13. Rész

8K 288 0
                                    

Könyökeimre támaszkodtam, hasamra feküdtem és céltalanul görgettem végig Tumblr-n. Rákattintottam a reblog gombra, mert rendkívül mulatságosnak tartottam azt a postot, utána folytattam tovább a lefele görgetést. Az anyukám már elment egy ideje. Meglátogatta az egyik rokonunkat akivel sosem találkoztam még és beteg lett. Felhívtam reggel, megkérdeztem, hogy mentek a dolgok de kicsit letörtnek hangzott. Még mindig nem tudta mikorra fog hazaérni, de mondtam neki hogy ne aggódjon.

Fejem gyorsan megfordítottam mikor meghallottam egy rövid rezgést. Sértődött hangot adtam ki magamból, nem akartam elmozdulni a kényelmes helyzetemből. Lustán átgurultam, kezemben fogtam a mobilom. Zoe neve villant fel a képernyőn, megnyitottam az sms-t.

Zoe: Szia, csak azt akartam mondani hogy holnap kilenckor filmes estét tartunk. HOZZ FAGYIT! Xx

Nevettem mielőtt válaszoltam neki. A filmes estéink mindig beszélgetéssel végződnek, elfeledkezünk a filmről ami megy a tv-ben. A legtöbbet nem is igazán láttam, ráadásul van egy olyan érzésem hogy érdeklődőek lesznek a Harry témában.

- Tekintsd megoldottnak! Xx - Válaszoltam.

Mobilom ledobtam az ágytakaróra, visszanéztem a laptop képernyőjére. Kicsikét nevettem, majd újra rezgett a telefonom. Ujjaim rutinszerűen feloldották a telefonom, a figyelmem még mindig a Tumblr-t követte mikor megnyitottam az üzenetet.

Harry: Mi a középső neved? x

Zavartan összeráncoltam a homlokom, amíg nem ellenőriztem a képernyő felső részét. Harry. Ezelőtt még sohasem kérdezett rólam, nem voltam biztos benne hogy elmondjam ezeket az információkat. Ujjaim a mobilom tartóját birizgálták, utána gépeltem.

- Grace.

Beleharaptam az alsó ajkamba, ujjam a küldés gomb felett tartottam. Felugrottam amikor a szürke cirmosom Doug felmászott az ágyamra. Puha, csíkos szőre nekiért a kezemnek, meg akarta kapni a figyelmemet. Mosolyogtam, megvakartam a füle mögötti részt, ezután visszapillantottam a mobilom kijelzőjére. Ujjaimmal gyorsan hozzáadtam még valamit az sms-hez.

- Grace. Mi a tiéd? x - válaszoltam.

A telefon továbbra is rezgett egész éjjel. Üzeneteket váltottunk, kérdezgettük egymást a másik dolgairól, életéről. De magához hűen feltett néhány intim kérdést, amitől égett az arcom.

*Következő este*

- M-megmentett, Harry megmentett téged?

Bólintottam.

A lányok döbbenten néztek rám ahogy elmeséltem nekik. Mindannyian Zoe nappalijában feküdtünk, párnák hevertek mindenfele. Ahogy vártam, a tv-t figyelmen kívül hagytuk, ettük a fagyikat és dumálgattunk.

- És ti... csináltátok... tudod. - Charlotte dadogott.

A rózsaszín pír növekedett az arcomon mialatt megerősítettem hogy mi történt Harry hálószobájában. Szinte mindent megosztottunk egymással, ez tett minket közeli barátokká. A telefonom magára hívta a figyelmem. Harry neve felvillant, mielőtt megnyitottam volna az sms-t.

Harry: Milyen színű bugyi van rajtad? x

Arcom még jobban elkezdett pirulni mikor olvastam merész szavait. Önbizalma megdöbbentett. Letettem a telefont, nem válaszoltam.

- Talán nem is olyan rossz amilyennek gondoltuk? Harry jónak tűnik. - Mondta Lucy.

