Hoofdstuk 88.

5 0 0
                                    

~ Cassius ~

Als ik wakker word, wil ik gelijk mijn ogen weer dicht doen met de hoofdpijn die ik heb. Als ik op mijn telefoon kijk heb ik heel veel meldingen op twitter en instagram die waarschijnlijk over het optreden van Little Mix zullen gaan omdat iedereen mijn reactie wil weten. Ik maak mij zeker zorgen over het nummer aangezien het shout out to my ex heet en ik een van de exen ben maar aan de andere kant heb ik nog geen moeite gedaan om het optreden te kijken. Met heel veel moeite besluit ik maar uit bed te gaan en sla de deken van mij af.  Ik loop met mijn telefoon in mijn handen door naar de woonkamer en zet daar de tv aan. Ik lees een paar tweets over of ik het niet erg vind wat de tekst van het liedje is. Op youtube zoek ik het optreden op en laat hem op de tv afspelen.

Mijn mond valt open als ik de tekst hoor. Het is geïnspireerd op exen en dan zullen Samuel, Kaj en ik niet de enige zijn maar het gaat zeker een beetje over ons. Ik besluit Samuel te bellen en leg mijn telefoon op luidspreker op de tafel neer.

" Met Samuel" zegt hij. " Hey heb je het optreden gezien" vraag ik gelijk. " Ja maar ik probeer mij er niks van aan te trekken" zeg hij. " Ja dat snap ik maar heel veel mensen vragen onze mening" zeg ik. " Ja maar ik ga hem ook niet geven ik weet dat het ons over gaat maar we kunnen er niks aan doen " zegt hij. " Ja dat weet ik maar je snapt dat we hier in een interview nog vragen over gaan krijgen en vooral jij" zeg ik. " Ja dat weet ik en ik ga ook een antwoord verzinnen maar zoals er nu naar uit ziet waren Brahim en Mo het hier mee eens dus kunnen we er niks aan veranderen" zegt hij. " Ze zullen wel met het argument zijn gekomen dat het voor hun fans was als ze een hartbreak hadden om hun beter te laten voelen" zeg ik. " Cass we kunnen ons hier wel boos om maken maar het gaat niet veranderen dat het lied gisteren is uitgekomen en dat wij er niks aan kunnen doen" zegt hij. " Ja dat weet ik" zeg ik. " Mooi want dan kan ik nu weer verder slapen" zegt hij. " Ja slaap lekker" zeg ik en verbreek de verbinding.

Ik speel het optreden nog een keer af en nog een keer. Om te kijken of ik iets in de tekst naar mij kan leiden. Maar eigenlijk kan ik alleen het eerste stuk naar mij leiden en verder helemaal niks. Wat mij nog een beetje gerust stelt.  Met heel veel moeite loop ik naar de keuken om wat eten te gaan maken maar zo veel eetlust heb ik ook weer niet. Met een appel loop ik terug naar de bank.

~ Lotte ~

Samen met Jai loop ik door de stad. " Wil je hier even gaan eten" vraagt hij. " Uh ja doe maar"  zeg ik " Wat is er aan de hand je hebt heel de ochtend nog geen normaal woord gesproken" zegt hij. " Ja sorry ik heb gewoon een hoop aan mijn hoofd " zeg ik. " Ja dat snap ik maar het is al langer zo en je verteld mij niks" zegt hij. " Ik wil het je zo vertellen" zeg ik en wijs naar een tafel.

