11. Rész

9.3K 335 7
                                    

Az ajka súrolta az állkapcsom, keze kissé lehúzta a pólót a vállamon. Harry megharapta az újon felfedezett területet, ezzel nyöszörgésre késztetett. A testem megmerevedett, mikor egy nagy kéz vándorolt le a testemen, vészesen közel "lentre", de meghátráltam mielőtt odaérhetett volna. Harry szeme sosem hagyta el az arcom. Lélegzésem egyre nehezebb lett, ahogy óvatosan játszott az ujjaim hegyeivel. Összekulcsolta őket az övével, lassan előre húzott. Harry leült az ágy szélére, utána felnézett rám. Elkapta a másik kezem közelebb vonszolt amíg a lábai közé nem értem. Mellkasom gyorsan mozgott fel és le mikor éreztem hogy hatalmas kezét rárakta hátul a combomra. Megemelte, bátorított arra hogy üljek rá lovaglóülésben.

Harry hátrébb tolta magát az ágyon. Kezemet ráraktam mellkasára hogy ne essek rá. Érintésem visszavontam mikor láttam hogy pólója alját megfogta. Az anyagot gyorsan áthúzta a fején mielőtt ledobta volna a padlóra. Szemeimet egyből vonzotta a napbarnított felsőteste. Elállt a lélegzetem mikor Harry elkapta a kezem. Felhozta a vállára, ezután levezette a bal kulcscsontjához.

- Kérlek. - Könyörgött.

Harry kezét elvette az enyémtől és én magamon meglepődtem, amikor folytattam mellkasának érintését. Izmai szálkásak voltak, megkeménykedtek a puha ujjaim alatt. Néztem hogy ajkai szétválnak mikor mutató ujjammal könnyedén megérintem a mellbimbóját. Forró volt lehelete, mialatt az érintésem egyre lejjebb haladt elől. Óvatosan felvázoltam a határozott vonalakat a hasán. Harry nem tudta levenni a sötét szemeit rólam. Kíváncsian hagytam hogy ujjaim elvándoroljanak a v vonalához a csípőjén. De megálltam a boxere szegélyénél ami látható volt a farmere felett. Lefagytam, még mindig Harry ölén ültem, lassan kicsatolta az övét. A gombot kipattintotta, a cipzárt lehúzta. Szemeim elkerekedtek. Harrynek gyors volt reflexe, mert amikor le akartam mászni róla egyik nagy keze megtartotta a combom a másik a derekam felé került hogy maradjak a lovaglóülésben.

Így maradtunk pár másodpercig. Remegve fújtam ki a levegőt, kirázott a hideg érintésétől, kezét feljebb csúsztatta hátamon, közelebb kényszerített magához. Előrehajolt, orra súrolta az arcom, kétségbeesetten próbált rávenni hogy válaszoljak. Előrébb hajoltam hozzá, megadva a lehetőséget hogy lekapjon.

Harry kezei eltűntek a lábamról. Ezt egy nyögés követte. Eltoltam magam, tágra nyílt szemmel vizslattam lefelé Harryt hogy rámarkolt a lényegre. Szemei csukva voltak, mozdulatai keményebbé váltak, ajkai ismét szétnyíltak. Nem tudtam leállítani magam, a homlokához nyúltam, göndör haját hátrafésültem ujjaimmal. Hümmögött az érintésemre, egy halvány mosoly jelent meg az arcán.

Nem láttam még így őt soha. Harry már majdnem sebezhetőnek látszott ahogy láttam mikor lenyomta a tenyerét. Ez hatalmas ellentétben volt azzal amit korábban már láttam, amikor hevesen verte Jake-t.

Most Harry halkan nyögött, kiélvezte hogy az öröm átjárja a testét. Talán azért, mert azt akartam, hogy úgy érezzem erősebb vagyok, hogy létrehozzak egyfajta dominanciát, ahogy Harry rendelkezett felettem. Bármi is volt az oka, kíváncsi voltam milyen lehet az, amikor én vagyok fölényben. Szemei kipattantak, mikor ujjaim lefele vontattam megfeszült hasizmain. Kezem remegett, ahogy odaértem a fekete anyaghoz amit felfedett a kicipzározott farmer. Lélegzetem elállt, kezét rárakta az enyémre, bátorításképp. Harry meredten nézett az arcomra ahogy megmutatta nekem, hogyan érjek hozzá. Keményebb lett mikor gyengéden megszorítottam, félve néztem hogy Harry csípője megemelkedett az érintésemre. Egy idő utána visszahelyezkedett.

- Keményebben. - Halkan utasított.

Több nyomást gyakoroltam rá, Harry jóváhagyását nyögésekkel jelezte. Nevem zihálva csúszott ki a szájából mialatt folytattam dörzsölését. Nem igazán hittem el ami történik, nem kellett volna ennek megtörténnie. De túl kíváncsi voltam hogy leállítsam magam. Nedvesség lepte el a fekete anyagot, Harry nyögései egyre gyakoribbak lettek. Harry arca eltorzult az örömtől, fejét hátrahajtotta. A kezemmel elkaptam a tarkóját, míg a másikkal folytattam a mozgást merevedésén. Előre hajoltam, számat Harry nyakára helyeztem. Ujjhegyeit belenyomta a hátamba mikor elkezdtem szívni. Most az egyszer én irányítottam, göndör fürtjeibe beletúrtam. Egy mély nyögés kikényszerült a torka hátsó részéből olyan erősen szívtam ahogy csak tudtam. Akartam hogy tudja én mit éreztem; hogy valaki tehetetlennek érzi magát. Fogaim súrolták a már piros bőrt, még mindig tartottam a fejét a számhoz.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now