Kissé idegesnek tűntem, de a lányok mosolyogtak rám. Több szempár rám szegeződött majd le a mobilomra.

- Mi ez? - Zoe kérdezte.

- Umm, elmegyek a mosdóba. - Közöltem.

Felkeltem, kisétáltam a szobából, gyorsan átsiettem a fürdőszobába. Magamban káromkodtam, rájöttem hogy ott hagytam a mobilom. Mikor visszamentem pár perccel később, a lányok csendesek voltak, ezután kontrollálatlanul vihogtak.

Francba, látták.

A telefont sietve megfogtam és ránéztem a képernyőre. Szemeim kikerekedtek amikor keresgéltem az elküldött üzenetek közt, rémületemre visszaírtak Harrynek.

- Fekete csipke ;) x

Felemeltem a fejem.

- Ó istenem, nem hiszem el hogy ezt megtettétek! - Mondtam sürgősen.

Nevetésük félbeszakadt mikor a rezgés végigfutott a tenyeremben. Tekintetem levittem a mobilomra.

Szívem szinte kiszakadt a mellkasomból amikor megnyitottam az sms-t.

Harry: Szent szar. Küldj egy képet. x

Szemöldökeiket felhúzták, vártak a reakciómra. Charlotte kihasználta a lehetőséget, kiszedte a telefont a kezemből mialatt én leesett állal álltam.

- Oh istenem!

Átpasszolta másik két lánynak a telefont, akik a szemben lévő kanapén ültek. Mosolyogtak, majd rám néztek.

- Kedvel téged. - Zoe cukkolt.

Felállt és felém sétált, átadta nekem a készüléket. Elütöttem a kezeit, mert játékosan meg akart csikizni. Lehuppantam az ülésre, sóhajtottam egyet. Fejem hátrahajtottam, szemeim becsuktam.

- A fenébe. - Motyogtam.

***

Szoros öleléssel búcsúzkodtunk.

- Hívhatok neked egy taxit. - Felajánlotta Zoe.

- Nem, nem kell. - Mosolyogtam. - Nem lakok messze.

Kiléptem a bejárati ajtón, aztán visszafordultam felé.

- Biztos vagy abban hogy nem akarsz itt maradni?

Megfogtam alkarját, megszorítottam.

- Őszintén, jó lesz ez így.

- Akkor jó, küldj sms-t ha hazaértél. - Zoe megállt. - De csak akkor ha a Harryvel való üzenetváltások nem foglalnak le nagyon.

Egy "fogd be-t" motyogtam neki, ő nevetett. Elköszöntünk egymástól, elindultam a rövid úton. Kabátomat jobban a testemhez szorítottam mert fújt a szél. A hold fényesen sütött mikor felnéztem. Az utcai lámpák halványan világították az utat, ahogy gyorsan végigmentem. Autók sorakoztak a csendes utcán és észrevettem hogy felgyúlt néhány fény egyik háznál amelyik mellett elhaladtam. Lefordultam a sarkon, tekintetem egy kis pubra szegeződött egy kicsit lejjebb. Hangos gúnyolódás szűrődött ki az ajtón.

Szívverésem felgyorsult, el akartam menni az alkohol átjárta környezetből. De kellett egy második pillantást vetnem az épület sötét sikátoros oldalára. Még az út másik oldaláról is felismertem a magas alakot és a sötét fürtöket. Testem megállt. Éreztem hogy a hangulat feszült volt, a férfiak védekezőek voltak. Szemeim ott ragadtak a csoporton, szemtanúja voltam annak hogy Harry erőteljesen ellökte az egyik srácot. Nem tudtam mit tegyek. Az eszem azt súgta menjek el onnan, de nem tudtam. Légzésem száma növekedett, amikor egyikük tartotta Harryt a falhoz. Az egyik egy nagyot beleütött a hasába.

- HARRY!

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now