'60'

5.6K 482 716
                                    

imagine dragons - only

Bugün güzel bir gündü, aslında Taehyung'la ve ailemle mutlu olduğum her günüm güzeldi benim. Lâkin bugün bambaşkaydı. Taehyung'la barışmış olduğum için değildi, Taehyung'la yeniden başlamış olduğum içindi. İlk ilişkiye adım atarken ikimizde de oluşan tereddütler, tedirginlikler, hata yapma paylarımız yoktu. Artık ikimiz de daha emin, daha diktik bu konuda. Yani bugün tam olarak hissettiğim duygu buydu, bu konuda da kesinlikle yanılmak istemiyordum. Açıkçası yanılma ihtimallerimi düşünerek bugünümü kendime zehir etmek ister gibi bir halim de yoktu.

Mutluydum kısacası, mutluluğuma hiçbir şey gölge getiremezdi. Hatta bugün o güzel sevişmenin ardından Taehyung'la beraber duş almak için banyoya girdiğimizde bizi gören ve şok olmuş bir ifadeyle izleyen Hoseok hyung bile keyfimi bozamamıştı. Keyfimi bozamamıştı diyorum çünkü tam o an bizi görür görmez kurduğu cümle "Seviştiniz mi?" cümlesi olmuştu. Yani, üstümüz başımız giyinikti. Herkesin ortasında çıplak gezmemiştik, gerçi Hoseok hyungtan bahsediyordum bir de. Duş alırken milleti rahatsız etmek için kapıyı aniden açan adamdı kendisi. Elbette bizimle konuşurken çekinecek değildi ya. "Ya da banyoda sevişeceksiniz?"

Bizden ses çıkmayınca -ki o an Taehyung gereğinden fazla sessizdi- Hoseok hyung o ilginç sorularına devam etmişti. Biraz sinirlenir gibi olmuştum aslında ama neden bilmiyorum, bakışlarım saliselik bile güzel gülüşlüme kaysa sinirlenmekten vazgeçiveriyordum. Bundan dolayı sanırsam "Birazdan hazır oluruz." demekle yetinmiştim Hoseok hyunga. Ama bizim hyungumuz biraz fazla heyecanlı davranmıştı. Biz banyoya adımlarken "Diğerlerine barıştığınızı müjdelemem lazım." Der demez koridoru inletecek derecede "Hey çocuklar uyanın Jimin ve Taehyung sevişmiş." Diye bağırmıştı.

İşte tam o an öfkeden iyice kısılan gözlerimi ona çevirmiştim. Fakat dediğim gibi Taehyung fazla sessizdi, tepki bile vermeden benden önce banyoya girip kapıyı bile kapatmamışken üzerindeki tişörtü çıkarmıştı. Yine de ben ona ayak uydurmamıştım, Hoseok hyungu biraz daha izlemeyi sürdürmek daha cazip gelmişti. Sonunda beni anlayan Hoseok hyung "Ay aman barışmışlar diyecektim, dilim sürştü." Diyerek biraz da olsa toparlamaya çalışsa bile iş işten geçmiş, odadan hazırlanmak üzere olan Jin hyung çıkmıştı. İşte bundan sonrasında gerçekleşen dalgalara daha fazla katlanamayacağımı bildiğimden hemen sevgilimin yanına ilerleyerek kapıyı kapatmış ve ardından kilitlemiştim.

"Dalga konusu olduk." Diye yakınmıştım tabii ben üzerindekilerden tamamen kurtulan Taehyung'a karşılık. Sonrasında ben üzerimdekileri tek tek çıkarmaya başlamıştım ki Taehyung "Beraber duş almak isterken bunların olabileceğini düşünmüş olmalıydın." Demişti tekdüze bir ses tonuyla. Açıkçası gülümsese veya dalga geçtiğini belirten herhangi bir harekette bulunsa garip hissetmezdim ama o an Taehyung inanılmaz farklı davranmıştı.

Eh, ben de o an biraz bozulur gibi olmuştum doğrusu. Neyse ki aramızdaki buzları yeni eritmişken bir de bu konuyu gündeme getirerek onun canını sıkmamıştım. İyiki de yapmamıştım çünkü şu an pratik yaparken oldukça iyiydi. Sohbet ediyor, gülüyor, ara sıra bana bakıp göz kırpıyordu. Bu sayede içim rahatlamıştı benim de. Diğerlerinin Hoseok hyung sayesinde seviştiğimizi öğrenip attıkları o imalı bakışları bile silikleştirmişti gözümde. Ne kadar özlediysem güzel gülüşlümü artık ona bakıp durmuştum. Bir de koreografiyi yeni yeni öğrenip, tamamlamaya çalıştığımız o sırada kendi koreografisinden uzaklaşan Taehyung düzeni bozmayarak bana dönerek partını söylemişti. Her ne kadar o an uyarı alsa bile sahne performansımız esnasında kendince koreografiyi değiştireceğini en iyi ben biliyordum.

idol あ vmin ✓Where stories live. Discover now