Prolog

19.9K 403 37
                                    

Herkese selam!
Sır dolu beklenmedik bir hikaye ile sizlerleyim♥️ Bu serüvende de beni yalnız bırakmayacağınızdan eminim♥️Yeni bölüm de kısa sürede sizlerle olacak.
İnstagram: quen.oflove
Sevgilerle
Q♥️

SIR PROLOG

Aralık duran kapıyı açmak isteyen yanına engel olmaya çalışıyordu. Alnını sert zemine dayadı. Eğer bu silsileye kapılırsa, hiç şüphesiz kendini öldürmüş olacaktı. Kalbinin çoktan girdiği yoldan, sağ salim çıkma ihtimali git gide azalarak yok olacaktı. Vücudunda yayılan ürperme, uzun kirpilerini bile titretiyordu. Aklıyla girdiği münakaşayı kazanan kalbi oldu. Yavaşça kapıyı araladı.

Yaşaması mucize niteliğinde olan adamın yavaş alıp verdiği nefesleri seyretti. Geniş göğsünün üzerinde sarılı olan bandajlara baktı. Birden fazla kurşunun göğsünü isabet aldığını söylemek zor olmazdı. Küçük adımlarla yanı başına ilerledi.

Güneş ışıklarının vurduğu kumral saçlarına baktı. Gökyüzünün gözlerinde toplandığını o gece görmüştü. Sert bakışlarının aksine, gözleri insanın içini titretiyordu. O baygın gözlerin ahengine o zifir gecede kapılmıştı.

Başucunda duran komodinin üzerine oturdu. Laftan anlamaz elleri, kumral saçlarına temas etmişti. Tek gecede bütün hayatını baştan sona değiştiren bu adamın gizemini bilmiyordu. Hakkında hiçbir şey bilmiyordu. Her şeye rağmen ona kapılmaktan kendini alıkoyamıyordu.

Sır adam..

Gecenin olmayacak saatinde babası tarafından yaralı bir şekilde evine getirilen bu adama dair olan düşüncelerini durduramıyordu. Günde bir kez olsun odasına gelmeden duramıyordu. Merak hissettiklerinin yanında gülünç kalırdı. Araf'a benzer bir yerdeydi. Bilinmezliğin ortasında, naif kalbi direnmeye çalışıyordu. Dudakları arasından firar eden titrek nefesle, gözleri birkaç saniye olsun açılıp kapandı.

Bal gözleri açıldığında beklemediği bir şey oldu. Gökyüzünün tamamını kapsayan gözler yavaşça açılıyordu. Dudakları aralanmışken, elini kumral tutamlardan çekti. Sır adamın kaşları çatılıyordu. Yüzünde acı çektiği kendini ele veriyordu. "Su." Fısıltıyla çıkan sert sesi karşısında ne yapacağını bilemedi. Usulca başını salladı. Yine de yerinden kalkmakta başarılı olamadı.

Çeşm-i cihan gözlerinin efsunundan kurtulamadı. Bal gözleri bütün dünyayı barındıran gözlerinde takılı kaldı.

SIRTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang