Hoofdstuk 65.

17 1 0
                                    

~ Jai ~

"Goedemorgen" zeg ik las ik Lotte mij zie aankijken. " Ben je al lang wakker" vraagt ze. " Nee net" zet ik. " We zijn al in Duitsland" zegt Brahim. " Dankjewel" zeg ik en wil omhoog gaan maar laat mij gelijk weer terug vallen op mijn kussen. " Ik wil nog even blijven liggen" zeg ik. " Ja ik ook maar ik denk  dat ik maar ga douchen nu het nog kan" zegt Lotte en ik zie haar uit het bed klimmen.

Na ongeveer een half uur met mijn telefoon heb lopen kloten heb ik maar besloten om mij uit bed te hijsen. " Lukt het" vraagt Lotte en geeft mij een duwtje. " Het lukt maar wat sta jij lang onder de douche" zeg ik. ' Ik was niet alleen aan het douche ik heb gelijk alles gedaan" zegt ze en als ik haar aankijk zie ik dat haar haar en make up al is gedaan en ze zich heeft aangekleed. " Sorry" zeg ik en druk een kus op haar voorhoofd. " Maakt niet uit " zegt ze en we lopen naar het zit gedeelte van de bus. " Dus waar is het eten" vraag ik en ga zitten. "Voor je neus" zegt Lotte en geeft mij een bord. " Dankjewel" zeg ik en leg een boterham op mijn bord en smeer er wat op. Ik begin hongerig aan mijn boterham maar naar een tijdje heb ik eigenlijk helemaal niet zo veel honger.

" Is er iets" vraagt Lotte.' Nee er is niks" zeg ik.  " Normaal val je het eten helemaal aan en nu kun je er bijna niet naar kijken" zegt ze. " Ja sorry ik weet niet wat er is maar ik heb iets minder honger als normaal ik denk dat ik gewoon nog een beetje meer moet slapen om vanavond op te kunnen" zeg ik. " Ja misschien heb je gelijk het is ook pas half 10" zegt ze. " Ja daarom" zeg ik. " Maar ik denk  dat je nog wel iets moet eten anders dan gaat het misschien straks mis" zegt ze. ' Ik weet nog wel iets maak je maar geen zorgen om mij" zeg ik. " Maar Jai dat is het probleem ik geef om je dus ik zal mij wel zorgen om je maken ik blijf wel bij je om te kijken wat er aan de hand is misschien ben je gewoon zien" zegt ze. " Ik ben niet zo snel ziek en ik red mezelf wel" zeg ik. " Weet je het zeker" vraagt ze. " Ja ik weet het zeker" zeg ik. " Ik red mezelf wel ga maar gewoon lekker Berlijn verkennen met je vriendinnen je verdient het" zeg ik. " Dankjewel Jai" zegt ze. " Waar voor" vraag ik. " Voor mij de vrijheid te geven die ik verdien en mij niet te claimen " zegt ze. " Maar dat zou ik zelf ook willen  dus doe ik het ook bij jou" zeg ik met en glimlach en pak haar hand nog even vast." Veel plezier" zeg ik en druk een kus op haar lippen. " Dankjewel" zegt ze en loopt de bus uit.

~ Cassius ~

Met Samuel loop ik door Berlijn. " Is er iets" vraag ik. " Nee er is niks waarom zou er iets zijn" vraagt hij. " Omdat je echt al een hele tijd helemaal niks hebt gezegd en ik je ken ik weet wanneer er iets aan de hand is" zeg ik. " Ik ben gewoon aan het denken over het nieuwe album van Little mix" zegt hij. " Ik weet dat je liever niet hebt dat het over ons gaat maar ze kunnen het niet naar ons wijzen want dat mag niet" zeg ik. " Dat is wel waar" zegt hij.  " Kunnen we nu dan wat lol gaan maken" vraag ik.  " Wat wil je gaan doen" vraagt hij. ' Misschien naar de Berlijnse muur" zeg ik.  " Dus je wil cultuur gaan snuiven" vraagt hij lachend. " Maar wel een mooie cultuur" zeg ik lachend en geef hem een kleine duw. " Nou ja zeg" zegt hij lachend en dan zien we een taxi aankomen dus steken we onze hand uit.

We betalen de taxi chauffeur en we stappen uit op de dichtstbijzijnde plek dat kon. " Ben je er klaar voor" vraag ik. " Waar voor we gaan cultuur bekijken maar ik denk dat ik deze wel nog leuk vind" zegt hij en we lopen naar de entree.

Naar een tijdje zijn we uitgekeken en hebben we een paar leuke foto's gemaakt en hebben we toch niet zo veel spijt van hoe we deze middag hebben besteed. " Wat zeg je van dat we eens iets gaan eten" vraag ik. " Goed plan ik denk dat ik anders omval van de honger" zegt hij en we lopen het eerste restaurant dat we tegenkomen binnen. " Een tafel voor 2 " zegt Samuel.  Een ober begeleid ons naar een tafel bij een raam en daar kunnen we op of gemakje genieten van de lunch. " Mag ik een cola" vraag ik. " Voor mij ook alsjeblieft" zegt Samuel en hij pakt zijn telefoon. " Het zit je nog steeds dwars eh" vraag ik. " Ja maar ik moet het gewoon accepteren dat ik misschien er in voor kom en dat jij er ook in voorkomt en dan over leven we het wel gewoon en het komt wel goed" zegt hij. " Ja het komt goed maar het is niet dat we er nu al mee bezig moeten zijn het kan nog wel even duren voor het album uitkomt" zeg ik. " Ja waarschijnlijk pas november" zegt hij. "Daarom" zeg ik. " Oké ik ga wel proberen er niet meer op te letten" zegt hij. " Mooi want ik ben er ook wel klaar mee" zeg ik en ik zie de ober aankomen met onze glazen drinken en hoop dat Samuel nu vergeet wat ik net zei.

~ Ymke ~

We waren weer af gegaan om ons om te kleden en nu moeten we dadelijk weer op voor Move. " Zijn jullie bijna klaar " vraagt Brahim. " Ja ik ben klaar" zeg ik en ik voel nog dat er word geprutst aan mijn zender. " Je zender moet nog vast" zegt hij. " Ja sorry dat wist ik nog " zeg ik.  "Hij zit vast" word er gezegd. " Ik ben klaar" zeg ik en loop met de rest van de meiden naar de plek waar we weer op moeten. " Klaar voor mijn favoriete liedje" zegt Emily. " Move" zeg ik.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now