23. Rész

7.4K 252 4
                                    

- Jól vagy? - kérdezte Harry

Nem álltam még készen arra, hogy teljesen odaadjam magam neki. És anélkül, hogy ezt ténylegesen kimondtam volna, Harry tudta. Az ágy végénél állt, felfedve csupasz mellkasát. A zakója és a pólója a földön hevert. A beleegyezésemre várt, mielőtt kikapcsolta az övét. Kattant a fémcsat, kigombolta a farmert és lehúzta a cipzárt. Figyeltem, ahogy levetkőzik előttem. A szívverésem egyre csak gyorsult, minél többet fedett fel a puha, napbarnított bőréből. Én magamon tartottam a fehérneműmet, és a bő pólót a mellkasomhoz szorítottam a karommal, hogy takarja a felsőtestem.

Harry beleharapott az alsó ajkába, miközben végignézett rajtam. Szégyenlősen elmosolyodtam, éreztem, ahogy kissé elpirulok. Hallottam, hogy kuncog, miközben letolta a nadrágját a földre. Kilépett belőle, és rámászott az ágyra. Szemei sötéten néztek vissza rám.

Nagyot nyeltem, mikor odamászott hozzám. A kettőnket elválasztó lepedő gyengéden dörzsölte a combomat, ahogy Harry a testét a lábaim közt pihentette. Felém hajolt, puha ajkaival arcomat, majd az ajkaimat puszilgatta. Kissé megdöbbentem, mikor csípőjét az enyémhez nyomta. Levegőért kapkodtam a lágy dörgölőzés hatására. Minden mozdulat sokkal meghittebb volt, mint a parkban. Másabb volt a légkör, nem olyan kétségbeesett. Lassabb volt a tempó, sokkal romantikusabb, de ugyanolyan heves. A ruháink hiánya csak fokozta ezt a túlfűtott vonzalmat.

Harry gyönyörű arcát halványon megvilágították a szobám fényei. Ajkai szétnyíltak az élvezetben, miközben mélyen a szemembe nézett. Nem tudtam megállni, hogy ne nyöszörögjek, ahogy az ágyékaink egymáshoz dörgölőztek a fehér lepedőn keresztül. Rekedten felnyögött, mikor megmozgattam a csípőm. A heves mozdulataink hatása egyre nyilvánvalóbban látszott Harryn. A domborulat a sötét boxerében megkeményedett.

Kapkodva nyomta ajkait az enyémhez. Összefüggéstelenül hagyták el a hangok a szánkat. A kezemet a hajához emeltem, átfésültem a puha tincseit mielőtt megmarkoltam. Harry helyeslően felnyögött. A testünk egyre közelebb került egymáshoz, a mellem a kemény mellkasához nyomult. A hajánál fogva elhúztam a fejét, és végigcsókoltam a nyakán.

Harry erekciója reménytelenül küzdött a boxer fekete anyaga ellen. Harry szinte fájdalmasan nézett a korlátozó tényezőre. Azon kaptam magam, hogy örömet akarok okozni neki. Annak ellenére, hogy nem volt túl sok tapasztalatom, tudtam, hogy Harry öröme fokozódna az alsó felét korlátozó anyag nélkül. Habozva kinyújtottam a kezem. Zöld szemei kipattantak, amint az ujjaimat az alsónadrágja gumijába akasztottam.

- Bo? - nézett rám kérdőn.

- Minden rendben - suttogtam.

Végig az arcát néztem, miközben lehúztam az alsónadrágját a combjáig. Szapora légzésünk megtöltötte a felforrósodott szobát. Harry átvette az irányítást, letolta a bokájáig, majd a földre dobta a boxerét. Akaratlanul is elállt a lélegzetem, ahogy a meztelen testét az enyémhez nyomta, a vékony lepedő volt az egyetlen akadálya, hogy érezzem a forró, csupasz bőrét az enyémmel szemben. Az ujjam hegyével végigsimítottam az erős vállán, és a körmeim hirtelen belévájtam, amikor a csípőjét az enyémhez nyomta. A két karjára nehezedett, amelyek a fejem mellett pihentek. A meztelen teste egyfajta pajzsként hajolt felém. A kezemmel megragadtam a tarkóját. Az ajkaink egy zilált csókban értek össze, miközben Harry élvezte az újonnan kapott szabadságot.

