Hoofdstuk 69.

22 1 0
                                    

~ Cassius ~

Ik word wakker met een hele groter kater. " Gaat het" vraagt Samuel die al wakker is. " Nee ik heb een mega kater" zeg ik en stap uit bed om de paracetemollen te zoeken. " Die liggen voorin in de bus" zegt hij en dan loop ik door het gordijn naar de voorkant. " Heb je een paracetamol voor mij" vraag ik aan Mo. " Ja die liggen in het kastje" zegt hij en wijst naar het kleine keukentje. " Dankjewel "zeg ik. " Ik zag gisteren al dat jullie flink ver heen waren, maar waarom doe je dit jezelf aan" vraagt hij. " Het is gewoon dat het niet makkelijk is geweest de laatste tijd" zeg ik en vul een glas met water. " Nee dat weet ik maar dat is het voor jullie alle 9 niet geweest" zegt hij. " Ja maar toen het weer goed was met Romy was ik gelukkig maar we zijn weer uit elkaar dus ik kan terug gaan naar mijn te laten gaan bij het uitgaan maar het maakt mij niet gelukkig" zeg ik. " Misschien moet je jezelf weer bij elkaar zoeken en niet de hele tijd jezelf de tering in drinken want dat gaat je niet beter laten voelen" zegt Mo. " Nee dat weet ik maar het gebeurt gewoon de hele tijd maar ik wil wel zorgen dat het beter word" zeg ik. " Ik denk dat je maar mee moet opschieten want dit kan je je werk zorgen, ik zeg dit als vriend" zegt hij en wil weglopen. " sorry Mo ik zal proberen meer mijn best te doen dat ik niet meer zo'n mess ben" zeg ik. " Ik weet dat je het wel gaat proberen al is het alleen om nog een kans bij Romy te maken ooit, maar ik denk naar alles wat jullie hebben geprobeerd over de jaren heen dat jullie elkaar gewoon moeten laten en veder moeten gaan" zegt Mo en loopt terug naar de buschauffeur.

Ik loop nadat ik de paracetamol heb ingenomen terug naar mijn bed. " Ik hoorde je gesprek met Mo" zegt Samuel. " Ja dat dacht ik al maar ik wil er niks meer over horen ik wil gewoon gaan slapen en als ik wakker ben wil ik het opnieuw proberen" zeg ik. "Wat wil je proberen, jezelf te vinden die je bent verloren bij Romy, misschien moet je dan meer je best doen en minder drinken" zegt hij. " Wat weet je er van" vraag ik. " Aangezien ik mezelf ook kwijt was bij Ymke maar ik dat niet wist tot ik Loïs leerde kennen misschien moet je veder gaan in plaats van in je ellende te blijven leven" zegt hij. " Misschien heb je gelijk maar dat doe ik wel zonder Kater" zeg ik en rol mij om weg van Samuel en dan heb ik pas door hoe veel hij gelijk heeft en misschien de enige kans is om het op te lossen is om met Romy te gaan praten.

~ Emily ~

"Goedemorgen" zeg ik. " Je bent weer aan het staren" zegt hij. " Dat weet ik, maar ik mag het" zeg ik. " Ja dat weet ik" zegt hij en drukt zijn lippen op die van mij en rolt dan bovenop mij. " ik hou van je" zegt hij. " Ik hou ook van jou" zeg ik en druk mijn lippen nog een keer op die van hem. We raken verstrikt in een hevige zoen tot dat er iemand op de deur klopt. " Zullen we die gewoon negeren" zegt hij. " Goed idee" zeg ik en druk nog een keer mijn lippen op die van hem. Ik weet natuurlijk nog wat ik een dag geleden tegen Kaj heb gezegd. Maar ik weet ook dat ik van Dioni hou dus dat ik hem niet voor de gek hou.

Ik stap uit de douche en begin mezelf af te drogen. Mijn haren doe ik in een knot op mijn hoofd met de gedachten dat ik die zo wel ga doen. Ik trek de kleren aan die ik voor mezelf heb klaar gelegd. Vervolgens kijk ik in de spiegel en ik zie iemand alles behalve mezelf. Waar ben ik mee bezig. Ik ben verloofd aan een jongen waar ik van hou en wat ik ook al 5 jaar doe maar vervolgens heb ik ook nog gevoelens voor zijn beste vriend die ook nog gevoelens voor mij heeft. Maar ik weet niet wat ik moet doen. Ik moet Kaj vergeten dat weet ik eigenlijk ook wel maar op een of andere manier gaat het niet na wat er allemaal is gebeurt dit jaar. Ik hou gewoon te veel van hun alle twee. Nou ja ik geef te veel om hun, om hun alle twee te kunnen kwetsen. " Em ben je bijna klaar" vraagt iemand. " Ik kom eraan" zeg ik en loop de badkamer uit. Maar ik loop recht tegen Kaj aan. " Sorry ik dacht dat Dioni mij riep" zeg ik. " Nee hij is al weg maar hij zag mij dus wilde dat ik op je wachten" zegt hij. " Ohw" zeg ik. " Je bent aan het denken wat je gisteren hebt verteld tegen mij, maak je geen zorgen ik het niet doorvertellen" zegt hij. "Dat weet ik" zeg ik. " Waarom weet je dat " vraagt hij. " Omdat je ook om mij geeft en je verraad je zelf ook door het te vertellen dus daarom denk ik dat je niks zou zeggen" zeg ik. " Je bent veel slimmer als iedereen denkt" zegt hij. ' Ja dat is ook maar ik wil gewoon slimmer overkomen dan dat ik ben, ik heb lang genoeg dom gespeeld en ik wil gewoon een keuze maken maar voor nu weet ik het nog niet als je dat wil weten" zeg ik. " Nee ik kom om te kijken hoe het me je gaat meer niet daarom klopte ik eerst omdat ik dacht dat we konden praten" zegt hij. " Nee sorry" zeg ik.

~ Lotte ~

"Gelukkig gaan we nu door naar mijn favoriete liedje" zeg ik. " Weird people" roept Romy en dan begint de muziek. Maar er komt ook nog een leuk filmpje die we hebben opgenomen.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon