Part 41

474 55 6
                                    

  Ръцете на Мино се плъзнаха по ребрата на Кибум, които бяха така добре изпъкнали върху бледата, мека кожа. Беше толкова слаб, а изглеждаше толкова силен. Мино вкопчи устните си отново в тези на Кибум, сякаш бяха наркотик, от който имаше нужда до такава степен. Искаше повече..много повече...да целува, да докосва, да изживява всяка малка подробност от настъпилия момент. Само той, сам за себе си знаеше през какво бе преминал, колко трудни ситуации на въздържане бе успял да прескочи, всеки ден, всеки миг, прекаран около Темин и Кий. Погледите на чернокосия, които издаваха каква роля притежава Темин в живота му. Толкова болезнени, а той беше толкова безсилен да стори нещо. А и какво право имаше да го прави?
Не беше той този, който притежава сърцето на Кибум. Не беше човекът, способен без разрешение да лежи, докосва, целува, прегръща, диша около Кибум.
Сега когато Кий му даваше всичко това, от което имаше нужда от толкова много време, на Мино му се стори, че това е сън. Но вкуса и докосванията...всичко бе толкова реално.
Ръцете му се спряха на хълбоците на Кибум и го стиснаха, плъзгайки тялото му към своето. Чатала на Кибум докосна корема на Мино, еротично правейки вълна, която накара Кибум да се откъсне от целувката и да падне назад върху масата. Той изстена и покри лицето си с ръце. Мино не искаше да се бави..искаше да се възползва от момента на решителност, която по принцип нямаше около Кибум. Устните му се заеха да обхождат гърдите и корема на Кибум, оставяйки лигави следи. Вкуса на брашно, но и душ гел за тяло разнежи рецепторите му и Мино стисна очи, стенейки срещу кожата, сякаш това му доставяше по-голямо удоволствие и от секса. Пръстите му намериха копчето на дънките на Кибум и за секунди той го откопча, дърпайки плата надолу по изкусителните бедра и глезените. Мино се отдели само, за да прехвърли дрехата през тях и да я остави да падне бавно на земята, в краката му. Обхвана слабите бедра на Кибум и ги разтвори, дърпайки тялото му към себе си. Устните му се заеха да поставят пеперудени целувки върху корема на Кибум. Бавно, дразнещо, лигаво, горещо.
Кибум щеше да се разложи. Почти бе убеден, че това не е той. Даваше на Мино повече от колкото си мислеше, че може да му даде. Тялото му не се контролираше от мозъка му. Беше ясно, че не може да спре всичко, което бяха започнали.
А и защо да го прави? Не беше ли достатъчно добър, за да получи миг нежност и любов.? Не беше ли достатъчно търпелив с Темин, който така и не спря да мисли за Джонгхюн.? Сега когато Мино му даваше това, от което имаше нужда, Кий осъзна, че не можеше да продължава да пренебрегва себе си и да продължава да дава сърцето си на някого, който не го приемаше с цялата милост, която заслужаваше.
Кибум не искаше да продължава тази игра, в която той бе просто пионката.
Той зарови пръстите си в черните, меки коси на Мино и натисна главата му надолу. Устните му се отвориха.
Беше предал гарда си.
- Искам го. Искам го толкова силно/устните му стенеха грешно, което побъркваше Мино/
Пръстите му се забиха в меките бедра и той изръмжа, като зъбите му обхванаха края на боксерките на Кибум. Свали ги грубо и не толкова грациозно надолу до топките, след което прикара езика си по цялата дължина. Кибум извика. Усещането беше толкова приятно.
Не искаше, а и нямаше да мисли за нищо друго освен за този момент, за това място, за този мъж, който го третираше сякаш бе божество.
И Кибум се предаде нацяло.
- Мино/извика, когато Мино вкара пениса в устата си и засмука несръчно./
Не беше правил това преди, не знаеше дали този вик бе от удоволствие, но след всеки негов тласък, таза на Кибум се блъскаше в устата му с такава нужда.
Пръстите на чернокосия се забиваха в желязната маса неконтролируемо. Мино измъкна набъбналия орган, като слюнката се стече надолу, попивайки по черните боксерки. Само за няколко мига Мино се изправи и свали боксерките като със здравите си ръце, обхвана краката на Кибум и ги събра, повдигайки ги. Дръпна дупето на Кибум към края на масата и се наведе, правейки рязко облизване с езика си по цялата цепка на дупето му.
Кибум разшири очите си и извика, прехапвайки устна след това.
Чувстваше се толкова драматичен, но Мино правеше толкова извратени неща с него.
Езика на Мино откри стегнатия пръстен около входа на Кибум и се заигра с такава прецизност, на която дори той самия не можеше да повярва. Опита се да го пъхне навътре и наистина успя за един кратък момент, когато Кибум стегна мускулите си и това накара езика на Мино да напусне топлата дупка почти веднага. Той облиза пръстите си и ги побутна в Кибум. Разширението накара Кий да свъси вежди, но болка нямаше. Чувстваше се нереално добре....
Кибум изстена още веднъж, малки страстни въздишки, които пращаха горещи тръпки по гърба на Мино. Той постави няколко целувки по бедрата на Кий, докато пръстите му продължиха работата си.
Пръстена около входа се отпусна и Мино се възползва, за да вкара трети пръст. Кибум изскимтя.. Мино захапа бедрото му и измърка.
- Чувстваш ли се добре?/въпроса беше зададен толкова рязко. Кибум кимна, но миг по-късно осъзна, че позата не позволяваше Мино да види съгласяването му/
- Да...
- Харесва ли ти пръстите ми да бъдат в теб?
- Мино?/Кибум повдигна леко дезориентирано глава и погледна в очите на Мино, които едва се подаваха в края на желязната маса/
- Отговори ми, Кий/пръстите на Мино се завъртяха и Кибум прехапа устна, кимвайки/
Мино се усмихна и целуна отново бедрото на Кибум, изправяйки се.
- Няма да направя нищо, което да не ти хареса. Не бих си го простил.
Мино се наведе напред и целуна Кибум, в същото време изкара бавно пръстите си. Той откопча панталона си и измъкна възбудения пенис, прокарвайки веднъж влажната си ръка по цялата дължина. Това действие накара кожата му да настръхне и той затвори за миг очи. Приближи бедрата си и стисна коленете на Кибум, все още държейки ги събрани.
- Искаш ли ме?
- Да, Мино. Искам те.
- И утре няма да ме отбягваш?
Кибум отвори очите си и погледна лицето на Мино, което излъчваше нещо..нещо много повече от една обикновена надежда. Кибум се надигна и захапах долната устна на Мино, принуждавайки го да отвори устата си. Вкара похотливия си език и го завъртя около този на Мино.
Целувката не беше дълга, до беше толкова хубава. Мино за миг забрави как да диша.
- Нека мислим за сега. Да оставим утрешния ден за по-късно/Мино зарови лицето си във врата на Кибум. Не знаеше как да приеме този отговор, но знаеше, че не можеше да спре намеренията си. Имаше нужда от Кибум..по всякакъв начин. Той постави нежна целувка върху врата на Кий и бавно натисна ханша си, като главичката му прониква в Кибум.
Чернокосото момче отпусна главата си надолу и затвори очи. Съсредоточи всичките си рецептори само в това, колко нежно и деликатно Мино вкарва мъжеството си в тялото му.
Никога..никога до сега не бе получавал толкова нежност за един миг. Кибум повдигна ръцете си и обви раменете на Мино. Таза му помръдна леко, опитвайки се да каже без думи какво точно иска. Мино го погледна и постави целувка на челото му.
Кибум се чувстваше все повече объркан. Ако Мино продължаваше да се държи така с него...Кибум се страхуваше, че ще се предаде в ръцете му.
Мино направи първия си тласък и Кибум изпъшка в лицето му.
Мино не видя болка...не видя нищо по-различно от желание и нужда. Затова той спря да бъде толкова съобразителен и се задвижи по-бързо, като с всеки втори тласък темпото му се засилваше.
Кибум започна да пъшка не удържило, пръстите му се вкопчиха в тези на Мино и той изстена, когато члена му зае цялото пространство в Кибум.
Имаше чувството, че ще полети. Остави се изцяло на усещането за момчето под себе си и се наслади на всеки един стон. Таза му започна да прави бавни вълнички, с които члена му буквално удряше всеки път различно място. Кибум беше в екстаз.
