12. Rész

9.1K 309 9
                                    

Egy reszelős nyögés hagyta el  a számat,nem akartam semmi mást,csak ágyban maradni. Kezemmel a párnám után nyúltam,és a fejemre húztam. Teljesen összezavarodtam,amikor valami meleget és simát éreztem magam alatt.Szemeim azonnal kipattantak,amikor egy mély nevetés ütötte meg a fülem,átvibrált az egész testemen.

- Jó reggelt neked is, gyönyörű.

Gyorsan feltoltam magam. Harry mosolygott rajtam,ahogy észrevettem,hogy szét voltam terülve a mellkasán.Sötét fürtjei szétterültek a párnán, mielőtt felült,meg borzolta a haját, aztán visszadőlt,súlyát a könyökén pihentette. Szemeimet a nyakán hagyott sötét folton legeltettem. Még mindig fájdalmasnak nézett ki.

- Tudod, ha újra érezni akarsz engem, csak meg kell kérdezned.- beszélt egy kacsintással megspékelve.

A pír kúszott fel az arcomon, ahogy a múlt éjjel történtek előtörtek a fejemben. Harry lágy nyögésének hangja kényszertett,hogy vissza hívjam a képeket, ahogy kétségbeesetten ringatta fel-le a csípőjét az érintésemre. Elmerültem az emlékekben,az arcom egyre vörösebb lett.

Nem vettem észre,hogy Harry közelebb került hozzám,a  gondolataim teljesen lefoglaltak.

- Nos, ha nem akarod, hogy viszonozzam a szívességet.

A közelsége miatt majdnem kiestem a kényelmes ágyból. Harry hosszú ujjait vontatta le a fedetlen karomon. Úgy éreztem,hogy a bőröm felrobban,ahogy ajkai kissé felette lebegtek,ezzel libabőrt okozva nekem.Gyorsan kibotorkáltam az ágyból,teljesen tájékozódási zavarom volt,neki ütköztem a közeli éjjeli szekrénynek. Gyorsan a lámpa után kaptam,mielőtt az leeshetett volna a padlóra.Felsóhajtottam, ahogy visszaállítottam a helyére.

Gyorsan Harry felé fordultam,aki úgy tűnt élvezte az ügyetlenségemet. A szemöldöke megemelkedett, ahogy vigyorgott rám.

- Jól vagy?

Bólintottam,s hagytam hogy a hajam az égő arcomba hulljon. Kezeimmel megragadtam a ruháimat,amiket a múlt éjjel a padlón hagytam. Nagyot ugrottam,amikor Harry megállt előttem. Nem voltam biztos benne, hogy hova nézzek, ő még mindig csak a boxerét viselte. Lehunytam a szemeim,ahogy nagy kezével megfogta az állam,majd újra kinyitottam őket,amikor az arcomat feldöntötte a sajátjához. A lélegzet a torkomon akadt,amikor hüvelykujja lesiklott az alsóajkamra. Néztem ahogy nyelve kicsúszik,s végig húzza ajkain,mintha megismételné az érzést. Tekintetem elkaptam róla,már nem tudtam nézni. Hallottam,ahogy egy sóhaj elhagyta ajkait,ahogy a ruháimat szorongattam a mellkasomhoz. Harry elengedte az arcom,s én elhúzódtam egy kicsit.

- Lezuhanyozhatsz,ha szeretnél.

- Köszönöm. - Beszéltem csendesen.

Lábaim gyorsan kapkodtam a nyitott fürdőszoba ajtó felé.Leraktam a ruháimat,ahogy lépteket hallottam magam mögül. Megfordultam, Harry állt az ajtóben, egy pimasz mosoly terült szét az arcán. A nagy kezeit a fejem fölé rakta az ajtóban, megakadályozva engem,hogy bezárjam azt. Harry szeme csillogott, ahogy lenézett rám.

- Csatlakozhatnék hozzád.-Elhallgatott. -Hogy vizet spóroljunk,meg ilyesmi.

A szemtelen mosolya és a játékos hangja tudatta velem,hogy ő nem igazán törődött a vízzel.

- Nem, azt hiszem, megleszek, köszönöm.

Keze lecsúszott az ajtón,ahogy nevetett. Harry ujjai súrolták az arcomat egy pillanatig, mielőtt megszólalt.

- Csak tudasd,ha meggondoltad magad, édes.

Eltoltam a lábam,arra várva,hogy eltűnjön,ő még egy utolsó hosszadalmas csókot hagyott az arcomon. Becsuktam az ajtót, gyorsan bezártam, s a biztonság kedvéért többször is ellenőriztem. Gyorsan levettem a ruháim,beálltam a zuhany alá,és hagytam hogy a meleg víz folyjon rám. Álltam a vízsugár alatt egy ideig,egészen addig,amíg nem kopogtak.

Dark Harry Styles Hun (befejezett)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora