Hoofdstuk 44.

30 1 0
                                    

~ Samuel ~

ik pak mijn autosleutels en jas en loop dan mijn appartement uit. Ik weet dat ik aan Ymke moet vertellen wat er is gebeurt met Loïs maar we gaan er vandaag over praten en misschien voelt zij er wel heel anders over als ik mij er over voel. Ik loop nadat ik de deur op slot heb gedraaid naar de lift. Binnen een paar seconden is hij er en spring ik er in.

" Hey " zegt Loïs en drukt een kus op mijn wang. " Hoi goed om je te zien" zeg ik. " Ja ga zitten" zegt ze en wijst naar de stoel tegenover haar. " Hoe gaat het" vraag ik aan haar. "Goed met jou" vraagt ze. "Goed maar ik wil met je over een paar dingen praten" zeg ik. " waar wil je over praten " vraagt ze. " Over wat er die avond is gebeurt " zeg ik.  "Ik weet dat je een vriendin hebt, sorry ik had niet erop in moeten gaan. Ik snap als je nu geen contact meer wil" zegt ze en wil haar spullen pakken en opstaan. " Nee wacht alsjeblieft ik leg het allemaal uit" zeg ik en ze gaat weer terug zitten gelukkig. " Ymke, mijn vriendin, is nu twee weken weg denk ik ongeveer en ik mis haar heel erg maar wat de afgelopen maanden is veranderd is dat we van mensen die heel veel van elkaar houden en echt verliefd zijn naar friends with benefits gegaan" zeg ik. " Wat probeer je hiermee te zeggen " vraagt ze en is weer terug gaan zitten. " Dat jij mij hebt laten realiseren dat mijn liefde met Ymke niet echt meer is en dat we het afgelopen half jaar onszelf voor de gek aan het houden zijn en ik weer echt van iemand wil gaan houden" zeg ik.  " Ik denk dat je eerst met Ymke moet gaan praten voor je met iemand anders iets gaat beginnen" zegt ze. "Maar ik vind je leuk" zeg ik. "  We kennen elkaar net een week" zegt ze. " Ja maar dit heb ik al lang niet meer gevoeld en ik geef niet op" zeg ik. " Je moet eerst met Ymke praten anders gaat dit nooit werken" zegt ze. " Dat doe ik ook als ze terug is in Nederland, over een paar dagen " zeg ik. " Als je met haar gesproken hebt en je blijft bij je conclusie dan wil ik het best proberen maar zolang je niet met haar praat denk ik dat je maar even uit mijn buurt moet blijven" zegt ze en staat op en loopt het restaurant uit. Ik bedenk mij hoe Ymke zou gaan reageren en denk nu al dat ik beter kan gaan inpakken want Ymke gaat mij zo ie zo buiten gooien. Al kun je een relatie van 6 jaar ook niet weggooien maar ik denk toch dat dat is wat er gaat gebeuren binnenkort en ik loop ook naar buiten.