Мино въздъхна и отпусна хватката си над коленете на Кибум, като бързо раздели крака му. Ръцете му се плъзнаха по цялото тяло на Кибум, докато очите му попиваха гледката на това как члена му изчезна в тялото на Кий. Той бавно пъхна ръцете си под гърба на Кибум и го повдигна, като притисна слабото тяло до своето. Кибум подпря глава на рамото му. Дишането му се ускори и той затвори очи.
Стоновете му като парещи въглени се стоварваха върху кожата на Мино, който продължаваше да притиска Кибум към себе си, сякаш се страхуваше да не би да го изгуби.
Темпото му се забави, малък миг, в който той възвърна контрола над дишането си. След това отново го възобнови. Кибум приближи лицето си към врата на Мино и бавно, съвсем леко го захапа, след което облиза „раничката". Мино притвори очи. Малко дразнещи, черни петънца се разиграха пред очите му и той знаеше, че скоро щеше да свърши. Ръцете му се плъзнаха надолу по гърба на Кибум и той улови дупето на чернокосия като го сблъска с таза си. Кибум извика.
- О господи.. Мино.../главата и кръста му се извиха рязко назад, като ръцете му се подпряха на масата. Мино прехапа устната си, попил гледката на розовите, набъбнали зърна. Желанието да ги затисни между зъбите си бе изблъскано назад, когато тялото му започна да го предава./
Кибум страхливо обхвана члена си и започна да го помпа бавно, тялото му трепереше и Мино знаеше..той просто знаеше..
- Б..близо ..съм/изстена едва Кибум. След което захапа устната си в безсилие да спре стоновете си/
Тялото му се огъна още веднъж и Мино изръмжа, като сблъска члена си до край в тялото на Кибум. Кий изскимтя, празнейки се на пресекулки.
Само секунда бе нужна на Мино да измъкне члена си, който неконтролируемо избухна върху този на Кибум.
Телата им все още трепереха, а гърлата им все още скимтяха от неописуемия оргазъм, който бяха изпитали. Мино стисна тялото на Кибум.
Реалността малко по малко го обхвана в шепите си.
Той притисна тялото на Кибум до своето и противно на всяка логика заплака. Кибум не знаеше какво да стори. Той обви ръцете си около тялото на Мино.
Сърцето му се разкъса на милион парченца. Чувстваше се безсилен. Как можеше да успокои черноксото момче? Как да постъпи?
Кибум въздъхна върху черната коса и издиша тихо.
- Шшшт... Не го прави Мино. Не плачи. Късаш ми сърцето.
Мино не послуша Кибум.
Той просто имаше нужда... имаше нужда да поплаче.

*
Темин бутна бялата врата и продължи напред, тотално шокиран. Не спираше да мисли, не спираше да вижда пред очите си двете голи тела, които се отъркваха толкова нуждаещи се едно за друго. Лицето му беше червено, а едновременно с това бе и бяло.
Хладния вятър разроши русата му коса и тялото му изтръпна, като той уви ръце около него.
Темин не можеше да каже нищо..дори не можеше да се разсърди на Кибум, защото те не бяха нищо повече от приятели. Едни добри приятели.
Беше оставил Сю в топлия апартамент и след като тя заспа той се възползва от мига. Слезе в сладкарницата, озадачен от табелата "затворено", когато чу стенанията. Миговете, в които той се добра до вратата на кухнята и в които очите му съзряха онази гола гледка.. миговете, в които напусна възможно най-бързо, чувствайки се като натрапник.. Тези мигове бяха и миговете, в които Темин осъзна, че той вече не бе нужен на Кибум.
Може би така щеше да бъде по-добре. Може би това щеше да бъде правилното решение, което можеше да вземе.
Беше дал на Кибум само присъствие, но виждайки това.. Темин знаеше, че Мино може да му даде много повече.
Устните на Темин се разпънаха в лека усмивка. Изпита меланхония за изминалите месеци, прекарани с Кибум, но знаеше, че това което предстои щеше да бъде ново начало и за двамата.
Заровили томахавката на студеното минало.
Знаеше си че има нещо нередно в държанието на Мино.
Темин бутна вратата на апартамента и влезе директно в стаята си, където Сю се беше размърдала в кошарката. Очите й бяха отворени и Темин не се поколеба, а я вдигна в ръцете си.
Целуна бузките й и я притисна до гърдите си.
- Снежинке моя. Време е за ново начало  

9months/boyxboy, mpreg/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant