Hoofdstuk 78.

12 1 0
                                    

~ Emily ~

Ik loop met mijn tas over mijn schouder het zwembad in. Ik zie dat nog steeds veel mensen opkijken als ik binnengelopen kom. Al probeer ik niet op te vallen is dat toch best erg mislukt. Ik leg mijn handdoek op een stoel neer en ga er op zitten. Met mijn telefoon in mijn handen kijk ik voor mij uit en kijk ik of ik iemand zie. Ik heb het heel goed voor elkaar. Ik heb ruzie met Kaj en Dioni en Lotte is ook boos op mij. Al had ik geprobeerd er niet zo'n erge rommel van te maken is dat helaas toch wel gebeurt.  Mijn hand laat ik rusten op mijn buik

Ik ben 20, zwanger en ruzie met de twee jongens die ontzettend  veel van mij houden. Dit is weer lekker handig. Maar ik weet niet of ik voor de vader van mijn kindje moet gaan of dat ik moet kiezen wat ik zelf wil. Dioni en ik zijn al bijna 5 jaar samen en we hebben ongelooflijk veel meegemaakt maar wat Kaj betreft hebben we het al een keer eerder  geprobeerd en dat was een grote fout. Ik ga door een paar foto's van Dioni en mij samen. Toen we samen in Spanje waren, Toen hij vroeg of ik met hem wil trouwen en nog veel meer. Het mooiste moment is toch dat hij met mij wilde trouwen. Maar er is deze twee maanden al zo veel gebeurt. Ik draai mijn ring om mijn vinger heen. Ik blijf maar draaien en draaien tot dat iemand iets roept wat mij uit mijn concentratie haalt.  

Ik weet niet echt wat ik met mezelf aan moet. Ik blijf maar denken over wat ik moet doen. Gaan praten met Dioni al denk ik niet dat hij nog met mij wil praten. Met Kaj gaan praten is misschien nog het slimste wat ik kan doen. Maar die wou mij liever ook niet meer spreken tot ik weet wat ik wil. Maar het moeilijkste van allemaal is dat ik dat niet en als ik geen keuze maak dan verlies ik ze alle twee. Maar als ik Dioni kies dan verlies ik Kaj en als ik Kaj kies dan verlies ik Dioni. Ik stop mijn telefoon terug in mijn tas en loop met mijn tas richting het barretje. " Mag ik een water" vraag ik. " Ja dat word 2 euro" zegt hij en pakt van onderen een flesje wat er pakt een plastic bekertje en geeft die aan mij. Ik geef hem een muntje  van 2 euro en loop daarna met mijn flesje terug naar mijn handdoek. ik ga met een diepe zucht zitten. Morgen zijn de clipshoots en ik weet eigenlijk nog niet hoe ik met Lotte ga praten over alles. We moeten daar heen gaan zonder ruzie. Maar alles wat ik doe lijkt te mislukken. Als ik op mijn telefoon kijk zie ik dat nog niemand iets heeft laten weten wat we vanavond gaan doen maar ik blijf thuis denk ik.

~ Romy ~

Samen met Lotte loop ik door een parkje. "Wat is er "  vraag ik aan haar als ze al heel de tijd geen woord heeft gezegd. " Weet je nog dat Emily had verteld dat ze niet zwanger was" vraagt ze. " Ja" vraag ik. " Die test was niet van haar maar van mij, ze deed dat zodat Jai niet achter kwam dat ik nog steeds bezig was over het feit dat ons kindje er niet meer is" zegt ze. " Ja maar wat heeft dat te maken mat dat Emily niet zwanger is" vraag ik. " Omdat het probleem is dat ze wel zwanger is maar dat ze dat nog niet tegen Dioni heeft verteld of ondertussen wel en dat ze niet weet of ze voor Dioni of Kaj moet gaan" zegt ze. " Het lijkt net of het weer 5 jaar geleden is" zeg ik. " Ja inderdaad toen was er ook al een onoplosbare gedoe tussen Dioni en Kaj maar toen had Emily een hersenschudding en nog heel veel dingen er omheen en was ze 14/15 maar ze is onderhand 20" zegt ze. " Ja dat weet ik maar wat heb je gedaan om haar te helpen" zeg ik. "Nou ja eigenlijk ben ik heel erg boos op haar geworden omdat ik zo boos was dat ze dit Kaj en Dioni voor de 4de keer of zoiets aan kon doen" zegt ze. " Ja ik snap dat je het er niet meer eens bent en dat je ook nog om Kaj geeft want jullie hebben eenmaal een verleden met elkaar maar Emily moet zelf uitzoeken wat ze wil en ik denk dat ze onze hulp daar bij kan gebruiken in plaats van dat we ruzie met haar gaan maken" zeg ik. " Dan ga je toch met haar praten maar ik heb ruzie met haar en ik wil eigenlijk nog niet met haar praten" zegt ze. " Ik ga ook met haar praten maar nu nog niet ik moet haar eerst vinden en daarna moet ik ook nog even nadenken hoe ik het goed aan haar kan brengen dat hier wel een relatie van 5 jaar op het spel staat en een kindje die opgroeit onder vader straks want ze gaat niet nog een 2de kindje afgeven dat kunnen we echt vergeten" zeg ik. " Dat weet ik maar als je maar met haar gaat praten want ik wil gewoon dat alles word opgelost voor morgen want die clip moet er toch echt op staan en dat kunnen we niet opschuiven" zegt ze. " Ja maar ik had ook gedacht dat deze vakantie iets leuker zou zijn als ik had verwacht. Ik dacht dat jij nog zwanger zou zijn en met Jai, Ymke met Samuel nog samen, Ik nog samen met Cassius en Emily gewoon eindelijk met Dioni iets leuks konden doen na 1 maand met al dat gezeur en ruzies die ze hebben gehad" zeg ik " Ja dat weet ik maar niet alles is een sprookje" zegt ze.

~ Kaj ~

Als er iemand op de deur klopt weet ik dat het maar 1 persoon kan zijn waar ik eigenlijk nog niet mee wil praten. " Wat doe je hier "zeg ik tegen Emily die met haar natte haren naast haar hoofd voor de deur staat. " Ik wil met je praten" zegt ze. " Weet je al wat je wil dan" vraag ik. " Nee maar daarom wil ik met je praten" zegt ze. " Ja maar ik wil nog niet met jou praten" zeg ik. " Kaj alsjeblieft ik weet niet mer wat ik moet doen en ik snap dat jullie dat allemaal niet leuk vinden maar ik verzin wel iets" zegt ze. " Nee je moet gewoon nadenken over wat je wilt en dan moet je verzinnen wat je gaat doen en tot die tijd hoef ik je echt niet te spreken ik dacht dat ik daar al duidelijk over geweest was maar niet dus maar dan misschien nu wel" zeg ik en gooi de deur dicht. Ik merk niet dat ze mij nog wil tegen houden omdat ze weet dat het toch geen zin gaat hebben.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu