'3'

10K 974 588
                                    

Performansımız tüm yorgunluğumuza rağmen güzelce bitmiş, yurda dönmüştük. Taehyung'un ise durumunda bir şey yoktu. Düşündüğümüz gibi zehirlenmemişti. Aksine hafif bir mide bulantısı varmış, yani bu yüzden sahne performansı etkilenmemişti.

Yurtta her birimiz bir yere dağılmıştık. Birimiz duş alıyor, geriye kalanlar ise kendilerini boş buldukları yere atıp uyuklamaya başlıyordu.

Gözüm yine Taehyung'u aramıştı. Ama o yoktu, her zamanki gibi. Bu yüzden yerimden kalkıp onu aramak yerine telefonumu elime alıp yeniden hakkımızda bir haber var mı diye aynı siteye girmiştim. Çünkü şirket son çıkan olayı ciddiye almamış ve bunun için bir açıklama yapmamıştı.

Tanrım! Fanlar iyice şaşırmış olmalıydı. Üstelik bu konu haber değerinde bile değildi. Tüm insanlar ne yapacağını şaşırmıştı. Öyle ki haber değerinde olmayan bu saçma konuyu bile haber haline getirmişlerdi.

Kendi kendime habere gülerken yeni bir haberin daha olması genişçe gülümsememe neden olmuştu. Acaba yine ne saçmalamışlardı?

"Neye gülüyorsun öyle hyung?" Jungkook'un sesini işitmemle başımı kaldırıp ona baktım. Saçları ıslaktı ve çoktan eşofmanlarını üzerine geçirmişti. Onun konuşmasıyla ortamda ki sessizlik bir an da dağılırvermiş ve tam olarak uykuya dalmayan üyeler gözlerini açıp bize bakmışlardı. "Yeni bir haber daha var hakkımızda. Ona gülüyordum."

"Yine ne demişler okusana." Namjoon hyung merakla konuştuğunda onu başımı aşağı yukarı sallayarak onayladım fakat hemen okumamıştım. "Taehyung nerede Jungkook?"

"Banyoya girdi."

Sonunda nerede olduğunu öğrendiğim için hemen telefonumda yazan şeyleri yüksek sesle okumaya başladım.

"Geçtiğimiz günler de Bangtan Boys grubu üyeleri olan Taehyung ve Jimin'in arasında ki ilişki hakkında şirketten bir açıklama beklemiştik. Fakat şirket bir açıklama yapmadı. Fanlar bunun üzerine sevgili dedikodularına iyice inanmayı tercih etmişti.

Fakat şu son günlerde dikkat çekici başka olaylar oldu. Grup üyesi olan ve vokaldan sorumlu yakışıklı üyemiz Taehyung aşırı sessiz olmasıyla dikkat çekti. Gayet eğlenceli ve konuşkan olan Taehyung'un bu tavırları fanlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Konserden bir kaç gün önce yapılan fanmeetinglerde fanlarla fazla muhabbet etmeyen Taehyung bir kaç fanın 'Jimin'le sevgili misiniz?' sorusuna cevap vermedi. Ayrıca konserden önce üyelerin kendi aralarında çektiği videolarda hiç konuşmaması ve üyelerin canlı yayınlarında bulunmaması garipsendi.

Yoksa sevgili dedikoduları doğru muydu? Bir diğer tahmin ise Taehyung grup arkadaşlarıyla bir anlaşmazlık içerisinde miydi?

Hepinizin yorumlarını bekliyoruz. Ve aynı zamanda şirketten artık bir açıklama istiyoruz."

Haberi okuduğumda üyeler bu sefer sessizdi. Ya gülecek halleri yoktu, ya da Taehyung'un neden bu halde olduğunu düşünüyorlardı.

"Yorumları okusana bir Jimin." Diyen Yoongi hyunga baktığımda ortama bir kişi daha eklenmiş ve bakışlarımız o kişiye kaymıştı.

Gelen Taehyung'du. Fakat yine de kimse bir şey dememişti. Ben ise yorumları okumayı tercih etmiştim.

"İyice saçmalamaya başladılar. " İlk yoruma şimdiden katılsamda sessizliğimi korudum ve diğer yorumları hızlı bir biçimde okudum.

"Bence sevgili olabilirler. Bayağıdır bu ikisini takip ediyorum ve birbirlerine bakışları bile farklı."

"Bence BTS bu habere bir taraflarıyla gülüyordur."

"Sevgili olurlarsa çok sevinirim. Şirket bir an önce olumlu bir açıklama yapmalı!"

"Dostum hepsi meşgul. Adamların aşk yaşamaya vakti yok."

"Şirket bilerek açıklama yapmıyor. Bence bir kaç gün daha gündemde kalmasını istiyor."

"Saçma bir haber olduğu için açıklama yapılmıyor olabilir. Ama ben Taehyung'un son zamanlar neden bu kadar sessiz olduğunu anlayamıyorum."

"Taehyung'a çok üzülüyorum. Sorunu neyse bir an önce çözüme kavuşmasını istiyorum."

"Umarım üyeler arası bir sıkıntı yoktur."

"Yoksa gruptan mı ayrılacak? Aman Tanrım çok korkutucu!"

"Arkadaşlar hemen korkmayın üyelerle bir problemi olduğunu sanmıyorum. Fanmeetingde üyeler özellikle Taehyung'la konuşmaya çalıştılar. Sanki onun keyfini yerine getirmeye çalışıyor gibiydiler. Ahh üyeler arası bu sevgiyi, bağlılığı ve ilgiyi çok seviyorum. Taehyung hemen düzelmeni diliyorum. Bir Taehyung biaslı olarak bu duruma çok üzülsem bile üyelerin onun için en iyisini yapacağını biliyorum. Birbirlerine değer veriyorlar. Fighting Bangtan!"

"Vmin shipper olarak bir tarafım sevgili olduklarını düşünerek çıldırıyor, diğer tarafım sus Taehyung'un morali bozuk önce onu bir öğren diyerek kızıyor. Açıklama yapın kalbim dayanmayacak."

Arada ki bir kaç gereksiz yorumu atlamış ve güzelce fikirlerini belirten kişilerin yorumlarını okumuştum. "Bir şey söyleyeyim mi şu sevgili meselesi aşırı can sıkmaya başlayacak gibi."

Neden bilmiyorum yorumlardan sonra sinirlenmiş gibiydim. "Taehyung ve ben? Öyle mi? Cidden bir taraflarımla gülerim ben buna. Kızlarla shiplemek bir yana kaldı şimdi de üyeler arası başladı."

Konuşurken bakışlarım yavaşça Taehyung'a kaydı. Fakat o bana boş boş bakıyordu. Daha sonra dalga geçercesine güldü ve umursamazca dudaklarını araladı. "Jimin'e katılıyorum, saçmalıktan ibaret. Sadece yapacak bir şeyleri kalmadı ve böyle bir şey uydurdular. Biz hepimiz arkadaşız sonuçta öyle değil mi Jimin?"

Bir an da sorusunun merkezi olunca şaşırmıştım fakat bozuntuya vermedim. Şaşırmamın nedeni bu soruyu sinir bozucu bir tavırla sormuş olmasıydı. Ya da ben öyle algılamıştım. Bilemiyordum. "Öyle tabii."

Yine de cevap verdim ve bu cevabımın ardından ne zaman oturduğunu görmediğim Taehyung oturduğu koltuktan kalkmış, ve bize bir şeyler diyerek salondan çıkmıştı. "Fazla kafaya takılacak şeyler değil bunlar. Haberlere değil de gelecek performanslara odaklanalım. İyi geceler."

idol あ vmin ✓Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora