otuz yedi : prologue

3.5K 315 56
                                    

"Artık eve gitmeliyiz." dedim soğuk havaya karışan buharla. "Donuyoruz." dediğimde benim yanıma biraz daha yanaştı. Kaydırağın girişinde oturuyorduk. Donuyorduk, eklem yerlerimizi hareket ettiremeyecek hale gelirsek, kalırdık. "Sen dedin burası sıcak olur diye." dediğinde ona göz devirdim. "Ben sana burada bekle dedim. Hem konuşacağımız şey de biti. Gece yarısı zaten. Bence artık eve dönmeliyiz, hem annem çok geç kalmayın demişti." dediğimde gülümsedi. "Çok geç kalmadık ki, geç kaldık şu an." Ona yüz buruşturdum. "Pekala son ayrıntıları konuşalım. Sonra gideriz." Başımı sallayarak onayladım. 

"Öncelikle kural bir, Kwon'la yakın olmak yok. Hatta hiç konuşmayın." dediğinde ben de konuştum. "Kural bir ! Hiç bir kızla, içli dışlı olmak yok. Buna In Ha'da, imza isteyen hayranların da, ve seninle 'arkadaş' olmak isteyenler de dahil." Başını salladı. "Kural iki, bir daha asla ama asla ama asla ama asla ama asla küsmeyeceğiz." Rapçi Yoongi hünerlerini sergiliyor... Vay be.

"Kural iki, birbirimize küsmemize neden olacak bir olay yaşanırsa, mantıklı bir açıklaması bulunana kadar, küsmek yok!" 

(...)

Evet, evet. Yalnızla prologue'du. 

Bu kitapta ani bir artış ve ve bu beni korkutuyor~~~ Açıkçası, bugüne kadar tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bu arada mini bir spoiler vereyim, şurada yazdığım son cümleye dikkat edin derim~~

hepinize teşekkürler~~

Bu arada bir klasik sergileyeyim şurada :

a) 1000 kelimelik hediye bölüm

b) okuyucu kitlesine isim||öneri alayım..

c) karakter analizi

Seçiminizi yapınız~~

sound || min yoongiWhere stories live. Discover now