75.-Signs

3.1K 179 34
                                    

♥ Hey Lads! ♥

Tudom, hogy a hosszú hétvégén betudtam volna pótolni a lemaradásaimat a könyveimmel kapcsolatban, viszont szombaton és vasárnap dolgom akadt. Ne haragudjatok, hogy csak most tudtam hozni a 75. fejezetet. Azért bízom benne, hogy elnyeri a tetszéseteket, főleg azért, mert kezdenek beindulni benne az események.

Nagyon-nagyon és még vagy ezerszer is nagyon köszönöm nektek a több mint 155 ezer (!!! *-* ♥) megtekintést, a rengeteg voteot és kommentet. Egyszerűen nem tudom szavakba foglalni, hogy mennyit jelent számomra az, hogy támogattok! Csodálatosak vagytok, köszönöm! ♥♥♥

Legyen nagyon szép napotok, és pihenjétek ki magatokat a hosszú hétvégén! ♥♥

Jó olvasást! Millió puszi és hatalmas ölelés: Ladybady ♥





Signs: Jelek

Rose Davis~

A vért törölgettem egy apró pontról, amely hasam oldalán helyezkedett el. A tűt, amellyel alig pár perce szúrtam meg magam, letettem az éjjeliszekrényre magam mellé, hogy később kidobjam a kukába. A zsebkendőt, amit egy kis foltban megfestett a vöröslő folyadék, a mellettem lévő szemetesbe hajítottam, ezután pedig feljebb tornáztam magam az ágyon. Néhány hét telt el azóta a nap óta, hogy Harry majdnem átváltozott, Scott pedig megjelent nálunk. Ebben a két hétben rohamosan előrehaladott a várandósságom és a kis Elijah óriásit nőtt. Newt, és Dr. Duncan szerint nemsokára a kezünkben tarthatjuk Őt, akkora növekedésnek indult.

Ám nem csak ebben az ügyben vannak fejlemények, hanem Scott irányából is. Newt-nak sikerült megalkotnia az ellenszert, így hamarosan esélyünk fog nyílni arra, hogy megpróbáljuk megmenteni Őt. Már csak Aron-re vártunk, hogy megszerezze nekünk azokat a fegyvereket és töltényeket, amiket használhatunk akkor, amikor elég bátorságunk lesz ahhoz, hogy elkezdjük a hajtóvadászatot.

-Itt vagyok.-hallottam meg Harry mosolygó hangját, mikor elvettem egy tubust az szekrényről. A krém, amelyet barátom a tenyerébe nyomott állítólag segített abban, hogy a bőröm ne nyúljon meg túlságosan, és a szülés után -ha nem is teljesen, de- visszanyerje az eredeti formáját. Vagyis, Newt ezt mondta, és még minden kellemes dolgot felsorolt utána, majd azt is, hogy csak természetes gyógynövényekből készült... szóval, ha nem is segít valójában semmit, akkor is megnyugtatom a szívem, hogy tettem valamit annak érdekében, hogy ne legyenek maradandó jelei a szuper-csecsemőnknek.

Ahogy a hideg krém a bőrömhöz ért, felszisszentem, de a kellemetlen érzés nem tartott sokáig, ugyanis Harry tenyere olyan melegnek bizonyult, hogy néhány másodperc alatt átmelegítette a kencét. Óvatosan kezdte eldolgozni az anyagot, és emiatt a nyugtató érzés miatt fejemet a vállának döntöttem. Pár hét alatt megszokottá vállt, hogy reggel és este Ő az, aki elvégzi ezt a folyamatot, éppen ezért volt olyan békés és szeretetteljes minden mozdulata. Úgy vettem észre, hogy ez nem csak nekem, de valamilyen szinten neki is jólesett. Nem csak azért, mert együtt lehettünk hanem, mert már akkor gondoskodott a babánkról. Ez pedig, akárhogyan is néztem hatalmas előny volt. A nap elején és végén is pontosan ugyanazzal a lelkesedéssel beszélgetünk közben, és ez nem csak azt jelentette, hogy már nagyon vártuk azt, hogy hárman legyünk, hanem azt is, hogy tökéletesen kiegészítettük egymást.

Harry hatalmas tenyere gyengéden siklott végig kerekedő pocakomon, s miközben bőrömbe dolgozta a gyógyhatású krémet, furcsa érzést kaptam ott, ahol nemrég még a keze járt. A férfire néztem, aki mintha észre sem vette volna azt, hogy mi történt folytatta cselekedetét. Mikor azonban felemeltem a fejem, az ismétlődő mozgásra, Ő is irányomba kapta tekintetét.

The Mask - (H.S) ▾Befejezett▾Where stories live. Discover now