Hoofdstuk 1 .

168 3 0
                                    




~ Emily ~

Ik buig voorover en bind mijn grijs geverfde haren in een staart. " Hoe lang duurt het nog" vraag ik aan Dioni. " We gaan nu landen" zegt hij. Ik kan niet wachten tot ik de meiden weer zie. Na nog een paar maanden voor mijn stage in Spanje te hebben gezeten heb ik eindelijk mijn opleiding kunnen afronden en mijn volledig gaan storen op Little mix. Toen Lindsey bij ons weg ging paste de naam Fivevoices niet meer bij ons dus is het veranderd in Little mix. "We zijn geland" haalt Dioni mij uit mijn gedachten. Omdat we via een andere uitgang gaan moeten we wachten tot iedereen uit het vliegtuig is. Ik stop alles terug in mijn tas op mijn vlogcamera na. " Heey iedereen we zijn weer terug in Nederland en ik draai de camera even naar Dioni toe. "Joo" zegt Dioni en gaat veder met zijn spullen verzamelen. " Dadelijk zie ik na 2 weken de meiden weer we moeten nu nog even wachten tot we het vliegtuig uit mogen" zeg ik en zet dan de camera weer uit. " zijn jullie klaar om te gaan" vraagt de stewardess. "Ja " zeg ik en trek het elastiekje weer uit mijn haar en loop samen met Dioni het vliegtuig uit richting het busje.

" Em" roept Ymke en we geven elkaar een knuffel. " Je bent er weer" zegt ze. " Ja gelukkig wel ik heb jullie zo gemist" zeg ik en geef de rest van de meiden ook een knuffel. " Klaar om bijna 20 te worden" zegt Romy. " Ga toch weg als ik een ding in mijn leven niet wil is het 20 worden de 1 word en 2 en dan lijk ik weer zo oud" zeg ik. " Maar zo zie je er niet uit "zegt de stem van Kaj. In een beweging draai ik mij om. Ik kom terecht in Kaj zijn omhelzing. " Dat is lang geleden " zegt hij. "Zullen we maar wat gaan drinken" vraagt Lotte als ik uit Kaj zijn omhelzing ben bevrijd. " Zullen we dat maar doen "zegt Dioni en slaat zijn arm om mij heen. "Heb je dit al gelezen " vraagt Romy en duwt haar telefoon in mijn handen. "Nee wat is het "vraag ik. " Lees maar" zegt ze.

Little mix 5 jaar samen, dit was het wel waard!

Emily (19), Ymke (20), Lotte (20) en Romy (20) zijn 5 jaar samen. Nadat Lindsey wegens Privé redenen de meiden had verlaten zijn ze er vol tegenaan gegaan. Na de albums DNA en Salute hebben de meiden het album Get weird uitgebracht. Nooit heeft een Nederlandse groep het internationaal gemaakt. Daar hebben deze meiden verandering van gemaakt. Over een maand beginnen ze aan hun wereld tour.

Nu Emily deze week weer terug komt uit Spanje gaan de meiden er weer flink tegen aan om wat voor hun fans neer te zetten. Vergeet niet hun laatste videoclip te kijken ; Hair. We kunnen zeker nog meer van deze meiden verwachten.

" We gaan zeker nog meer voor hun neerzetten" zeg ik misschien iets te hard waardoor iedereen ons aankijkt en dus ziet wie we zijn. "Sorry" zeg ik en pak mijn camera. " Hoe vaak is de clip nu bekeken" vraag ik en film de meiden. " Bijna 59 miljoen keer" zegt Ymke. " Netje" zegt Kaj en neemt een slok van zijn Cola.

Met mijn koffer loop ik de trap op naar mijn appartement. " Lukt het " vraagt Dioni. " Ja soort van" zeg ik en loop naar de deur. In mijn zak zoek ik naar mijn sleutels en haal de deur van het slot. Het ziet er nog precies uit als hoe ik het heb achtergelaten: Een rommel. " Hadden we het niet een beetje kunnen opruimen toen we gingen" zeg ik tegen Dioni. "Dat konden we doen maar dan hadden we denk ik het vliegtuig niet meer gehaald" zegt hij en pakt mijn koffer van mij over en loopt er mee naar binnen. " Ho wacht het alarmsysteem" zeg ik en loop naar het kastje en toets de code in zodat hij niet afgaat. "Eindelijk thuis" zegt Dioni en drukt een kus op mijn mond. Ik voel zijn armen voorzichtig onder mijn croptop gaan en rusten op mijn onderrug. "Terug naar de drukte" zeg ik en leg mijn koffer op de grond neer. " Als jij de keuken doet , doe ik de was" zeg ik. "Deal" zegt Dioni lachend en loopt naar de keuken. Ik maak mijn koffer open en pak alle vieze kledingstukken er uit en maak 3 hopen. 1 met donker, 1 met kleur en 1 met wit. Met de koffer van Dioni doe ik hetzelfde alleen is het daar nog de kunst om te vinden wat er nu eigenlijk vies is en wat er schoon is dus gooi alles maar op de hopen. Met de donkere was uit de woonkamer en uit de wasmand loop ik naar de wasmachine en prop het er allemaal in. " Klaar " roep ik en loop naar de keuken waar Dioni nog flink bezig is om alles in de vaatwasser te krijgen. " Je krijgt niet alles in de vaatwasser " zeg ik lachend. "Daar is het te veel voor" zegt hij. " Joh dat kon ik ook al zeggen van het begin" zeg ik en sla mijn armen om hem heen.

" Bijna 5 jaar samen kan je het geloven" vraag ik. " Nee maar het is toch waar" zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd. Toen Dioni en ik in Spanje waren was de eerste stage lang en moeten we wennen dat we elkaar 24/7 zagen maar uiteindelijk werd de band steeds sterker. Kaj en ik hadden minder contact waardoor voor ons beide geen enkele gevoelens meer bleven zitten. Toen we na mijn stage terug kwamen in Nederland was de band sterker dan ooit en we besloten te gaan samenwonen in een appartement in Amsterdam. Nu zijn we 5 jaar veder en er is ongelofelijk veel veranderd.

"Heb je zin om ergens te gaan eten" vraag ik. " We kunnen ook iets bestellen en hier een film gaan kijken" vraagt Dioni. " Ja is ook goed" zeg ik en pak nog een keer mijn camera. " Zoals jullie zien ben ik weer thuis, maar ik had eigenlijk hoop dat na de 3 weken dat dan alles een beetje opgeruimd zou zijn maar het is nog zo benden als hoe Dioni en ik het hebben achtergelaten " zeg ik met een zielig gezicht. " Sushi bestellen" vraagt Dioni. "Jaah" roep ik en geef hem mijn telefoon. " Okey wij gaan nog even opruimen en eten" zeg ik lachend en zet mijn camera weer uit. " Hoe zit het nu met je abonnees" vraagt hij. " Het zijn er nu 411.908" zeg ik en ga op de bank zitten. "Tot straks" hoor ik Dioni zeggen en loop dan de woonkamer weer in en geeft mijn telefoon terug. " Dit heb ik echt gemist" zegt hij en legt zijn hand op mijn been. Ik drukte mijn lippen op die van Dioni en sla mijn armen om zijn nek. Zijn hand verdwijnt onder mijn croptop en voel zijn warmen hand over mijn rug gaan richting mijn bh. Met mijn handen trek ik behendig Dioni zijn shirt over zijn hoofd. Maar net op het moment gaat de deurbel. "Daar zou het eten zijn" zeg ik en sta op zodat Dioni tijd heeft om zijn shirt aan te trekken.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now