14.BÖLÜM

33.8K 1.6K 1K
                                    

                         14

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

                         14. BÖLÜM

Cem Adrian :& Hande Mehan: Sen Benim Şarkılarımsın

Melih'in dudakları tarafından hınçla öpülen dudaklarımı, onun esaretinden kurtarabilmek için elimi göğsüne koyarak ittim. Melih itmemin etkisiyle benden sadece bir adım uzaklaşabilmişti. Nefesimin düzene girmesini beklemeden elimi kaldırarak Melih'in yüzüne tokat attım. "Sen beni nasıl öpersin?" diye bağırdım soluk soluğa.

Melih attığım tokattan zerre etkilenmemişti. Gecenin karanlığında bile çok belli olan gözlerinde ki parlamayla sol elinin başparmağını dudağının üzerinde gezdirdi. Oda tıpkı benim gibi nefes nefeseydi. Nefesini düzene soktuktan sonra bu kez de dilini dudaklarının üzerinde gezdirdi ve yamuk bir şekilde güldü. "Nasıl öptüğümü tekrar gösterebilirim." Dedi sesine yansıyan kışkırtıcı bir imayla.

Rahat herifin tekiydi... Söylediği kelimeler beni öfkeden tabiri caizse kudurtuyordu. İşaret parmağımı Melih'e doğru tehditvari bir şekilde salladım. "Sen..." dişlerimi sıkarak konuşuyordum. "Evet, ben..." diyerek kaşlarını alayla kaldırdı. "Sen hayvan herifin tekisin!"

Melih, çok nadir rastladığım ve ona çok yakışan içten bir kahkaha attı. Biten kahkahasıyla "Hâlbuki daha hayvani yanımı sana hiç göstermedim... Böyle söyleyerek kırıyorsun beni." Dedi yalancı bir küskünlükle. Yine beni ciddiye almıyor benimle alay ediyordu. Sanırım bu gece Melih bizim yemediğimiz bir şey yemiş ve bu rahatlığa erişmişti. Aramızda sadece bir adımlık mesafeyi kapatarak dibinde durdum. İşaret parmağımı göğsüne vurarak "Sen ne saygısız bir adamsın? İlk öpücüğümü çalarak nasıl ziyan edersin?" diye bağırdım, burnumdan soluyordum.

Melih ilk olarak göğsüne vurduğum parmağımı tuttu. Alev alev yanan ela gözlerini gözlerime dikti ve boşta kalan elinin parmaklarını dudaklarımın üstünde gezdirdi. Dudaklarımın üstünde gezen parmaklarının sıcaklığını hissediyordum. Az önce sinirden gerilen bedenim şimdi ise Melih'in parmaklarının dokunuşuyla geriliyordu. Melih büyükçe yutkundu, yutkunurken çıkan ses ikimizin bedenleri arasında çarparak yok oldu.

"İyi ya işte... Bana ait bir şeyi almakla çalmış olmuyorum." Dedi, sır verir gibi kısık çıkmıştı sesi. "Sen benimsin!" parmaklarını dudağımın üstünde gezdirmeye devam etti. "İlk öpücüğünde benim, son öpücüğünde." Diyerek başını bana doğru eğdi. Beni tekrar öpeceğini düşünerek kalbimin atışı değişti. Değişen bu kalp ritmim korkudan mı yoksa heyecandan mı olduğunu çözemeden. Melih dudaklarını kulağıma yaklaştırdı. Sıcak nefesi kulağımın içini tırmalıyor, içime doğru ılık bir sıvının zehrini akıtıyordu. "Benim olan bu dudaklardan bir daha o piçin adı çıkarsa..." kulağımın içine sıcak nefesini üfledi. "Dudaklarına acı biber sürerim." Dedi kışkırtıcı bir fısıltıyla.

BUZ YANIĞIWhere stories live. Discover now