Als we zitten en de ober is geweest om ons drinken en eten op te nemen wil ik beginnen met praten maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen. " ik heb geen idee waar ik moet beginnen maar een paar dagen geleden ben ik en de rest van de meiden gebeld op we op tour willen met Ariana Grande door Amerika " zeg ik. " Dat is geweldig waarom heb je mij dit niet eerder verteld" vraagt hij. " Omdat ik niet wilde vertellen dat ik weg ging voor een tijdje aangezien er nog veel meer dingen zijn waarvoor ik weg moet " zeg ik. " Wat is er nog meer" vraagt hij. " We hebben besloten als over een paar weken Glory Days het vierde album uitkomt dat we nog een keer op tour gaan volgend jaar na dat we met Ariana mee op tour zijn geweest maar dat we dit jaar ook nog een paar routetrips gaan maken door landen om daar fans te leren kennen maar ook om daar op te treden " zeg ik. " Dus dat betekend dat als ik over een paar dagen naar Indonesië ga dat ik daarna terug kom en jij ook over een paar weken weer gaat en daarna weer even thuis bent en daarna weer gaat" zegt hij. " Ja " zeg ik. " Ik wist toen we samen kwamen dat het ook nooit ging werken kijk maar naar Dioni en Emily die hebben ook nog geen manier om altijd samen te zijn maar ik had niet verwacht dat we elkaar zo weinig zouden zien" zegt hij. " Ik ook niet maar we zullen er maar gewoon als we samen zijn het beste van moeten maken want we hebben geen andere keus" zeg ik. " Nee dat weet ik en dit is waarschijnlijk ook het beste wat er van kunnen maken" zegt hij. " Ja dat is waar" zeg ik en dan weet ik gewoon niet meer wat ik moet zeggen. Ik weet dat hij altijd achter alle beslissingen zou staan die ik maak en dat ik dat bij hem ook doe maar ik weet niet hoe goed dit gaat werken en of het ooit gaat werken. " Het komt wel goed Lotte" zegt hij. " Ja dat weet ik" zeg ik en hij steekt zijn hand uit en ik pak hem vast om wat steun te hebben om niet te gaan huilen.

~ Ymke ~

Met de meiden en Ingrid zitten we klaar om een interview te beginnen. Het was ongepland maar we hadden besloten om hem  toch maar te doen. " Hallo meiden fijn dat jullie nog zo kort dag konden komen om een paar vragen te beantwoorden zo na de tour en jullie vakantie en het optreden van jullie gisteren" zegt ze. " Ja geen probleem " zegt Emily.  Ik merk dat Emily nog niet helemaal hetzelfde is maar dat dat nog wel gaat komen.  " Dus hoe vonden jullie dat de tour is gegaan" vraagt ze. " Eigenlijk vonden het een groot succes. Het was niet zoals elke tour, deze was natuurlijk groter maar het was ook geweldig hoe  veel energie de fans ons soms gaven om met de jetlag nog een show te gaan geven"  zegt Lotte.  " Ja dat snap ik want jullie vlogen eigenlijk in de nacht weer verder of reden verder toch" vraagt ze. " Ja we waren eigenlijk heel veel onderweg maar het was het allemaal waard" zeg ik. " Maar jullie waren geeidigd in Spanje en daar zijn jullie nog twee weken gebleven om vakantie te vieren hebben jullie een leuke vakantie gehad" vraagt ze.  " Ja het was echt een vakantie om tot rust te komen en dat is zeker ook gelukt en daar zijn we heel blij om" zegt Emily. " Emily dan heb ik nog echt een vraag die naar jou gaat en dat gaat over dat jij over twee geheimen bent uitgekomen in jullie boek die ook is uitgekomen afgelopen week" zegt ze. " Ja dat klopt" zegt Emily. " Je had anorexia " vraagt ze. " Ja het loopt samen met het andere geheim. Ik heb toen ik 17 was een kindje gehad, Dioni was gewoon de vader maar ik was nog te jong om een kind op te voeden en die is  toen geadopteerd en het was een gesloten adoptie dus ik heb de rechten om contact met mijn kind op te zoeken verbroken omdat ik denk dat ze op deze manier het beste haar leven kan leiden. Maar toen ik bevallen was ia mijn lichaam zo veranderd en het was zo geheim gebleven voor de wereld dat ik liever niet had dat iemand aan mij kon zien dat er iets veranderd is dus ik was bijna 3 uur op een dag in de sport school en aan het hardlopen en verder at ik ook veelte weinig voor iemand die de inspanning deed die ik doe.  Maar dat is allemaal veranderd en ik eet nu ook weer gezond" zegt Emily. " Dat is goed om te horen en gefeliciteerd met je verloving" zegt ze. " Dankjewel " zegt Emily. " Maar Ymke ik hoorde ook dat Samuel het nog een keer met je wilde proberen" vraagt ze. "Ja dat klopt maar ik heb hem zijn spullen laten ophalen zodat we beide over nieuw kunnen beginnen en we zijn ook gewoon weer vrienden maar ik kon hem niet meer vertrouwen in een relatie" zeg ik.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now