29.-North

6.3K 379 26
                                    

North: Észak

Rose Davis~

Észak felé tartottunk. Már egy repülőúton is túl voltunk, és egyre közeledtünk Finn ország felé. Ahogy felfelé haladtunk, a hőmérő higanyszála egyre lejjebb kúszott. Lassan már vacogtam a meleg autóban. A többiek nem, hisz volt valami a vérfarkaslétükben, ami lehetővé tette azt, hogy saját magukat melegítsék.

Harry átkarolt, s úgy próbált felmelegíteni több-kevesebb sikerrel.

Nem békültünk ki. Sőt, azóta nem is beszéltünk róla. Egyszerűen csak befeküdtünk az ágyba, és elaludtunk. Minden szó nélkül felkeltünk, és el is indultunk. Senkinek sem szóltunk, hogy elmentünk, csak bepattantunk a kocsiba és jöttünk.

Egyre jobban féltem. Féltem, hisz biztos voltam benne, hogy az FBI nagykutya, és ha Ők itt valami "falkavezérek" akkor a katonai szervezetük sem lehet kispályás. Egyszerűen csak, nem tudtam felfogni, hogy a szüleim hazudtak. Azt, hogy Scott hazudott. Azt hittem mindent megosztunk egymással, mégis... annyi mindent nem tudtam róla.

Fogalmam sem volt, hogy vérfarkas, arról meg pláne nem, hogy kísérletezik, hogy kifejlesszen egy új gyógymódot annak érekében, hogy ne váljon teljesen farkassá. Most pedig nézzetek csak ide, távol vagyok az otthonomtól, a családomtól, és a barátaimtól. Négy, szinte teljesen idegen vérfarkassal utazom, egy olyan hely felé, amit még sosem láttam.

És rettegtem attól, hogy sosem térek haza...

***

-Hamarosan ott vagyunk.-hallottam meg a volán mögött ülő Newt hangját. Felnéztem Harry mellkasáról.

-Mégis, hol van az az "ott"?-tettem fel a keresztkérdést.

-A Négy Falka rejtekhelyén. -válaszolt helyette Niall. Összevont szemöldökkel pillantottam rá, Ő pedig csak átadta a szót Harry-nek.

-Minden vérfarkasnak van egy falkája a sajátján kívül, ahol egy nála sokkal de sokkal nagyobb fél irányít. A Négy Falkát helyzetük, és bundájuk színe szerint azonosítjuk. Általában az Északiak fehérek, a Déliek sötét szürkék, a Keletiek világos barnák, a Nyugatiak pedig feketék, vagy sötét barnák. Persze ezek közül, is lehetnek kivételek, de ezek nem igazán fordulnak elő. A fő találkozási pontjuk északon van, az ott élő falka lakhelyén. Mi oda tarunk. Segítséget kell kérnünk Tőlük.-mondta mély, rekedtes hangján, miközben ujjai cirógatták oldalam. Nyugodt volt, és ezt szerettem. Ilyenkor teljesen más volt velem, és a többiekkel is. 

-És mi van, ha nem segítenek?-kérdeztem meg.

-Számukra is fontos az a tekercs, nem mellesleg tartoznak nekem.-motyogta az utolsó pár szót.

Egy fás környéken haladtunk el. Hó terített mindent. A fenyőfák a magasba nyúltak, a hó pedig szinte egész felszínüket beborította. Nem tűnt épp a legmelegebbnek a környék. Newt egyre jobban lassított. Kérdőn tekintettem körbe, de szinte mindegyikük homlokát összeráncolva figyelt előre.

-Miért álltunk meg?-kérdeztem mikor Newt leállította a motort. Ijedten szakadtam el Harrytől, mikor egyikőjük sem válaszolt-Srácok?-kérdeztem még egyszer.

-Valaki követ minket.-válaszolt Liam, s hátrafordult, hogy kinézzen az ablakon. Newt Harryre nézett, s fejével jobbra biccentett, miszerint szálljunk ki.

-Vidd Őt el innét.-adta ki a parancsot-Mi elcsaljuk Őket, úgy is az autót követik.-magyarázta. Harry kinyitotta az ajtót, majd megvárta míg kiszálltam, s Ő is utánam jött-Keress valami biztonságos helyet. Ha leráztuk Őket, megkeresünk Titeket.-mondta, Harry pedig bólintott egyet, majd amilyen gyorsan csak tudott elhúzott engem az út mellől.

Az erdőbe húzott, miközben a hó szállingózni kezdett. Egy darabig még mentünk, de mikor egyre jobban rákezdett, megálltam, felemeltem tenyerem, és néztem ahogy a hópelyhek elolvadtak bőröm melegétől. Ebben az évben még nem is láttam havat. Hiába volt már február, nálunk Kanadában nem esett, ami egy furcsa jelenségnek számított. Éreztem, ahogy arcom kipirult a hidegben, s hogy fázni kezdtem. Harry mellém lépett, s keze közé zárta enyém, hisz látta hogy mennyire kihűlt.

-Mennünk kellene.-csúsztatta ujjait enyémek közé. Még egyszer, utoljára felnéztem, s bólintottam.

-Tudom.-halványan rámosolyogtam, majd hagytam, hogy beljebb vezessen az erdőbe. A hó egyre jobban esett, és a szél is feltámadt. Mínuszok járhattak, de a széltől még hidegebbnek éreztük az időt.

Hirtelen megláttunk egy faházat, így gondolkodás nélkül arra vettük az irányunk, hogy meghúzzuk magunkat a vihar elől. Harry először kopogott, de senki nem nyitott ajtót, így beléptünk. Az egész házban sötétség uralkodott, s ott is nagyon hideg volt.

Harry elengedte kezem, és a kandallóhoz ment, hogy megnézze sikerülhet-e tűzet csiholni.

-A fák vizesek, de szerintem be fognak gyulladni.-pillantott rám. Átöleltem magam, s úgy próbáltam elviselni a hideget ami itt-ott bejutott a faházba. Hajam és ruháim is eláztak, így még jobban dideregtem. Leültem a kandalló és a fal mellé, majd lábaimat felhúztam. Szemeimet lehunytam.

Mást nem lehetett hallani csak a vihar tombolását odakint, a fogaimat, ahogy összekoccantak a remegéstől, és Harry próbálkozását ahogy gyújtogatta a tűzet.

Fogalmam sincs mennyi idő telhetett el, de két kezet éreztem meg magam körül, s észleltem, ahogy a valaki ölébe ültetett. Biztos voltam benne, hogy Harry volt az, mégsem bírtam kinyitni szemeimet. Nem voltam jól, rettenetesen fáztam.

Egy meleg tenyeret éreztem meg homlokomnál, majd nemsokkal később ajkakat is.

-Rose.-hallottam meg mély, rekedtes hangját. Nyakához bújtam, s élveztem, ahogy meleg bőre egy kicsit engem is felmelegített.

-Nem érzem jól magam.-leheltem bőrére. Erős karjai jobban szorítottak magukhoz, miközben lábait egy kicsit feljebb húzta, hogy még közelebb tudjon magához, így jobban sikerült melegítenie bőröm.

-Tudom Kincsem, tudom.-puszilt meg.

Tetszett a becenév amivel illetett, és halványan elmosolyodtam. Hamarosan egy meleg anyagot éreztem meg magam körül. Mikor felnyitottam szemeim, észrevettem, hogy egy pokrócot terített ránt.

-Próbálj meg aludni egy kicsit. Vigyázok rád. Ígérem.-szorított magához, s bőrömet kezdte el simogatni. Lehunytam szemeim, s próbáltam elaludni. Nem is telt el pár perc, és már az álmok szigetén kalandoztam.

Fogalmam sem volt, hogy mi fog még ránk várni, de bevallom szerettem volna már túlesni rajta...

*-* Csatlakozz a Facebook csoporthoz te is! *-*

Csoport név: Ladybady Books

Elérhetőségeim:

Facebook: Lora White

E-Mail: ladybadybooks*gmail.com

Ha kedved tartja csatlakozz, vagy jelölj be, esetleg küldj e-mailt! Minden kérdésre válaszolok! <3

Kérlek komizz!

The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾Where stories live. Discover now