'6'

9.3K 901 386
                                    

Rahatsız hissetmeye başlamıştım bir an da. Neden böyle bir soru sorduğumu bilmiyorum ona, sadece antilerin abarttığını anlatmak için bu örneği tercih etmiştim fakat hoş bir örnek olmamıştı.

Şuan karşımda oturan Taehyung'un sinirlendiğini gözlerinden bile anlıyordum. Ve sinirlenince sakinleştirilmesi oldukça zor olduğundan gergince onu izlemeyi tercih etmiştim tek dileğim bana fazla kızmamasıydı.

"Taehyung." Gerginliğimi biraz olsun arka plana atıp bana kaşlarını çatarak bakan ona seslenmiştim. "Benim anlatmaya çalıştı-"

"Sana karşı hisler besliyor olsam bile Jimin."  Aniden sözümü kesmişti. "Ben asla zavallı olmam."

Sertçe yutkundum, gözlerine yerleşen kırgınlığı henüz görmüştüm. Antilere itibar etmemiştim ki ben. Taehyung'un bana karşı hisler beslemediğini biliyordum. Zavallı olmadığını da biliyordum. Ama onu kıran bunu bilmiş bir tavırla söylemiş olmam olmalıydı. "Biliyorum. İşte o yüzden bu örneği verdim. Antiler abartıyor."

"Antilerin abarttığını ve bizleri sürekli halde kötülediklerini biliyorum." Sesi buz gibiydi. İçimden kendi kendimi bir güzel tebrik etmiştim. Çünkü ben onu buraya moralini düzeltmek için çağırmıştım. Morali bozuk olan birini sinirlendirmek için değil. "Ama ben odaklanmam konusunda haklı olduklarından ve abartmadıklarından söz ettim. Senden böyle bir örnek isteyen oldu mu Jimin?"

"Haklısın." Deyiverdim hızla. Haklıydı. "Özür dilerim."

Beni tınlamamıştı bile. Onun yerine ayaklanmış ve çenesinde duran maskesini yukarı çıkarıp yüzünü gizlemişti. Sonra maskesinin altından söyleyeceklerini söylemişti bana. "Gidelim."

***

"Son zamanlarda BTS üyeleri olan Taehyung ve Jimin hakkında söylenenler için şirketten bir açıklama beklemiştik. Fakat şirket bize olumlu veya olumsuz hiçbir açıklama yapmamıştı.

Biz de açıklama beklerken fanların keşfettiği farklı bir noktayı sizin çin araştırdık. BTS üyelerinden Taehyung ve Jimin'in çift eşyalarını inceledik.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
idol あ vmin ✓Where stories live. Discover now