'18'

7K 733 344
                                    

BTS GRUBUNA NELER OLUYOR?

Geçtiğimiz zamanlarda bütün programlarını erteleyen BTS grubu iki haftalık ara sonrası tekrardan sahnelere dönmeye karar verdi. Fakat grup içinde anlaşmazlıklar olduğu düşünülüyor.

Grubun sözleşme yenileme tarihine az bir süre kaldığı biliniyor. Şirket hala açıklama yapmaktan kaçınıyor. Düşünceler BTS grubunun dağılacağı yönünde.

Dünya çapında adını duyuran bu grubun bir an da bu noktalara gelmesini çoğu kişi Taehyung ve Jimin'in arasında dönen ilişki dedikosuna bağlıyor. Aşağıda ki netizen yorumlarına göz atabilirsiniz.

g; Grup bunun için dağılırsa üzülürüm. Onların üzerine çok gidiyorsunuz..

f; Bana kalırsa sadece Taehyung gruptan çıkmalı.

c; Taehyung bu aralar çok garip davranıyor ve bu durum grubu çok etkiliyor. Eski Taehyung'u çok özlüyorum.

h; Sözleşme yenileme tarihi yaklaştıkça ben geriliyorum. Grup içerisinde anlaşmazlık olduğu gayet açık. Bir kaç üyenin gruptan çıkacak olması beni korkutuyor.

j; Bana kalırsa da grup dağılacak gibi gözüküyor. Bütün üyeler birbirlerinden bağımsız artık. Ben de Taehyung'un grubu iyi etkilediğini düşünmüyorum.

i; Taehyung'un üzerine çok gidiliyor..

Aradan ne kadar saat geçmişti bilmiyorum. Bir odaya girmiş elime telefonumu almış, yeniden paylaşılmaya başlayan haberlere bakmıştım. Taehyung ortalarda gözükmüyordu. Diğerlerine de kavga ettiğimizi söylemiştim.

İlk tepki Yoongi hyungtan gelmişti. "Siktiğimin bu durumuna ne zaman geldik biz?"

Bir kaç kez bağırmış, daha sonra kapıyı çarparak pratik odasından çıkmıştı. İkinci tepki ise bugün aşırı gergin olan Hoseok hyungtan gelmişti. "Grubu toplamaya çalıştıkça dağılıyor. Şu olayları artık konuşalım. Son zamanlar da sürekli tartışıyoruz. O gerizekalı nerede peki?"

"Bilmiyorum." Diyebilmiştim fısıltıyla. "Kavga ettikten sonra gitti."

"Yeter artık ya, biz de bıktık." Hoseok hyungun ses tonu o an gittikçe artmıştı. "Dayak istiyor onun canı."

"Hatalıydık Hoseok." Jin hyung pişmanlıkla konuşmuştu. O bu duruma fazlaca üzülüyordu ve bunu belli etmekten de asla vazgeçmiyordu. Diğerlerimiz ya sinirli dururlardı ya da belli etmezlerdi. Fakat Jin hyung üzgün olurdu. "Canı sıkkın olduğunda hiçbirimiz derdini sormadık. Ona destek olmadık. Yoruldu doğal olarak. Bir de yetmezmiş gibi hepimiz gereksiz üstüne gittik."

"Bence de kendi haline bırakalım az." Namjoon hyung da Jin hyunga destek vermişti. "Üzerine gitmeye devam edersek bir tek Jimin'le kavga etmeyecek. Hepimizle arası açılacak."

"Sizin de çok sürmez, hemen düzeltirsiniz." Jin hyung bana doğru konuştuğunda hüzünle bakışlarımı kaçırdığımı hatırlıyordum, ondan. "Taehyung'un biraz yalnız kalmaya ihtiyacı var."

idol あ vmin ✓Where stories live. Discover now