79.-Elijah

3.2K 204 56
                                    

♥ Szép napot, Lads! ♥

Sajnálom a rengeteg késést, de az utóbbi néhány hétben nem nagyon volt szabadidőm. Kérlek, ne nehezteljetek rám. Mindenesetre, bízom benne, hogy a most hozott 79. rész elnyeri a tetszéseteket, s ha így van akkor visszajeleztek nekem valamilyen formában. Rengeteget jelentene! ♥♥

Nagyon-nagyon szépen köszönöm a rengeteg voteot, kommentet és megtekintést, amit kaptam tőletek! Az utóbbi elérte a több mint 170 ezret! Nagyon szépen köszönöm! ♥♥ Csodálatosak vagytok! 

Bízom benne, hogy mindenkinek jól telt a karácsonya, emellett pedig, hogy minden a lehető legjobban fog menni az év utolsó pár napjában is. :D ♥♥ Legyen szép napotok! 

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady ♥


Elijah

Harry Styles~

Miközben figyeltem Rose-t ahogy szenvedett, mintha lelassult volna az idő. Arca eltorzult a kínoktól amik rátörtek, éppen ezért amilyen gyorsan csak tudtam, karjaimba kaptam Őt, és feltettem a vizsgaló asztalra. Szerencse volt, hogy a kis prücsök pontosan olyan helyet választott arra, hogy meglássa a napvilágot, ahol a lehető legközelebb volt valami fekvőalkalmatosság, hogy az édesanyját minél előbb megfelelő helyzetbe tehessem. Newt felénk rohant, közben pedig parancsolt a többieknek, hogy hagyják el a helyiséget. 

-Gemma, Dawn! Ti maradjatok, szükségem lesz rátok.-pillantott át válla felett a férfi-Niall, hívd fel Dr. Duncant, hogy mihamarabb jöjjön ide!-szólt a férfinek, aki csak bólintott, majd már vette is elő a mobilját. Én ezalatt az idő alatt csak szerelmem kezét fogtam, bízva abban, hogy enyhíthetem fájdalmait. Bárcsak enyhíthettem volna!

-Meg fog születni, igaz?-kérdeztem izgatottan, ugyanakkor félve is. Nem csak azért féltem, mert Rose-nak akár komolyabb baja is származhatott abból, hogy a gyermekünk megakart születni, hanem azért is, mert akár előfordulhatott az is, hogy nem olyan lesz, mint Dr. Duncan fia. Ettől nagyon tartottam, figyelembe véve azt, hogy eddig mindig pechünk volt a legtöbb dologgal kapcsolatban. 

-Igen.-válaszolt kurtán Newt, miközben a gyógyszeres polcokon kutatott egyre nagyobb idegességgel-A francba!-csapott rá az asztalra, mikor úgy tűnt, nem találta meg azt, amit keresett. Egy pillanatra elmélyült magában, majd csak azután kapta fel a fejét, hogy eldöntötte, mi lesz-Gemma, hozz nekem meleg vizet, és jó sok törülközőt!-nézett rá nővéremre-Dawn, keress valami puha dolgot, amit Rose feje alá tehetünk!-adta ki a lány feladatát. Pár másodpercen belül megfordult és összefont kezekkel nézett az ajtóban álló Scottra. Észre sem vettem, hogy a helyiségben maradt. 

-Ne nézz így rám! Nem fogok elmenni innét.-mondta a férfi ellenkezést nem tűrően, Newt pedig intett a szobát még el nem hagyó Liamnek, hogy vezesse ki a nemrég átváltozott vérfarkast. Azt hittem, hogy ismét ellenkezni kezd, vagy pedig jelenetet rendez, de úgy tűnt, hogy sokkal inkább szerette volna, ha a húga minden komplikáció nélkül megszül. Én is ebben reménykedtem, főleg azért, mert utáltam volna a gondolatát, hogy valami... akármi történjen velük. Belebolondultam volna. 

-Meghoztam ami kellett.-tette le Gemma a pultra a kezében tartott dolgokat. Newt odament a lavórhoz, majd belenyúlt, hogy megvizsgálja megfelelő hőmérsékletű volt-e a víz. Úgy tűnt, hogy igen, mert miután Dawn is megérkezett a párnákkal és Rose feje alá tette őket Newt idejött hozzánk. 

The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾Where stories live. Discover now