~ Cassius ~

" Hoe gaat het" vraag ik. " Het gaat wel" zegt Jai. " Ben je nog steeds boos over wat Dioni heeft gedaan" vraag ik. " Eigenlijk wel" zegt hij. " Je kunt niet altijd boos blijven over iets wat hij heeft gedaan" zeg ik. " Niet altijd maar wel lang genoeg dat hij echt spijt heeft van wat hij heeft gedaan" zegt hij. " Soms vraag ik mij af of jullie ooit wel echt gaan opgroeien" zeg ik. "Weet je als dat de positie was omgedraaid dat Emily wel had gekozen om Lotte mee te nemen" zegt Jai. " Dat geloof ik wel maar Dioni heeft het niet gedaan en je zult zijn keuzen moeten respecteren en een paar dagen moeten wachten tot hij weer thuis komt en Lotte ook en dan mag je hem best een keer in zijn gezicht slaan" zeg ik en moet bij de gedachten lachen dat Jai Dioni slaat. " Ik wil hem best slaan ik denk dat ik dat al een paar keer in mijn dromen heb gedaan maar het punt is dat Emily wel volwassen genoeg is om na te denken over haar keuzen en Dioni blijkbaar niet" zegt Jai en staart boos voor zich uit. "Over een paar dagen zul je maar met hem moeten praten misschien durft hij je dan wel onder ogen te komen" zeg ik en loop richting de keuken. " Waarom kan het voor mij gewoon niet zo makkelijk zijn" vraagt hij. " Omdat het voor niemand makkelijk is net als dat iedereen denkt dat ons leven zo geweldig is maar dat is het ooit niet en daar hebben we gewoon vrede mee dus laten we dat ook maar gewoon houden" zeg ik en neem een slot van het glaasje wat er dat ik net heb ingeschonken. " Wil je ook iets te drinken" vraag ik. " Nee dankjewel ik ben aan het denken over wat ik met Dioni ga doen" zegt hij. " Laat jezelf nu eens niet gek maken" zeg ik. " Doe ik niet ik ben aan het denken" zegt hij en ik moet lachen op de manier dat hij reageert. Die jongen gaat ook nooit volwassen worden. "Bedenk maar eerder over hoe je met Lotte gaat praten" zeg ik. " Ja samen met Mo ik heb het hem verteld, nou eigenlijk heb ik het aan Brahim verteld en die het aan Mo zodat we straks met het hele management kunnen gaan kijken wat het beste is om te doen en het beste is om het uit te brengen want als je niet samen bent en je zo lang van elkaar weet dat de wereld niet weet dat je samen bent en dan zwanger zijn is niet goed voor je carrière " zegt hij. " Ga daar maar eens over denken jongen ik denk dat dat eens goed is voor je om te doen" zeg ik en loop terug naar de woonkamer en laat mij lang uit op de bank zakken.

~ Kaj ~

" Hey hoe gaat het " vraagt Dioni. " Bel je mij nu eindelijk terug" zeg ik. " Sorry, Emily en ik hadden wat dingen waar we over moesten praten en dat hebben we nu gedaan" zegt hij. " Ja dat is mooi voor jullie maar weet je hoe erg je Jai boos hebt gemaakt ik hoop dat hij je niet vermoord als je terug bent" zeg ik. " Ik denk het niet maar hoe gaat het met je" vraagt hij. " Het gaat goed en met jou" vraag ik. " Ook goed en met Julia ook" vraagt hij. " Met Julia gaat het vooruit, het is denk ik nog nooit beter gegaan, ik denk dat ik eindelijk over Emily heen ben" zeg ik. " Dat is goed en fijn om te horen ik hoop voor je dat zij het meisje is dat je gelukkig gaan maken en je niet 2 weken met haar bezig bent en daarna toch maar niet is" zegt Dioni. " Ik zal het proberen maar hebben Emily en jij kunnen praten " vraag ik. " Een beetje over zeg maar dat ze niet eet en waarom ze nooit heeft gezegd waar ze zich allemaal zorgen over maakte " zegt hij.  "Dus het gaat vooruit" vraag ik. " Ja eigenlijk wel een beetje gelukkig ik hoop dat ze nu ook weer een beetje beter in haar vel zit" zegt hij. " Ik hoop het ook voor je en dat Jai je nog laat leven als je terug komt" zeg ik. " Ik weet dat hij boos is maar Emily heeft met hem gesproken" zegt hij. " Ja en hij zei dat hij blij was dat zij wel Lotte zou meenemen als de rollen waren om gedraaid dat er nog 1 van de relatie niet alleen aan zichzelf dekt" zeg ik. " Ik bel hem vandaag nog wel een keer zodat we nog met elkaar kunnen praten want hij kan niet altijd boos blijven " zegt hij. " Nee niet voor altijd, maar hij kan wel even boos blijven en dan je slaan en dan is het waarschijnlijk over maar ik hoop voor je dat het beter word en sneller ook met Emily want jullie zijn al door genoeg geweest en dit is denk ik wel het minst erge maar ik hoop ook dat het voor Jai en Lotte goed komt want hun verdienen het ook" zeg ik." Ja ik hoop ook dat de boel voor hem goed word " zegt hij. " Maar ik moet gaan want we gaan het vliegtuig in" zegt hij. " Is goed ik zie je over 3 dagen weer" zeg ik. " Ja en praat met Samuel er klopt iets niet je moet maar opzoeken wat er aan de hand is" zegt hij. " Ja is goed, doei" zeg ik. "Doei" zegt hij en dan word de verbinding verbroken.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now