46.BÖLÜM

25.8K 1.6K 1.8K
                                    

       

   Bu bölümü güzel okuyucum AYŞE balıma ithaf ediyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Bu bölümü güzel okuyucum AYŞE balıma ithaf ediyorum.✨

                        46.BÖLÜM

Ahmet Kaya: Korkarım

MELİH KILIÇASLAN

Toplantı başlayalı yaklaşık yarım saat olmuştu. Bu süre zarfında Ahu'dan tek bir mesaj bile almamıştım. Ahu'dan aldığım tek haber toplantı başlamadan önce yanında olan korumalardan Berna'nın kafesine sağ salim girdiği haberiydi.

Bakışlarımı karşımda proje sunumu yapan adamdan çekip göz ucuyla telefonuma baktım. Hala bir mesaj veya çağrı yoktu. Oysaki şimdiye kadar Ahu'nun bana en az elli tane mesaj yazması ve beni delirtmesi gerekti. Ama o mesaj bu kez yoktu ve ben Ahu mesaj atmadığı içinde deliriyordum.

Ah, bu kadın yok muydu resmen benim tam merkezim olmuştu.

"Melih Bey sizin içinde uygun mu?" diye soran adamla, kendimi toparlayıp bakışlarımı adama çevirdim. Şu toplantı bitene kadar karımı düşünmeyi bırakmalıydım. "Projeyi tekrar anlatın lütfen." Dedim. Adam önce afalladı. İri gözleri toplantı odasında bulunan herkesin üzerinde gezdikten sonra projeyi tekrardan anlatmaya başladı.

Bir yirmi dakikada böyle geçti. Neredeyse bir saattir süren toplantıyı Ahu'dan gelmeyen mesaj yüzünden bitirmeye karar verdim ve projeleri değerlendireceğimi söyleyerek toplantıyı bitirdim. Oturduğum yerden kalktığımda benimle birlikte Çağlar, Ufuk ve Osman da ayaklandı. Hızlı adımlarla toplantı odasından çıktım.

Arkamdan bana yetişmeye çalışan Seda'ya "Mehmet abi nerede?" diye sordum.

"Mehmet Bey maslaktaki ihale için görüşmeye gitti Melih Bey."

Seda'nın arkamda yürüdükçe topuklu ayakkabısının çıkarttığı ses sinirlerimi bozuyordu. Kendi odama ilerlerken cebimdeki telefonumu çıkartıp Ahu'yu aradım. Telefon çaldı, çaldı ve çaldı. Arama sonlandırıldı. Sinirlerim cevap vermeyen Ahu yüzünden daha da gerildi.

Odamın önüne geldiğimde direkt içeriye girdim ve Ahu'yu bir kez daha aradım. Ama sonuç değişmedi ve çağrı bir kez daha cevap verilmeden sonlandırıldı. "Hay ben sana izin veren aklımı sikeyim Ahu." diye söylendiğimde kapı bir kez tıklatılarak açıldı. Çağlar, Ufuk ve Osman içeriye girdi.

Abi," diye konuşmaya çalışan Ufuk'u elimi kaldırarak susturdum. "Çağlar" dedim ve ekledim. "Ara Berna'yı sor bakayım ne yapıyorlarmış? Ahu neden şu siktiğim telefona cevap vermiyormuş öğren."

Çağlar başını sallayarak telefonun çıkartıp Berna'yı aramaya koyulduğunda Ufuk konuştu. "Abi kadın milleti işte dedikoduya dalmışlardır."

BUZ YANIĞIWhere stories live. Discover now