A vékony lepedőt szinte fojtogatónak éreztem a testemen. Harry mozdulatai egyre elszántabbak voltak. Végighúztam az ujjamat az izmos hátán, az izzadtság csillogott a nyirkos bőrén. Rámosolyogtam, mikor kuncogni kezdett, így reagálva, hogy az apró kezemmel megmarkoltam a fenekét. Az az intenzív élvezet futott át a testemet, amit egyedül csak Harryvel tapasztaltam. Annak ellenére, hogy milyen helyzetben is voltunk, Harry jelenléte biztonságérzetet adott. Kétségem sem volt afelől, hogy megvédene bármi áron.

- Bo - Harry rekedt hangja erőlködött.

Tudtam, hogy már közel volt, arcát a nyakam hajlatába dugta. Fogaival a bőrömbe harapott, miközben reménytelenül próbálta késleltetni magát.

- Harry... engedd - suttogtam.

Ámulattal figyeltem, ahogy hátrahajtotta a fejét. Elhúzta a csípőjét tőlem, láthatóvá téve az izmos mellkasát és a kiálló kulcscsontjait. Az ajkaim szétnyíltak. Nem tudtam felfogni az előttem lévő szépséget. Már hozzászoktam Harry összetéveszthetetlen sötét oldalához, de egyre nehezebbre esett elhinni. Csodálkozva néztem végig rajta.

Úgy nézett ki akár egy angyal.

Szinte azt éreztem, nem kellene megérintenem, mert eltűnik. Forró leheletét éreztem a bőrömön mikor az arca visszatért az enyémhez. Lehunyta a szemeit, ahogy kitörésszerűen végigfutott a vonagló testén az élvezet.

- A francba - szitkozódott zilálva.

Mosolyogtam rajta, a káromkodása által még emberibbnek tűnt. Éreztem a nedvességét a vékony paplanon keresztül, amikor az ágyékát az enyémhez nyomta. A mozdulatai zavarosak voltak, lassúak, ahogy fáradtság öntötte el a testét. Néztem, ahogy a nyelvével végignyal a duzzadt ajkain. Szempillái az orcámat simították, mikor lehajtotta fejét, és hosszú puszit nyomott az arcomra. Szemei szikráztak, miközben rám mosolygott.

Mocorogni kezdtem, mikor Harry kezével elindult a lepedő alá. Forró érintése lesiklott a hasamon egészen addig, amíg a csipke alsóm tetejéig nem ért. De megállítottam még mielőtt becsúsztatta volna hosszú ujjait. Zavartan nézett rám.

- Te nem mentél el - magyarázta.

Mozdította a kezét, hogy folytassa, amit elkezdett.

- Ne!

Ujjaimat a csuklója köre tekertem, és elhúztam onnan.

- Nem baj - mondtam neki.

Nem éreztem szükségét, hogy kielégítsen. Csak nézni, ahogy Harry elélvez felettem már magában egy hihetetlen élvezet volt. Furcsán nézett rám, de aztán egy apró mosoly formálódott az ajkain.

- Még mindig próbállak kiismerni - mondta halkan kis cukkolással a hangjában.

***

Harry mély nevetése visszhangzott a szobában. Lehunytam a szemeim, mikor kiszállt az ágyból. Az előző élményből tudtam, hogy Harry nem az a szégyenlős típus, ha intim témáról volt szó. Az volt az érzésem, hogy tökéletesen tisztában volt azzal, milyen hatása van nem csak rám, hanem bárkire, aki meztelenül látja őt. De, ahogy töprengtem, rá kellett jönnöm, hogy rám teljesen felöltözve is ugyanezt a hatást gyakorolja.

- Bo, engem nem zavar - mondta.

Csukott szemmel hallgattam, amit mond. Tudtam, hogy ezt arra mondta, hogy meztelenül látom. De nem tudtam kinyitni a szemem, nem tudom miért.

Lehúzta rólam a paplant. Azt hittem a dereka köré tekeri. Kinyitottam a szemem, és pislogva hozzászoktam a homályos fényhez. A lámpa körbe megvilágította a szobámat. A pillantásommal követtem a hangot, ahonnan Harryt hallottam mozogni.

Elkerekedtek a szemeim, ahogy néztem Harryt a fürdőszoba ajtó felé menet. Még mindig teljesen és csodálatosan meztelen volt. Háttal volt nekem, de a fejével hátrafordult, és széles mosoly terült szét az arcán, miközben pimaszul rám kacsintott. A sötét, gesztenyebarna tincsei összekócolódtak miután ujjaimmal újra meg újra beletúrtam. Az izmai a hátán megfeszültek, miközben mozgott. Néztem, ahogy a lepedőt a szennyesbe teszi. Aztán kezében a boxerével eltűnt a fürdőszobában.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Where stories live. Discover now