűtött mozdulataink miatt. Hatalmas kezek gyengéden kényeztették érzékeny bőrömet; a jobb vállammal kezdte, lefele a csupasz testemen. Meglepő módon abban a pillanatban az szégyenlősség hogy teljesen meztelen vagyok nem működött. Valahogy nem tűnt úgy hogy érdekelne. Az egyetlen érzés amit tapasztalok az Harry, jelenléte mindent átfogó volt. Ajkak, kezek, fürtök, bőrrel való kapcsolatfelvétel. Harry ujjait összekulcsolta az enyéimmel, továbbra is imádta fájó testem.

- Olyan jó voltál Baby. - Motyogta.

Sötét loknik csikizték a hasam, ajkai ragaszkodást árasztottak köldököm felett, majd megpuszilta jobb oldalt a csípőm. Meleg érintése megnyugtatta izmaimat, felcsúsztatta a kezét a combomon, folytatta az elemelkedést a csípőmtől. Az elmém megtagadta a gondolkodást, mielőtt majdnem összezúztam volna az ujjait az enyémek között.

Féltem, hogy meglátja a zúzódásokat, amik elkerülhetetlenek voltak előbbi durva érintése révén. Nem kellett, hogy lássa. Harry reakciója hirtelen megváltozott és tágra nyílt szemei aggódóan néztek rám. Telt ajkai szétnyíltak, hogy megkérdőjelezze, miért kellett megállítanom, de egy szót sem szólt.

- Harry - suttogtam.

Ujjaimmal finoman megszorítottam nyugtatólag, gyönyörű arca tűnt fel felettem. Halkan kuncogtam, ahogy az orrával megbökte az arcom; Harry egyértelműen megkönnyebbült, hogy még mindig mosolyogok. Végigcsókolt az államon keresztül a nyakamig. Duzzadt ajkait végighúzta a mellkasomon, nyelvével súrolta a mellemet. Nyöszörgésem egy rekedtes nevetést váltott ki Harryből.

- Velem maradnál éjszakára? - kérdeztem félően.

- Örömmel. - Hangja őszinte volt.

Melegségtől bizseregtek fájó tagjaim Harry érdes hangja hallatán. Mosolygott, gyengéd csókot nyomott ajkaimra, mielőtt a jobb oldalamra feküdt. A plédet, ami az ágy végébe volt dobva, magunkra húzta. Ujjaink még mindig összekulcsolódtak. Lábaimat magzatpózba húztam, és a lepedő alatt is kezdett melegebb lenni meztelen testünktől. Harry közelebb jött, egymással szemben feküdtünk és bámultuk egymást. Feltérképeztem csábító arcának részleteit, nem kerülte el figyelmem a kis szeplő szája jobb sarkában. Mély kuncogása nevetésre késztetett, ahogy megböktem a kis mélyedést az arcán.

Szeretkeztünk. Igazság szerint, még mindig próbáltam összekapni a gondolataimat. Elégedett voltam, szótlan, és fájt. Egy kis részem titkon még mindig tisztában volt a bizonyos sötétséggel, amivel Harry tudatlanul küzdött, hogy irányítsa intim kapcsolatunk közben.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now