51.-New Beta

4.6K 276 35
                                    

New Beta: Új Béta

Rose Davis~

Ujjaim a kemény fa asztallal találkoztak, dobolásom okából, miközben fejemet öklömön támasztottam meg, így vártam türelmetlenül a négy jómadárra. Niall és Liam szó nélkül rohantak ki az óráról, és azóta hírüket sem hallottam. Úgy ahogy Harry-ét sem. Newt-ot viszont, még reggel sem láttam, így gondoltam Ő is velük lehetett.

Én viszont már órák óta Niall lakásában voltam, és egyre jobban idegeskedtem. Mi lehetett velük? Történt valami? Mi van, ha rájuk találtak a szüleim?

-Megmondtam, hogy ne üssétek ki ennyire!-hallottam meg Newt morgolódó hangját, ezután pedig tarkóm bizseregni kezdett.

Harry is jelen volt. Azonnal felpattantam, majd a bejárati ajtó felé rohantam. Amint odaértem, felmértem a helyzetet. Niall és Liam vállán egy nem várt személy lógott. Louis feje lehajtva pihent, de nem tudtam felmérni, mégis mi történhetett, hisz Harry állt elém.

-Mit keresel itt?-kérdezte nagy szemekkel. Felvontam szemöldökömet, miközben szemem sarkából láttam, ahogy Louis-t a nappaliba vitték, majd lefektették a kanapéra.

-Vége van az iskolának.-szóltam gúnyosan és elléptem mellőle, de Ő megfogta karom.

-Megmagyarázom ígérem, de most ennél is nagyobb gondunk van.-mondta, hangjában pedig észleltem a kétségbeesést. Nagy szemekkel néztem rá és megfogtam mindkét kezét, ujjainkat pedig egymásba fűztem.

-Miről beszélsz?-szóltam félve, hiszen már abban a pillanatban tudtam, hogy valami nincsen rendben. Mielőtt Harry belekezdhetett volna, Newt vette át a szót.

-Az ellenszer majdnem kész van.-tájékoztatott minket, én pedig még mindig teljesen értetlenül álltam a történtekhez.

-Mégis milyen ellenszer?-tártam szét karjaimat, miközben beljebb léptem a szobába.

-Az átváltozásé. Kell még néhány nehezebben beszerezhető dolog, de hamarosan kész van, és akkor kipróbálhatjuk.-biztosított minket. Harry irányába néztem.

-Azt mondtad, hogy eltűnt a tekercs.-szavaim teljesen értetlenek voltak, miközben próbáltam megfejteni a történteket. A barna, göndör hajú férfi csak a sötét szőnyegre pillantott, majd megrántotta a vállát. Miközben ismét az orvosunkra néztem megláttam, hogy Niall és Liam mindentudó pillantásokkal illették barátomat. Mi folyik itt?

-Louis most nagyobb gond ennél.-szólt Liam-Valaki megharapta, pontosítva egy béta, viszont mi nem lehettünk hiszen mi tudjuk, hogy ez halálos is lehet.-magyarázta. Ajkaim elváltak egymástól, és pár pillanatig csak a mondata második fele jutott el a tudatomig.

-Meghalt?-kérdeztem döbbenten. A férfi megrázta fejét.

-Nem, mert Harry megmentette, viszont közel volt hozzá, mikor megtámadott minket.-horkantott fel. Barátom, sőt... lélektársam irányába néztem, kinek szeméből nem tudtam kivenni semmit. Ő is engem kémlelt, ámbár pillantása homályos volt, mintha nem is ebben a galaxisban járt volna.

-Megtámadott titeket?-szólaltam fel ismét, hangom pedig pár oktávval feljebb csúszott. Csaknem egyszerre bólintottak.

-Nem kell aggódnod, pár törésen kívül semmi baja, a gyógyulás pedig már megkezdődött.-lépett mellém Harry, miközben a kék szemű fiút nézte. Megkönnyebbülten bólintottam, majd mellkasának döntöttem fejem. Éreztem, ahogyan karjai körém záródtak és hajamba puszilt.

-Remélem azért ti is jól vagytok.-fordítottam el a fejem, és a srácokra néztem. Megrántották a vállukat.

-Néhány karcolás, ami már rég beforrt.-mosolygott Niall. Helyeselve igent intettem fejemmel.

The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾Where stories live. Discover now