18. BÖLÜM

33.8K 1.8K 1.2K
                                    

      18

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      18. BÖLÜM

Feride Hilal Akın: Kan Revan İçindeyim

Bedenimin altında kalan fayansın soğukluğunu hissediyordum. Gözlerim kapanmıştı ama bilincim hala açıktı. Sadece saniyeler önce bana tecavüz ederek öldürmek isteyen adamın elinden kurtaran maskeli adamların, sanki bir taş plaktan çıkar gibi çıkan seslerini duyuyordum.

Kanlı yüzüme yapışan saçlarım yüzümden çekildi. Hemen ardından o maskeli adamın anlaşılması zor sesini duydum. "Aç gözlerini" diyordu. "Aç ve sana zarar veren adama ne yaptığımızı gör!"

Gözlerimi açmak istiyordum ama bu pek mümkün olmuyordu. Yan bir şekilde sere serpe uzanmıştım ve karnıma güçlü bir tekme yediğim için bütün kemiklerim bile ağrıyordu.

"Sen Melih'in Ahu'su sun... Aç gözlerini!"

Ben Melih'in Ahu'su falan değildim. Ben sadece annemin Ahu'suydum. Gözlerimi açmak için kendimi zorladım ve sadece aralık olarak açtığım gözlerimin tam karşısında maskeli adamı gördüm. Maskeli adam "İşte böyle..." diyerek ayağa kalktı. Gözlerim oldukça yavaş bir şekilde maskeli adamı takip etti. Maskeli adam birkaç adım uzağımızda, diğer maskeli adamın kollarından tuttuğu Numan'ın yanına gitti.

Numan'ın yüzünde az önceki gibi bir sevinç yoktu. Acı çekiyordu, korkuyordu, şaşkındı ve daha tam olarak adını koyamadığım bütün duygular yüzünde kol geziyordu. Lavaboda iki tane maskeli adam vardı. Biri Numan'ı kollarından arkadan tutmuş ve sabitlemişti. Diğeri ise Numan'ın tam karşısında duruyordu. Numan'ın ağzına tuvalet kâğıdını rulosuyla birlikte geçirmişlerdi. Sesi bile çıkmıyordu. Az önce benimle konuşan maskeli adam Numan'ın gömleğini eliyle ikiye ayırarak göğsünün çıplak kalmasını sağladı.

"Demek senin sadistçe eğilimlerin var!" elini cebine soktu ve içinden bir çakı çıkardı. Çakının keskin ucunu Numan'ın göğsünde gezdirdi. "Demek sen birine zarar verirken zevk alıyorsun ha." Dedi sorar gibi ama sorduğu soruya Numan'ın bir cevap vermesi imkânsızdı. Çünkü ağzına tuvalet kâğıdı rulosu tıkılmıştı. Numan bu kim oldukları belli olmayan adamların elinden kurtulmak için deli gibi çırpınıyordu. Ama bu çırpınış pek fayda etmiyordu.

"Eminim ki senin vücuduna vereceğim zarar en az senin kadar bize de haz verecek." Demesiyle Numan'ın göğsünü çakıyla çizmeye başladı. "Senin bütün kemiklerini sikmek isterdim ama..."Çakıyı bu kez yüzüne çıkardı ve yüzünü çizdi. "Melih, durmuşken bu bize düşmez." Tekrar göğsüne indirdiği çakıyla göğsünü çizmeye devam etti. "Melih'in eline geçtiğinde sikilmedik tek bir kemiğin kalmayacak! Bir aslanın inine indin! O aslanın kedisine el sürmeye kalktın! Melih seni öldürmez, öldürmekten beter eder! Bu da sana benden bir kıyak olsun. Yaşayacaklarının ön fragmanını sunuyorum sana." Dedi.

Numan'ın göğsüne attığı çizikler bitince Numan'ın kafasına sert bir yumruk atarak bayılttılar. Numan'ın bedenini sürükleyerek boş tuvalet kabininin kapısına dayadılar ve Numan'ın kanlı göğsünü tam görebilmem için önünden çekildiler. Numan'ın göğsüne çakıyla Melih'e not yazmışlardı. Zor açık tuttuğum gözlerimi kapatıp geri açtım yazılanı okuyabilmek için.

BUZ YANIĞIWhere stories live. Discover now