Hoofdstuk 84.

11 1 0
                                    

~ Dioni ~

Als ik mijn ogen open omdat de wekker gaat zie ik dat Emily nog lief ligt te slapen. "  Em kom je moet opstaan" zeg ik en schud haar rustig een beetje door elkaar. " Ik wil nog niet opstaan" zegt ze en draait zich van mij af. " Kom we gaan weer naar huis" zeg ik tegen haar en druk een kus op haar hoofd. Ze draait zich om naar mij en drukt haar lippen op die van mij. " Ik ga al uit bed" zegt ze en schiet net snel voor mijn neus de badkamer in. " ik krijg je nog wel" zeg ik tegen haar en stap uit bed. ik kleed mij om en loop vervolgens door naar de keuken. " Ruzie met Emily" vraagt Samuel. " Nee ze rende voor mij de badkamer in door te doen of ze haar bed niet uit wou dus nu kan het allemaal nog wel even een tijdje duren" zeg ik. " Ja dat ken ik " zegt hij. " Hoe gaat het tussen jou en Loïs " vraag ik. " Stroef maar ja hopelijk als ik terug ben in Nederland weer wat beter" zegt hij.  " Komt goed" zeg ik tegen hem en neem een hap van een appel die ik nog vond in de fruitschaal.

Met mijn Appel loop ik terug de slaapkamer in waar Emily al helemaal klaar staat om te vertrekken. " Je heb er haast mee zeker" vraag ik. " Ik wil heel graag naar huis" zegt ze. " Ik heb echt genoeg gereisd de afgelopen tijd maar zodra we terug zijn word het weer tijd om te repeteren en alles" zegt ze. " Ja ik weet het en ik ga ook bijna twee weken naar Indonesië" zeg ik. " Ja ik ga je wel missen" zegt ze en drukt een kus op mijn lippen.

We stappen met zijn alle uit de taxi's en bereiden ons voor op de mensen die ons dadelijk gaan aankijken. " Heb je je een zonnebril voor mij" vraagt Emily. " Hier " zeg ik en geef die van mij aan haar. " Dankjewel" zegt ze en zet de zonnebril op haar hoofd.  " Dit is wel anders eh gewoon reizen" zeg ik.  " Ja dat is het zeker" zegt ze en we lopen de grote hal in en zoeken de rij waar we onze koffers moeten inleveren. " Deze rij is zo lang" zegt Emily en gaat op de kar met onze koffers zitten terwijl Lotte en Jai Starbucks gaan halen. "  Je weet dat je er nog af gaat vallen eh" zeg ik. " nee ik blijf gewoon zitten" zegt ze en verliest al bijna haar evenwicht.  " Komt goed" zegt ze en houd zich aan mijn arm vast.  " Weet ik " zeg ik tegen haar en zorg dat ze mijn arm los laat. " Zo te zien heb je met Kaj gepraat" zeg ik. " Ja dat klopt" zegt ze en we zien dat Kaj ons niet meer aankijkt.

~ Jai ~

We zitten te wachten tot we eindelijk het vliegtuig in mogen. Eerst hebben we al bijna 2 uur in de rij gestaan om onze koffers weg te brengen dat we eigenlijk niet echt veel tijd meer over hadden maar dat werd we steeds langer. " Waar denk je aan" vraagt Lotte. " Over hoe graag ik weer naar huis wil" zeg ik. " Ja ik ook" zegt ze. " Mooi want dan gaan we echt veel op de bank liggen" zegt hij. " Ja alleen beginnen overmorgen de repetitie's ook weer" zegt ze. " niet het moment verpesten" zeg ik en sla mijn armen om haar heen. " Waar moeten jullie voor repeteren" vraag ik. " Ons optreden bij X-Factor " zegt ze.  " Wel jammer dat ik die moet missen" zeg ik. " Ja maar jullie hebben jullie tour in Indonesië " zegt ze.   " Ja dat klopt" zeg ik en we zien dat het bord veranderd en we eindelijk het vliegtuig in mogen. " Ik wil bij het raam" zegt Lotte al voor dat ik iets kan zeggen en loopt met haar tas over haar schouder naar de rij. Met ons paspoort in onze handen lopen we steeds een stukje. " Het mag wel een beetje opschieten" zeg ik geïrriteerd omdat we al een kwartier langer hebben gewacht. " Kom op het komt wel goed" zegt Lotte en pakt mijn hand vast.

Na een tijdje lopen we het vliegtuig in en zoeken we onze plaatsen. Lotte gaat aan het raam zitten en ik naast haar. Er komt nog een man bij ons in de rij zitten maar die lijkt niet zo veel aandacht voor ons te hebben waardoor wij gewoon ons eigen ding kunnen doen. Dioni en Emily zitten een rij voor ons en  gelukkig is Samuel bij hun gaan zitten in plaats van Kaj.  Emily heeft haar camera en draait zich naar ons. " Hey" zeg ik. " Hey wat gaan we doen" vraagt ze. " We gaan weer terug naar huis" zeg ik blij en ik sla perrongeluk Lotte.  Ik krijg ineens een tik terug en ik heb geen idee waar het vandaan komt en dan begint Lotte hard te lachen. " sorry " zegt ze en drukt haar lippen op die van mij. Ik sla mijn armen om haar nek in de hoop dat ik die man niet hebt geraakt.  we horen er niks over dus gaan gewoon door. Emily is al weer om gedraaid en ik druk snel nog een kus op haar wang. " Ik hou van je" zeg ik tegen Lotte. "Ik hou ook van jou"  zegt ze en dan legt ze haar hoofd op mijn schouder. Ik leg mijn hand een beetje op haar hoofd en druk een kus op haar voorhoofd en merk na een tijdje dat ze rustig in slaap is gevallen. Ik ga met mijn hand over haar haren heen en maak daarna een foto van hoe lief ze daar ligt te slapen.

~ Romy ~

Met mijn koffer loop ik mijn huis weer in. Op de tafel gooi ik mijn bos sleutels en loop dan door naar de bank. Ik laat mij op de bank zakken en pakt uit mijn zak mijn telefoon. Ik plaats een foto op mijn instagram om te laten weten aan iedereen dat ik weer terug en veilig ben in Amsterdam. Als ik even later mijn koffer open maak kom ik tot de conclusie dat ik maar gewoon alles in de was moet gooien. Alle kleren veranderen in een paar hopen en alle hopen ga om de beurt in de was.

Ik ga met een mok warme chocolade melk op de bank zitten. De zomer komt over een maand ook weer aan zijn eind en wij gaan binnenkort een nieuw album uitbrengen. Ik denk dat 2016 voor os zo ver al een ongelooflijk jaar is geworden.  Ik neem een slok van mijn drinken en heel mijn neus zit vervolgens onder de slagroom. 

Uiteindelijk begin ik maar met mijn spullen goed op te ruimen zodat het weer een beetje netjes uitziet en ik kom tot de conclusie dat het weer helemaal nergens op lijkt maar dat ik het toch niet ga opruimen.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now