SIR-2''Yaralı Adam''

9.8K 480 35
                                    

Herkese selam!
Sır'ın gidişatı hakkında fikri olan var mı? Bu yaralı adam Duman ailesinde özellikle Balın'da nasıl bir etki yaratacak dersiniz?

Fikirlerinizi yorumlarda belirtin lütfen. Yorumsuz bırakmayın beni. Satır aralarına bol yorum yapalım.

Ayrıca lütfen -Yıldıza Basmadan- çıkmayınız.

İnstagram: ''quen.oflove''

Sizi seviyorum

Quenoflove

**


SIR-2: YARALI ADAM

AYNI GECE

"Selim Bey, hastaneye götürmeliyiz. Bakın çok kan kaybediyor ve bu şekilde yaşaması neredeyse imkansız."

Selim, sıkıntıyla nefes aldı. Günlerdir tıraş etmediği sakallarını sıvazladı. Onun, yaşaması çok önemliydi. Lakin hastaneye götüremezdi. Yıllardır onu öldürmek için an kollayan adamlar, kan kokusuna gelmişlerdi. Canını almak için hiçte adil olmayan bir yol seçmişlerdi. Son bakışlarını kendisi görmüştü. Heybetli,  iri adamın dağlar gibi yere düştüğü an gözleri önünden gitmiyordu. İnsanın bakıpta uçmak isteyeceği gözlerinin içine dolan kanlar hayalinden gitmiyordu.

Burun kemerini sıktı. Hararetle havaya kalkan elleriyle konuşmaya başladı. ''Mehmet Bey, ne gerekiyorsa yapın ama hastanede değil burada.'' Hastaneye giderse bütün zincirler daha da gerilip kopacaktı. Bu kez oradan sağ çıkmasının imkanı olmayabilirdi. Bunu göze alamazdı. Sesinde ki otorite aksi bir fikri kabul etmeyeceğini ortaya koyuyordu.

Doktor Mehmet, düştüğü durumda çaresizdi. Tek çaresi Selim Duman'ın dediklerini harfiyen uygulamaktı. . Selim Duman, neredeyse bütün Bursa'nın sahibi saygın bir adamdı. Bugüne kadar hakkında tek kötü bir şey bile duymamıştı. Bu istediğini koşulsuz yerine getirecekti. İçeride yatan hastanın adı, hiçbir raporda geçmeyecekti. Mehmet söylemlerine uyarak başını salladı.

Gecenin karanlığında haddini bilmez kurşunlar oğlu gibi sevdiği genç adamın yaşamına son verecekti.  Adalet'in dokunmaya tenezzül etmediği bir hayatı vardı. Gücünü kayıplarından alıyordu. Yıllar önce hiçliğin ortasında kalmıştı. Zamanla hiçliğini görmezden gelip güçlü bir krallık kurmuştu. Yaşamını ezbere bildiği adamın, yaşadığı riskli hayat kalbinin teklemesine neden oluyordu.

"İhtiyacınız olan her şeyi yazın. Ne gerekiyorsa adamlarım alacak. Yanınıza birini çağırmak çok tercihim değil ama eğer biri lazımsa hemen getirtelim."

"Sadece bir kişi asistanım gelsin. Ağzı sıkıdır zaten. Kağıda onun adresini de yazacağım lakin hızlı olmamız lazım. Kaybedilen her dakika hastanın zararına. Malzemeler gelene kadar, elimdekilerle ilk müdahalesini yapacağım. Hastanın bilinç kaybı yaşamaması çok önemli. Asistanıma ulaşırsanız, istediğim şeyleri kolayca bulur.''

Doktor, aceleyle kağıda her şeyi yazdı. Bir an önce hastasıyla ilgilenmesi gerekiyordu. Semih, aldığı kağıtla hemen harekete geçti. Elinde ki kağıdı kapıda bekleyen adamlara uzattı. Bu gece burada yaralı adamın, korumalarını getirmemişti. Bu adamı nadide bir parçayı saklar gibi saklamaları gerekiyordu.

Eve girip üst kata çıktı. Kapının dışında durup, içeriye bakan patronuna yaklaştı. ''Çok güçlü biri. Ne badireler atlattı. Üç kurşuna yenik düşmez.'' Dudaklarından dökülen kelimelerin aksine gözlerinde korku kıvılcımları bariz bir şekilde görünüyordu. Selim, kapıya yasladığı elini yumruk yaparak sıktı.

SIRHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin