Hoofdstuk 10.

38 0 2
                                    

~ Dioni ~

Samen met Emily ren ik door een straat. " Wat is er Em " vraag ik. " Er is niks " zegt ze en pakt haar been vast zodat ze haar spieren kan strekken. " Ik weet toch zelf ook wel dat er iets is veranderd sinds gisteren" zeg ik en pak ook mijn been vast. " Er is niks" zegt ze en rent veder.

" Kun je me nu vertellen wat er allemaal aan de hand is" vraag ik en sluit de deur van ons appartement achter me. "Als er niks aan de hand is valt er ook niet veel uit te leggen" zegt ze en loopt door naar de keuken. " Em loop nu eens niet weg terwijl ik een gesprek met je probeer te voeren" zeg ik een beetje geïrriteerd. " Ik heb gewoon dorst, wil je ook wat te drinken" vraagt ze. " Nee Em ik hoef niks" zeg ik. " Probeer nu niet eens van onderwerp te veranderen" zeg ik en pak het glas uit haar handen. " Ik zeg dat er niks is dan hoef je me niet helemaal te ondervragen" zegt ze boos en pakt het glas terug. " Wat is er met jou sinds we terug zijn" vraag ik. " Dat kan ik net zo goed aan jou vragen" zegt ze. " Ik merk dat het niet meer is zoals het in Spanje was" zegt hij. "Dat is ook niet heel gek, over een maand ga ik op tour en heb het niet bepaald rustig de afgelopen weken gehad en jij ook niet" zegt ze en vult haar glas met water. " Wat is er in Spanje zo anders geweest als het hier is" zeg ik en loop naar haar toe. " Het is gewoon allemaal anders" zegt ze en ik leg mijn hand op haar wang. " Het komt allemaal wel goed wat er ook aan de hand is" zeg ik tegen haar. " Dat is makkelijker gezegd als gedaan" zegt ze en loopt weg. Ik kan me niks bedenken wat er aan de hand is.

Met mijn telefoon in mijn handen loop ik de woonkamer in. " Em je moet me echt vertellen wat er aan de hand is anders kan ik je niet helpen" zeg ik en ga naast haar op de bank zitten. "Kaj denk dat zijn gevoelens toch nooit weg zijn geweest maar dat het er gewoon niet was omdat ik in Spanje zet" zegt ze.

~ Ymke ~

" Welkom meiden" zegt de presentatiese van Hitkrant studio. "Hoi " zeggen we alle 4. " Zullen we maar beginnen" zegt ze naar een tijdje. " Dat is een goed plan" zegt Emily en we gaan allemaal op de bank zitten. " Vandaag ben ik hier met de meiden van Little mix " zegt Ingrid. " Hallo" zeggen Lotte, Romy, Emily en ik. " We gaan een O&A doen met de meiden" zegt ze. " Wat is jullie favoriete clip" vraagt ze. " Voor mij is dat denk ik chance your life omdat we daar echt zijn wie we zijn" zegt Emily. " Voor mij is het denk ik Little me omdat ik vind de clip zo mooi geworden en echt hoe we het ons hadden voorgesteld" zeg ik. " Ik denk dat ik mij bij Ymke aansluit" zegt Lotte. " Zelf vind ik Love me like you heel mooi geworden" zegt Romy. " Dit is een vraagt voor Emily, hoe lang zijn Dioni en jij al samen" zegt Ingrid. "Dat is een goede uhm we kregen iets op 15 april 2016 en dat is dus 4 jaar en bijna 2 maanden" zegt Emily. " Jullie album heet get weird maar wat betekend get weird voor Little mix " vraagt ze. " Voor Little mix betekend get weird dat je kan zijn wie je bent en dat je lekker gek kan doen zonder dat je iets aantrekt van wat andere mensen over je zullen denken " zeg ik. " Wat is het liedje van het nieuwe album dat het dichtste bij jullie staat" zegt ze. " Ik denk The beginning want dat gaat eigenlijk over hoe wij zo dicht bij elkaar zijn gekomen en we vinden het wat minder dat we het alleen hier in Nederland in de tour hebben " zegt Lotte. " Jullie favoriete liedje om live te doen" vraagt ze. " Voor ons allemaal denk ik dat we Hair het liefste live doen omdat we daar zo verschrikkelijk lang aan gewerkt hebben en daar hebben we zo veel moeite in gestopt dat ik denk dat het echt heel erg goed is geworden" zegt Romy.

