'16'

6.9K 792 636
                                    

Cidden ama cidden bol yorum bekliyorum. Yorumlar gittikçe azalıyor.. Üzücü.

Keyifli okumalar.

Neden gergindim?

Uzun bir zamandır arkadaşım olan birisi sadece benimle konuşmak istemişti. Ona kırgındım, sinirli olmalıydım. Ama garip bir şekilde gergindim. Ellerim terliyordu. Az önce pratik yaptığımız için bacaklarımı da hissetmiyordum. Belki de gerginliğim tüm vücudumu ele geçirmişti.

Ama neden gergindim?

"Üzgünüm." Deyiverdi sakince. Derin bir nefesi ciğerlerime çektim hemen. Gerginliğim iyice artmıştı. "Sana bağırmamalıydım."

"Evet, ama bağırdın." İçimdekileri dökmeye hazırmışçasına bir an da konuşmuştum. "Üstelik bana ne halin varsa gör dedin."

"Bunu söylememem gerekiyordu biliyorum ama üstüme çok geliyorsunuz. En son sana patladım işte." Şirketin koridorunda geziniyorduk minik adımlarla. Ben Taehyung'u dinliyordum fakat Taehyung suskunlaşmıştı.

"Özür dile benden." Ellerimi pantolonumun cebine sokup somurtuk bir ifadeyle konuştuğumda bana şaşkınca bakmıştı. "Üzgün olduğumu dile getirdim zaten."

"Özür dilemelisin, seni affetmem için yalvarmalısın."

"Bunu yapmayacağım." Haklıymış gibi bir de diklenmesi yok muydu, beni delirtiyordu. Özür dilemesi lazımdı bir kere, bana bağırmaya hakkı yoktu. "Üzgün olduğumu dile getirmişken ve zaten öyle söylediğim için gerçekten üzülmüşken bir de yalvarmalı mıyım?"

Gözlerimi devirip oflamıştım. Evet, yalvarması gerekiyordu. "Seninle konuşacak bir şeyim yok o zaman."

Taehyung'a göz ucuyla baktığımda kaşlarının çatıldığını fark etmiştim. Sanırsam daha aramızı düzeltemeden yeni bir tartışmanın eşiğine giriyorduk.

"Sana söylemem gereken bir şey var." Ama Taehyung son söylediklerimi ve kendi sinirini göz ardı ederek farklı bir konu açmıştı. Bu sayede benim merak etmemi sağlamış, kavga eşiğinden de bir nevi dönmüştük. Zaten kavga etmeye de pek meraklı bir insan değildim.

"Ne söyleyeceksin?"

Sorumdan sonra etrafına baktı önce. Ne söyleyecekse gizli olmalıydı. Etrafta tek tük insanlar vardı. Zaten onların da dikkati bizim üzerimizde değildi.

"Ben birinden hoşlanıyorum." Bir an da söylediği şeyle ilk önce şok olarak gözlerimi kocaman açmıştım. Şok olma nedenim birinden hoşlanması değildi. Bunu ilk defa bana dile getirmesiydi. Taehyung hiçbir zaman ilişki durumundan veya hoşlandığı kişiden bahsetmezdi.

"Sen ciddi misin?" Diye sordum gözlerinin içine bakarak. O an duraksadığımızı anlamıştım. "Kimden hoşlanıyorsun peki? Tanıyor muyum?"

"Hayır tanımıyorsun." Gergince gözlerini üzerimden kaçırdı. Neden gergindi? "Ayrıca hoşlandığım kişinin kimliği önemli değil şuan."

"Peki önemli olan ne Taehyung?"

"Hani sana gruptan asıl çıkma nedenim farklı  demiştim ve bunu sana sonra söyleyeceğim için söz vermiştim hatırlıyor musun?"

Evet bunu hatırlıyordum. Bayıldığım gün onun yatağında uzandığımız sıra da bunun sözünü ondan almıştım. Ve o bana bunun sözünü verdikten iki hafta sonra anlatıyordu. Ayrıca birinden hoşlanması grubu neden etkiliyordu, anlamış degildim. Şirket ilişki yasağını kaldıralı çok oluyordu.

idol あ vmin ✓Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang