'7'

9.3K 824 1K
                                    

Arabadan indiğimizde dört bir yanımızı saran fanlar sayesinde biraz duraksamış ve etrafıma bakarak gülümsemiştim. Pratikler vardı, şirkete gelmiştik. Ayrıca şirketin bizimle konuşacağı bir kaç konunun olduğunu öğrenmiştik.

Bu konuları az çok tahmin edebildiğimden üzerinde fazla durmamıştım. O yüzden içim rahattı.

"Jimin oppa!" Diye ismimle bağıran birini duyduğumda başımı sesin geldiği yere çevirmiştim. "Jimin oppa harikasın."

Ona gülümseyip göz kırptım ve yürümeye devam ettim. Fakat sağ tarafımda duran bir kaç kişinin elinde tuttuğu büyük kartonlar dikkatimi çekmişti. Üzerinde ise beklemediğim isimler yazıyordu. Bu yüzden yeniden duraksadım.

'Vmin ♡'

Taehyung ve beni yakıştırdıkları hatta ve hatta sevgili olduğumuzu düşündükleri belliydi.

'Şirketten Vmin hakkında olumlu bir açıklama bekliyoruz!"

Bir diğer kartonda yazan yazıyı okuduğumda saçma haberlerin artık geniş bir kitleye yayıldığını anlamaya başlamıştım. İşler kızışıyordu. Başlarda dikkate almadığımız bu olay başımıza dert açacak gibiydi.

"Taehyung oppa, Jimin oppayla sevgilisiniz değil mi?" Kartonları tutan kişinin yanında bulunan bir kız Taehyung'a doğru sorduğunda hemen yanımda duran Taehyung ona bakmıştı.

Onun yüzünde benim aksime maske vardı ve mimiklerini göremiyordum.

"Şirket neden açıklama yapmıyor?" Başka birisi de onlara öylece bakan Taehyung'a başka bir soru yönelttiğinde menajer hyung duraksayan bizleri yönlendirme çabasına girmişti. Ama başka birinin daha konuşmasıyla o bile dikkatini fana vermişti.

"Şirket açıklama yapmadıkça sevgili olduğunuz düşünülecek." Lanet bir şekilde sinirlenmeye başlıyordum. Ve aynı zaman da ne yapacağımı bilememiştim.

Saçma sapan bir haberdi. Nasıl olur da tüm insanlar buna inanabilirlerdi? Yoktu öyle bir şey. Taehyung'la sadece arkadaştık.

"Hadi şirkete girelim." Sejin Hyung konuştuğunda dediğini yerine getirerek yürümeye başlamıştık. Fakat Taehyung beni elimden tutarak durdurana kadar.

Elimi tuttuğunda tüm herkes şaşırmıştı. Çoğu çığlık atmış, çoğu da telefonuna sarılmıştı. Tüm bu dedikodular dönerken bu da neydi böyle?

Ne halt etmeye çalışıyordu?

"Onun elini tuttuğum zaman sevgili mi oluyoruz?" Taehyung bu sefer diğer tarafında kalan Yoongi hyungun elini tutmuştu. Ve inanın bana Yoongi hyung bunu beklemediğinden gözlerini kocaman açıp koca bir "siktir!" Deyivermişti.

"Sizleri kırmak ya da üzmek istemem ama gerçekçi olmamız lazım çocuklar." Taehyung beklediğimden daha sakin ve yatıştırıcı konuşuyordu. Üstelik Yoongi hyungun elini tuttuğundan beri çoğu susmuştu. "Bizler 7 kişiyiz. Aynı evde yaşadık, sürekli beraber vakit geçirdik. Aile olduk birbirimize. Değer verdik. Sadece Jimin'e öyle davranmıyorum, ya da sadece Jimin bana öyle davranmıyor. Biz hepimiz birbirimize değer veriyoruz. Lütfen şu asılsız sevgili dedikodularına inanmayın ve gelecek albüm için bizi desteklemeyi unutmayın."

Taehyung yapmaması gereken bir konuşma yaptığında sertçe yutkundum. Bunu yapmaması gerekiyordu. Daha şirket açıklama yapmamışken onun böyle bir açıklamayı yapması hiç iyi degildi.

Fakat iş işten geçmiş, Sejin hyungun ona attığı 'sen bittin geri zekâlı!' Bakışları eşliğinde Yoongi hyung ve benim elimi bırakıp yürümeye başlamıştı.

idol あ vmin ✓जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें