Hoofdstuk 13.

33 0 1
                                    

~ Emily ~

"Gaat het Em" vraagt Kaj. " soort van" zegt ik en veeg een traan weg. " ik kan toch zien dat het niet goed met je gaat" zegt hij. "Als je al weet dat het niet goed gaat waarom vraag je het dan nog" zeg ik en merk nu pas hoe bot het klinkt. "Sorry" zeg ik als Kaj niet meer reageert. " Ik weet dat je het goed bedoeld" zeg ik snel. " Het is al goed" zegt hij. "Weet je al waar je auto is" vraagt hij. " ja bij het kanaal dus wil je daar met me heen gaan" vraag ik. " Ja natuurlijk ik hoop voor je dat je er nog iets mee kan" zegt hij. " Ik ook " zeg ik en loop naar de keuken. Uit de la pak ik de sleutel die Dioni uiteindelijk heeft terug gegeven. " Ben je klaar om te gaan" vraag ik aan Kaj en ik pak mijn leren laarsjes uit de kast. " Ja ik pak even mijn schoenen" zegt hij en hoor zijn stem dichtbij komen. Als ik omhoog kom kijk ik Kaj recht in zijn ogen aan. "Sorry ik wist niet dat je hier stond" zeg ik. " Maakt niet uit" zegt hij en ik kan zijn adem voelen en horen. Langzaam komen onze gezichten dichter bij elkaar.  Voor ik het weet druk ik mijn lippen op die van Kaj. Mijn handen liggen op zijn kaak terwijl die van hem rusten op mijn onderrug. " Dit moeten we eigenlijk niet doen" zeg ik en loop snel door.  Waar ben ik mee bezig denk ik bij mezelf en doe net of ik dingen in mijn tas aan het stoppen ben. " Kaj weet je waar mijn telefoon is" vraag ik. " Probeer je kontzak" roept hij. "Zit hij niet in" zeg ik. " Probeer de linker" zegt hij. " Hebbes" roep ik.

" Mijn auto" zeg ik en kijk naar een auto die niet eens meer op mijn auto lijkt. " Em eerlijk" vraagt Kaj. " Ja altijd" zeg ik. "Ik denk dat je deze niet meer kan laten maken" zegt hij.  " Zal ik de politie maar bellen" vraag ik. "Wat moeten we anders doen ik weet niet wat er met je auto is gebeurt maar en zit echt en grote deuk in" zegt Kaj. ' Dat zie ik zelf ook nog wel want zo klein is hij niet nee" zeg ik en pak mijn telefoon. " Hallo u spreekt met Emily " zeg ik. " Waar kan ik u mee helpen" vraagt de man aan de andere kant van de lijn. " Een paar dagen geleden ben ik mijn auto kwijt geraakt en het is een heel lang verhaal. Ik heb de sleutel terug en de auto gevonden bij het kanaal maar de schade is denk ik niet meer te maken wat moet ik met de auto doen" vraag ik. " Ik denk dat we even langs komen en dat u dan een garage moet bellen en kijken wat die voor u kan doen" zegt de man. " Dan zal ik dat maar doen zeg ik met een diepe zucht.

~ Samuel ~

" En hoe is het met de auto van Emily" vraag ik als Ymke weer binnenkomt. " Flink kapot die kan waarschijnlijk niet meer gemaakt worden" zegt ze. " Dat is wel echt flink klote" zeg ik. " Ja dat is het ook en weet Dioni ook wat er gebeurt is" vraag ik. " Nee maar ik denk dat jullie als vrienden met zijn 5e echt goed met elkaar moeten praten en weer echt goed hecht moeten worden als we op tour zijn" zegt ze. "Hoe bedoel je" vraag ik. " Dat er veel is veranderd sinds dat er gezeur is geweest tussen Kaj en Dioni en nog dat er dan kanten  getrokken worden, ik heb het idee dat Kaj er minder in ligt dus dat is het enige dat ik wil zeggen" zegt ze. " Ja ik snap wat je bedoeld " zeg ik. "Maar ik moet repeteren dus ik zie je vanavond" zeg ik en druk nog snel een kus op haar wang. "Tot vanavond" zegt ze en loopt door naar de keuken. Bij de deur pak ik mijn tas en jas en loop dan met mijn autosleutel in mijn hand naar buiten.

" Hoe gaat het jongens" zeg ik en loop de zaal in. " Goed met jou" zegt Jai. "Goed goed " zeg ik. " De rest ook nog iets te melden" vraag ik en probeer nog een beetje met de jongens te praten en het zo te krijgen als het was want ik merk gewoon dat Ymke gelijkt heeft maar ik het niet wil toegeven. " Gaat het ook goed met de rest" vraag ik. "Ja denk ik wel"zegt Dioni. " Oke jongen we moeten echt praten" zeg ik. " Kom " zeg ik en wijs naar de grond. " Er is de afgelopen maand veel veranderd en ik weet dat het allemaal heel pittig is geweest met al het repeteren maar we moeten ook niet vergeten dat we dit begonnen zijn omdat we van zingen houden en omdat we beste vrienden zijn maar dat is de afgelopen tijd ook niet meer echte merken" zeg ik. " Ik wil even kwijt wat ik voor gemeens heb gezegd, Kaj dat ik het niet meende en ik weet dat je er ook niks aan kan doen hoe het allemaal loopt en dat gevoelens die je voor een persoon hebt of hebt gehad niet meer weg gaan en dat het ook wel moeilijk is nu ze na 5 jaar terug is en ik ben gewoon niet blij dat het niet goed meer zit tussen ons" zegt Dioni. " Het spijt mij ook" zegt Kaj. " zo bedoel ik het gewoon weer dingen voor de lol doen en dat we weer zulke vrienden worden als we waren" zeg ik. " Dan wil ik ook nog even sorry zeggen " zegt Jai. " Het maakt niet uit jongens het enige wat jullie hebben gedaan is eerlijk zijn tegen mij" zegt Kaj.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu