'10'

8.3K 826 532
                                    

Kötüydüm.

Bugünü en kötü günüm olarak tasvir edebilecek kadar kötüydüm. Yıllardır vakit geçirdiğim, her anımı harcadığım, her yeni şeyleri keşfettiğim kişi karşımda durup gruptan çıkacağını söylemişti.

Bu bir nevi ailenden birinin uzak bir yere gitmesi ve onunla geçireceğin anıların azalmasıydı.  Ve bu durum benim hiç hoşuma gitmemişti.

Bugüne kadar Taehyung ve ben birbirimizi kollamıştık. Ne karar verirsek verelim birbirimizi hep desteklemiştik. Ama ben hayatımda bir ilke imza atıyordum. Onu desteklemeyecektim. Onun bu kararına karşıydım. Ve böyle bir ilke imza atmak beni ciddi mânada kırmıştı.

Üzgündüm.

Bu yüzdendi belki de yatağımda yatıp sessizce göz yaşı dökmem. Bu yüzdendi belki de herkesle iletişimi kesip sadece yatağımda oyalanmam.

Ve belki de bu yüzdendi tüm grup üyelerinin sessizce çökmesi, şirketin bu duruma karşı yapacak hiçbir şeyinin kalmadığını anlayıp tüm programlarımızı ertelemesi.

Özgürdük.

Şirket bizi özgür kılmıştı. Fakat bu durumu uykusuz ve yorgun günlerimle takas etmeyi tercih ederdim.

Kim Taehyung bize hiç yaşatmaması gereken bir durumu yaşatıyordu şu an. Ve benim bu davranışı karşısında oturup saatlerce ona bağırmam gerekirken hiçbir şey yapmıyordum.

İşte burayı anlayamıyordum. Neden ona kızamıyordum? Diğer tüm üyelere tepkimi güzelce dile getirebiliyorken bunu neden Taehyung'a yapamıyordum? Diğerlerine sinirlenirken neden Taehyung'a sadece kırılmakla yetiniyordum? Kim Taehyung neden benim için bu kadar değerliydi? Niye onu bu kadar önemsiyordum?

Anlamıyordum işte. Bu kısım beni çıldırtıyordu.

Yeniden çıldıracakmış gibi hissettiğimden yatağımda oturur konuma geldim. Ellerimin tersiyle ıslanan yanaklarımı temizleyip elime telefonumu aldım.

Şirket programlarımızın ertelendiğine dair bir açıklama yapmıştı fakat nedenini belirtmeden. Bu yüzden hakkımızda dedikoduların çıkacağını biliyordum. Direkt bizimle alakalı bir araştırma yaptım. Tahminimde yanılmamıştım.

BTS GRUBUNA NELER OLUYOR?

Başlığı gördüğümde ironikçe gülümsedim. Bir şey olduğu yoktu. Sadece hepimiz antiler tarafından ağır hakaretlere ve iftiralara maruz kalıyorduk. Son olay ise Taehyung'un bana aşık olan bir aptal olarak anılmasıydı. Herkes ondan mükemmel olmasını bekliyordu. Taehyung'un duygularının hiçbir önemi yoktu.

Ve o, bizim insan olduğumuzu unutan ve kendisinin gruptan çıkarılması gerektiğini düşünen bazı düşüncesiz insanlar yüzünden ailesini bırakıyordu.

Şirketin açıklamasına göre grup çoğu aktivitesini erteledi. Fakat nedeni bilinmiyor. Grupta olan olay veya olaylar var. Bunlardan birisi Taehyung ve Jimin'in bir ilişki içerisinde olduğu düşünülmesiydi. Taehyung ve Jimin olayına şirket tepkisiz kaldı. Fakat Taehyung tüm fanların ve kameraların önünde bir açıklama yapmıştı. Diğer bir olay ise Taehyung'un sahnede sürekli hata yapması ve grup üyelerinden uzaklaşmasıydı. Ama bunların hiçbiri şuanlık bir açıklığa ulaşmadı.

Fanlar ise oldukça şaşkın. Bir taraf hala Taehyung'u suçlarken diğer taraf bu ertelemenin grup için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyordu.

Haberin devamını okumayıp hızla aşağılara indim. Yorumları merak ediyordum.

-Sanırsam bu olayın ilişki dedikodularıyla bir alakası yok. Taehyung'un sağlık problemleri olabilir.

idol あ vmin ✓حيث تعيش القصص. اكتشف الآن