Hoofdstuk 80.

13 1 0
                                    

~ Romy  ~

Ik hoor het geluid van mijn wekken en als ik hem uitzet en het licht aangezet zie ik dat het half 3 is. Het liefste wil ik mijn terug laten vallen en veder gaan slapen maar ik weet dat  dat hem natuurlijk niet gaat worden vandaag. Ik sla mijn deken van mijn af. Mijn shirt wissel ik om voor een simpel jurkje en daaronder doe ik een paar sneakers omdat het toch niet uitmaakt wat ik aandoe want bij de clip krijgen we  toch andere kleren aan. Ik pak een zonnebril en loop daarna mijn kamer uit. " Hey" zegt Ymke zie ook net haar kamer uit komt. " Hey" zeg ik. "Ben je er klaar voor" vraag ik. " Beetje maar eigenlijk heb ik helemaal nog geen honger jij" vraagt ze. " Nee dus ik eet daar wel iets" zeg ik. " Goed idee" zeg ik en dan lopen we met een sleutel in onze handen naar buiten.

Zodra we op de set komen is het gelijk de make-up in. Ik voel hoe er een hele laag make- up op mijn gezicht word aangebracht. Maar eigenlijk ben ik het nu wel gewend dus vind ik het niet meer zo erg. Soms vind ik het zelfs fijn met die kwasten over mijn gezicht heen. " Je bent klaar" zegt ze naar een tijdje. Ik sta op en loop door naar de man die mijn haar gaat doen. Ik zie dat Lotte haar haar Roze is geworden en dat Emily haar haar weer terug heeft geverfd naar bruin. Na deze clip wil ik mijn haren ook weer gaan verven maar dat gaan nog wel een tijdje duren.

Na een tijdje loop ik met een setje kleren richting een hokje waarin ik mij kan omkleden. Ik kijk tevreden in de spiegel en ben heel blij met de kleding keuzen die ze voor deze clip hebben genomen. " Ben je bijna klaar " vraagt Lotte. " Ja ik ben klaar" zeg ik en loop het hokje uit. " Je ziet er mooi uit" zegt ze. " Dankjewel" zeg ik met een glimlach. " Graag gedaan "zegt ze en stapt het hokje in. " Waarmee gaan we beginnen" vraag ik aan Mo. " We beginnen met Emily haar stuk in de auto. Daarna het autorijden en tot slot motel en nog wat kleine shots ertussen en als het donkerder is en de zon onder gaat nog een stukje  van Lotte" zegt hij.  "oké en die van mij" vraag ik. " Bij het motel denk ik" zegt hij en geeft mij zijn bord met aanwijzingen zodat ik even door kan kijken hoe het allemaal zit vandaag en hoe ik mij kan voorbereiden.

~ Emily ~

ik zit op het dak van de auto en we zitten klaar om mijn stuk op te nemen. Maar het is zo warm dat ik het het liefste zo snel mogelijk heb gehad. Maar het duurt allemaal veel langer dan we hadden gedacht. " Iedereen klaar" vraagt Mo. " Ja " zeg ik. Dan begint de muziek.

" I guess i should say thank you for hate yous and the tattoos. Oh baby i am cool by the way. Ain't sure i loved you anyway. Go 'head, babe, I'mma live my life, my life, yeah" playback ik met ze muziek mee. Terwijl ik er nog een paar bewegingen bij doe. " Goed zo die stond er in een keer op "zegt hij en dan is het de bedoeling dat we gaan rijden. Gelukkig mogen we tussendoor nog drinken. "We gaan allemaal dood" zegt Lotte. " Nee echt niet" zegt Ymke. " Ze kan niet zo goed autorijden" zegt Romy. " Ik ben beter geworden" zegt Ymke. " Nee je bent de ergste" zeg ik met een glimlach en ik merk nu pas dat de camera ons aan het filmen is voor de behind the scenes.

Als we een teken krijgen dat we mogen gaan rijden start Ymke de auto. De muziek begint weer en een andere auto rijd ook nog mee om ons te filmen. "  Shout out to my ex, you're really quite the man

You made my heart break and that made me who I am
Here's to my ex, hey, look at me now
Well, I, I'm all the way up
I swear you'll never bring me down
Shout out to my ex, you're really quite the man
You made my heart break and that made me who I am
Here's to my ex, hey, look at me now
Well, I'm, I'm all the way up
I swear you'll never, you'll never bring me down" playbacken we allemaal mee terwijl we nog wat spullen weggooien en dan mogen we stoppen met rijden.

" Je was niet zo heel slecht" zegt Lotte lachend. " Ik zei toch dat ik beter ben geworden" zegt Ymke lachend. " Ja gelukkig wel anders waren we nu allemaal dood geweest " zegt ik en sla mijn arm om haar heen. " Ja dankjewel voor iedereen zijn vertrouwen in mij" zegt ze. " Ja dat weet ik toch maar je bent ook een beetje gevaarlijk in het verkeer" zeg ik. " Ja dat weet ik maar jij werd aangereden weet je nog" zegt ze. " Ja maar dat was iets anders ik was gewoon dom en had ruzie met Dioni zoals meestal" zeg ik. " Ja ja dat zeggen ze allemaal" zegt ze en loopt weg.  "Ik hou ook van jou" zeg ik lachend.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now