Hoofdstuk 59.

18 0 0
                                    

~ Lotte ~

" Weet je zeker dat je dit kan dragen" vraagt Jai. " Ja dit moet lukken" zeg ik en neem de doos van hem aan. Met de doos loop ik mijn appartement in die nu niet meer alleen van mij is maar ik hem deel met Jai. We dachten dat hij eerst pas overging na de tour maar we waren toch altijd samen dat we dachten waarom niet. Hij verhuurt zijn appartement zolang tot we het zeker weten. " Hier ik neem hem wel over " zegt Cassius die ons vandaag gelukkig helpt. " Hoe gaat het met jullie muziek" vraagt hij en ik loop achter hem aan. " Ja goed we hebben gisteren heel de dag in de studio gezeten maar het album is af" zeg ik. "Dat is mooi waar gaat het over" vraagt hij. "We hebben nog niet helemaal een idee voor de naam daar zijn we nog niet meer bezig maar liefde" zeg ik en loop snel weer richting Jai omdat ik weet dat hij probeert te graven naar informatie over het album. " Gaat het" vraagt Jai. " Ja maar Cassius probeert dingen over het album uit mij te krijgen" zeg ik. " Ja dat probeert hij bij iedereen hij denkt dat het op Samuel en hem word gericht" zegt Jai en geeft mij nog een doos. " Ze worden niet genoemd" zeg ik en ik weet dat Jai nu ook wel doorheeft dat er dingen uit ons verleden zijn gebruikt en snel loop ik naar binnen. Ik zet de doos bij de rest van de dozen en laat mij op de bank zakken.

" Nu al moe" vraag Jai. " Ja en ik spaar mijn energie voor vanavond ik heb niet heel veel slaap gehad vannacht dus dan maar nu" zeg ik en ga op de bank liggen. "Als je wilt kun je wel even gaan slapen dan ga ik met Cassius wel veder en dan kan je helpen met het inrichten later" zegt hij " ja is goed" zeg ik en pak mijn telefoon. ik scrol een beetje over de startpagina van instagram en daarna ga naar twitter en ik zie dat er veel mensen aan het wachten zijn tot we bevestigen hoe ons eerste lied van het nieuwe album gaat heette. Maar jammer genoeg mogen we niks zeggen. " Wel echt gaan slapen dan" zegt Jai en drukt een kus op mijn hoofd. "Ja is goed" zeg ik en stop mijn telefoon weg. Maar zodra ik mijn ogen sluit zie ik heel veel beelden van de miskraam voorbij komen. De dokter die komt vertellen dat ik mijn kindje ben verloren en nog heel veel andere beelden die ik liever niet wil zien. Gelukkig verdwijnen na een tijdje de beelden en komen er beelden van de opnamen door mijn hoofd en val ik met een glimlach op mijn gezicht in slaap. Ik zie onze eerste live optreden weer voor mij en een nieuwe tour terwijl we nog met de ander bezig zijn.

~ Kaj ~

Ik loop achteren rond maar als ik Emily zie en ik tegen haar wil gaan praten ontloopt zo volledig mijn blik. " Em wacht" zeg ik en ren achter haar aan naar buiten. " Wat is er" vraag ik. " Ik word gek van alle geheimen die je aan mij verteld waar ik bij hoor en ik kan het gewoon niet aan, Dioni weet van niks en ik denk dat je het hem moet vertellen tot hij door heeft dat het tussen ons niet gaat" zegt ze. " Em het spijt me ik wil het niet moeilijk voor je maken maar wat wil je dan dat ik doe " vraag ik. " Laat mij gewoon los" zegt ze. " Dat lukt niet sinds dat ik verliefd op je ben geworden toen je nog 14 was het is gewoon het is nooit overgegaan" zeg ik. " Voor jou niet maar voor mij is het over, tussen ons en ik weet niet hoe deze vriendschap stand kan houden als je heel de tijd mij tackelt met deze geheimen" zegt ze. " Het spijt me" zeg ik. " Ik weet dat het je spijt maar het gaat niet werken, althans niet nu" zegt ze. " Nee dat weet ik maar ik kan je gewoon niet laten" zeg ik en pak haar bij haar handen vast. " Kaj maak het nu alsjeblieft niet moeilijker dan het al is ik hou van je maar als een vriend. Ik heb iets met Dioni en zo als het er nu uit ziet gaan we volgend jaar trouwen en dan is er geen ruimte meer voor deze dingen" zegt ze. " Nee dat weet ik" zeg ik en pak haar hoofd tussen twee handen. " Ik hou van je Emily voor altijd ook al zijn we niet samen" zeg ik en druk een kus op haar voorhoofd. Voor ik het weet is ze weer naar binnen gelopen en laat ze mij verbaast achter. Deze liefde gaat nooit van twee kanten komen en dat wist ik 6 jaar geleden ook al maar het word tijd om het te accepteren zoals het is. " Gaat het" vraagt Jai. " Heb je dat net gezien" vraag ik. " Ja sorry maar het is goed dat je haar gaat los laten" zegt hij. "Ja het moest er ooit van komen en nu ben ik er denk ik klaar voor" zeg ik. " Dat is mooi want dan kan je opzoek naar een nieuwe liefde" zegt hij en ik voel zijn arm om mij heen voor steun. " Dankjewel Jai voor dit" zeg ik. " Altijd" zegt hij en we lopen naar binnen. Als ik kijk naar de soundcheck van de meiden kan ik mijn concentratie er toch niet bij houden dus ga ik maar terug naar de jongens omdat die niet zijn gaan kijken. " Gaat alles goed" vraagt Mo. " Het gaat allemaal prima" zeg ik en loop naar de jongens die achteren in de kleedkamer zitten.

~ Emily ~

Na act 1 zijn we af gegaan. We hebben onze outfit gewisseld en zijn weer klaar om terug op te gaan. Alles moet nu heel snel gaan ook al ben ik niet van snel. " Iedereen klaar" vraagt Mo. " Ja" zeg ik. " Gaan" zegt hij en wijst.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Onde histórias criam vida. Descubra agora