SIR 33 "İyi ki Geldin Bal Gözlüm"

3.2K 185 298
                                    


Selamm! Keyifler nasıl? İyi misiniz? Yeni yılın son zamanlarında sürprizlerim var demiştim. Sır'ın canım okuyucuları yeni bölümle birlikteyiz❤️ Bu bölüm özel ve anlamlı bir bölüm okuyunca anlayacaksınız. Bu bölümü yorumlara boğalım satır araları yorumlarla ayağa kalksın Ve senenin son gününde bir bölüm daha sizlerle olsun!
- Satır aralarını yorumlara boğalım.
- Yıldıza basmadan çıkmayın.

Koray Avcı Hoş geldin

Keyifli okumalar

SIR 33: "İyi ki Geldin Bal Gözlüm"

Balın, heyecanla dizleri üstünde doğruldu. Durumu kavramak adına sakinleşmeyi denedi ancak mümkünatı yoktu. Kirpiklerine kadar titrediğini hissediyordu. Bal gözlerini defalarca açıp kapattı.

Gülümseyerek kendini izleyen adamın suratına baktı. Karan, şaka yapmazdı. Böyle bir konuda daha çok yapmazdı. ''Şaka yapmıyorsun değil mi?'' Olumsuz mırıltıların beraberinde başını iki yana sallamıştı. Karan'ın başparmağı yanağını okşarken gözlerinin içine baktı.

''Sana, sormadan babanlara da söyledim ama senden daha fazla uzak kalamam. Taptığım bu gözlerini her zaman görmek istiyorum. Güne başlarken de, gün biterken de ilk seni görmek istiyorum.'' Kalbini fetheden sözlerle gözlerinin içi bile güldü. Sevince boynuna sarıldı. Boyun girintisine sayısız öpücük bıraktı. Karan gülüşüne ortak olurken ince beline sarıldı. Bir anda donup kaldı. Hafifçe kendini geriye çekti.

''Sana, inanamıyorum.'' Gülümseyerek adamın göğsüne yaslandı. ''Sen, bana hayatta başka ihtimaller olduğunu öğrettin. Seni, bırakamam güzelim. Senden vazgeçmem.'' Karan, küçük hareketlerle belini okşuyordu. Hasret kaldığı kadına kavuştuğu için hayli memnundu.

Bir daha aralarına başka insanların girmesine izin vermeyecekti. Durum ne olursa olsun yaşadığı süre boyunca yalnızca sevdiği kadına inanacaktı.

''Karan.'' Hafifçe yanaklarını okşayan adamın elleri üzerine ellerini kapattı. ''Ne oldu güzelim?'' Mimiklerine yansıyan kararsızlıkla Karan, hafifçe doğruldu. ''Ece, konusu ne oldu?''

''Sen öyle bir gittin ki, giderken beraberinde bu kez beni götürmedin. İlk defa gözlerinde kendimi görmedim. Sesinde ki aşk yoktu. Sanki hiç tanışmamışız gibiydin. Bende herhangi biriydim senin için..' O gece aklına gelince derin bir nefes aldı. Saatlerce tek başına videoyu izlemişti. Derin bir nefes aldıktan sonra devam etti. ''..Akın'ı çağırdım. Oda videoyu izledi. Ece'yi görmek istemediğimi söyledim. Hatta buna uymayacaksa, onunla da görüşmeyeceğimi söyledim.'' Balın, buradan sonra dirseği üstünde doğruldu. İki yakın arkadaşın arasına girmek istememişti. ''Akın, senin yakın arkadaşın.''

''Kimse, senden önemli değil. Daha önce ihtimal bile vermemiştim böyle bir şeye. Aklıma bile gelmemişti. Başlarda o yüzden konduramadım. Ece'ydi işte, her zaman yanımızda olan küçük kız.'' Karan, boşluğa konuşur gibi tavana bakıyordu.

Balın'ın ise vicdanıyla alakalı sorunları vardı. Kimse ona inanmadığı için hatta altını çizerek –ağabey, kardeş- oldukları vurgulandığı için işler kalbinde rayından çıkmıştı. Lakin amacı onların arasına girmek olmamıştı.

''Bu yüzden bana inanmadın. Ece, hep yanınızda olan o küçük kız olduğu için. Ne olursa olsun, Akın'la aranıza girmiş olmak istemiyorum.''

''Sen, girmedin güzelim. Biz yakınla hala dostuz. Ece, herkesin altında kalacağı fütursuz hareketler yaptı. O zaman bunu anlamak gerekiyordu. Sevda'yı dövdüğü gün artçılar başlamıştı.''

SIRWo Geschichten leben. Entdecke jetzt