"We zijn we terug bij de meiden met nog wat meer vragen" zegt Ingrid nadat we een soort van pauze hebben gehad. " Meiden wat willen jullie nog heel graag bereiken" vraagt ze. " Voor ons allemaal is het zeker dat we al heel veel hebben bereikt maar als we nog iets heel mooi kunnen bereiken wat we ook heel graag willen is denk ik dat echt jaren nog kunnen doorgaan met onze muziek maken zoals we nu doen wat dat is echt een droom" zeg ik. " Emily dit is een speciale vraag voor jou maar veel mensen vragen zich af hoe het was in Spanje, waarom je daar heen bent gegaan en of er veel is veranderd nu je terug bent in Nederland" zegt Ingrid en kijkt Emily aan. " Voor de mensen die het niet weten ik heb Havo gedaan op de middelbare school die heb ik afgerond en toen ben ik naar het Mbo toerisme gegaan en daar wou ik iets doen met zeg maar de kinderclub en de animatie in daar. Daarvoor heb ik een paar keer een tijdje op stage gemoeten naar het buitenland. Omdat ik een apart rooster had kon ik voor belangrijke zaken gewoon naar Nederland voor Little mix. En ja er is een hoop veranderd sinds is hier weer terug ben. Misschien kunnen jullie dat ook merken aan hoe ik vlog en alles eromheen. Ik heb het druk, ben echt heel moe en dat heel ook invloed op hoe ik doe en alles er omheen dus sorry als de vlogs minder zijn" zegt ze. " Maar ik merk wel meiden dat jullie er altijd voor elkaar zijn wat er ook gebeurt" zegt Ingrid. " Ja ik zou niet weten wat ik moet doen als ik hun niet had" zegt Lotte. " Aah" zegt Romy.

~ Emily ~

Ik loop mijn appartement in en vind op de tafel een briefje. " Ik slaap vanavond bij Jai" staat er. Uit mijn kontzak pak ik mijn telefoon. " Met Dioni" hoor ik aan de andere kant van de lijn en ik hoor harde muziek aan de andere kant van de lijn. " Dion waar ben je" vraag ik. " Bij Jai" zegt hij. " Ik ben niet dom ik kan ook wel aan de muziek horen dat je niet bij Jai bent misschien met hem maar niet bij hem" zeg ik. " Em maak je geen zorgen ik zal voorzichtig zijn hoor" zegt hij en ik kan horen dat hij aangeschoten is misschien dronken. " Je hebt iets te veel gedronken" zeg ik. " Wat kan jou het schelen" zegt hij. " Heel veel waar ben je ik kom je ophalen" zeg ik en zoek in mijn tas mijn autosleutel. " Gaat een beetje moeilijk zonder je auto eh" zegt hij. " Dion wat is er met mijn auto" zeg ik en graaf nog een keer in mijn tas naar mijn sleutel. " Waar heb je mijn sleutel gelaten " vraag ik. " Ja dat is een grote verassing, ga die maar zoeken" zegt hij en hangt op. " Godverdomme dit kan hij niet menen" zeg ik hardop en zoek in mijn lijst het nummer van Jai. Maar die gaat maar 1 keer over en dan gaat hij nee voicemail. Ik probeer Cassius en Sam nog te bereiken maar ze nemen niet op.

" Met Kaj" hoor ik als ik toch maar Kaj heb gebeld. " Heb je enige idee waar Dioni mijn autosleutel verstopt kan hebben" vraag ik. "Ook goedendag en nee ik zou het niet weten hoezo is hij weg. " Ja kwam thuis vond een raar briefje en toen belde ik hem en hij is dronken dus ik wilde hem gaan halen voor hij iets doms ging doen kan ik mijn auto sleutel niet meer vinden " zeg ik. Weet je waar hij is" vraagt Kaj. " Nee maar dat kan ik wel zien op zoek mijn iphone" zeg ik en loop naar de slaapkamer om te kijken of ik daar nog mijn sleutel kan vinden. " Blijf waar je bent en zoek waar Dioni is . Ik kom je wel ophalen" zegt Kaj en zonder ik nog een tegen woord kan geven hangt hij op.

"Dit had je niet hoeven doen" zeg ik en stap bij Kaj in de auto. " Weet je al waar je auto is" vraagt hij. " Nee en hij staat dus niet in de parkeergarage dus ik hoop dat ik hem nog heel vind" zeg ik. " Waar is hij " vraagt Kaj. " Hier " zeg ik en druk mijn telefoon in zijn handen. Na en tijdje komen we aan op de plek waar Dioni zou moeten zijn.

Ik baan me een weg door de groep mensen en hoop dat ik Dioni ergens kan vinden. " Jai waar is Dioni" vraag ik als ik na een half uur Jai eindelijk heb gevonden. " Zo te zien toch je sleutel gevonden" zegt Jai. " Nee maar Kaj heeft me gebracht" zeg ik. " Toch maar weer naar Kaj gegaan" zegt hij. "Wat bedoel je daar mee " zeg ik. "Dat we allemaal wel weten wat er tussen Kaj en jou aan de hand is sinds jullie terug zijn" zegt Jai. " Als jij gewoon je telefoon op nam en zegt waar mijn auto is dan had het misschien een heel stuk geholpen" zeg ik. "En nu zal ik graag willen weten waar Dioni is " vraag ik. " Daar" zegt hij en wijst naar een zoenende Dioni met een meisje waarvan ik geen idee heb wie ze is.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now