Hoofdstuk 24.

29 0 0
                                    

~ Lotte ~

" Lotte weet je zeker dat je dit alleen wil doen" vraagt Ymke. " Ja" zeg ik en loop de badkamer in. Even later zit ik in kleermakers zit op de wc met mijn telefoon in mijn handen. " Hoe lang duurt het nog " vraagt Ymke onrustig. " Over een minuut hebben we de uitslag" zeg ik en ik staar nog steeds naar mijn telefoon. "Ymke wat moet ik doen als ik zwanger ben" vraag ik. " Ik weet het niet, we zien wel als het zo ver is. Het is nog niet zeker" zegt ze. Dan piept mijn telefoon om te laten weten dat de 5 minuten om zijn. " De tijd is om eh" vraagt Ymke. " Ja " zeg ik met een brok in mijn keel. " Wil je binnenkomen en samen met mij de uitslag bekijken" vraag ik. " Natuurlijk" zegt ze en loopt de badkamer in. " Waar heb je de test gelaten" vraagt ze. " Daar" zegt ze en wijst naar de wastafel. " Wil je dat ik kijk" vraagt ze. " Nee ik ga zelf wel kijken" zeg ik en probeer mezelf groot te houden. Met lood in mijn schoenen loop ik naar de wastafel en pak de test in mijn handen. Als ik kijk zie ik 2 streepjes. Ik blijf nog even kijken in de hoop dat 1 streepje vanzelf zal verdwijnen maar dat gebeurt niet. " Lot wat is de uitslag" vraagt Ymke bezorgd. " Ik ben zwanger" zeg ik en er loopt geruisloos een traan over mijn wang naar beneden. " Ymke ik heb niet een een vaste relatie en niet een een opleiding" zeg ik. " Maar je hebt wel een huis en een carrière" zegt ze en loopt naar me toe en slaat haar armen om mij heen. " Het komt allemaal wel goed ik denk dat het beste is dat je Jai gaat bellen" zegt ze. " Ja denk het ook" zeg ik en zoek met trillende handen Jai zijn nummer. " Ik laat je wel even alleen" zegt ze en loopt de badkamer uit.

" Met Jai, ik ben op dit moment even niet bereikbaar laat iets achter naar de piep" zegt hij voicemail. " Jai zou je me zo snel mogelijk kunnen terug bellen, never mind ik probeer het straks nog wel een keer" zeg ik en druk op het rode horretje. Ik begin te ijsberen in de badkamer tot mijn telefoon begint te trillen. " Met Lotte" zeg ik. "Met Jai, is alles goed Lot" vraagt hij en klinkt heel lief en begripvol. " Jai ik ben zwanger" zeg ik en het blijft een hele tijd aan de andere kant van de lijn stil. " Sorry het spijt me dit is mijn schuld " zegt Jai. " Het was beide onze keuzen ik had niet zo veel moeten drinken" zeg ik. " Over twee weken ben je thuis" zegt Jai. " Als je thuis bent bedenken we wat er gaan doen voor je naar belgie vertrekt en desnoods ga ik het laatste stukje mee op tour" zegt hij.

~ Cassius ~

" Goedendag heren" zegt Ingrid. " Hallo" zeg ik en we gaan allemaal zitten. " Vandaag gaan we een Q&A doen met B-brave" zegt ze. " Dus laten we maar snel met de vragen beginnen. " Wie hebben jullie als laatste gebeld" zegt ze. " Lotte" zegt Jai. " Kees" zeg ik. "Ik heb Giovanni als laatste gebeld" zegt Kaj. " Emily" zegt Dioni. " Brahim" zegt Samuel. " Jai ik wil even inhaken op jou antwoord, waarom Lotte" vraagt Ingrid. " Lotte en ik hebben een paar keer gedate maar meer is er nog niet van gekomen" zegt hij. "Meer krijgen we niet" vraagt ze. " Niks meer" zegt Jai. " Oke een vraag voor Cassius, er gaan roddels rond dat Romy en jij weer samen zijn" zegt ze. " Ik kan jullie vertellen dat de roddels waar zijn maar we doen het wel rustig aan doen niks overhaast" zeg ik. " Ik denk dat veel mensen daar blij mee zullen zijn" zegt Ingrid en kijk Kaj aan. " Kaj nog geen liefde voor jou" vraagt ze. " Ik denk dat door de drukte met B-brave niet veel tijd heb gehad om aan een liefde te denken" zegt hij en kijk Dioni aan die hem een glimlach van opluchting schenkt. " Samuel nog steeds samen met Ymke" zegt ze en Sam klinkt als bevestiging. " Maar Dioni voor jou zijn er nog veel vragen waar een hoop onduidelijkheid over is" zegt ze. " Vooral over het feit dat jij een paar dagen bij Jai hebt gewoond en nu eigenlijk pas weer een paar dagen thuis bent en iedereen wil weten wat er is gebeurt" zegt ze. " Emily en ik hebben een goede ruzie gehad met haar auto die ik in een dronken bui in puin heb gereden en daar heb ik ook erg veel spijt van. Jammer genoeg is er niks meer van de auto over, ik heb wel beloofd aan haar dat ze als ze terug is mijn auto mag gebruiken tot ik voor haar een nieuwe auto heb gekocht" zegt hij. " Oke ik snap waarom ze boos was" zegt Ingrid. " Maar komen er nog nieuwe dingen aan" vraagt ze en laat ons liefdes leven nu met rust. "september gaat een een hele goede maand voor ons worden" zegt Kaj. " We krijgen niet veel uit jullie vandaag of wel" vraagt ze. " We zijn niet bepaald een open boek vandaag nee" zeg ik. "Maar goed om te horen dat er dus nog wel wat nieuwen dingen aan zitten te komen" zegt ze.

~ Ymke ~

We zijn net klaar met Grown. " Are you ready te move" zegt Romy en het hele publiek begint te gillen ik kijk even naar Lotte om te kijken of alles nog goed gaat en dan gaat de muziek van Hair aan. "Let's go Londen " zeg ik.

I call my girl 'cause I got a problem
Only a curl is gonna solve it
Then I don't really care,
Just get him out of my hair, yeah
Let's switch it up, get it off my shoulder
I've had enough, can't take it no longer
I'm over him I swear,
I'm like yeah

Gotta get him out my hair [4x]

'Cause he was just a dick and I knew it
Got me going mad sitting in this chair
Like I don't care
Gotta get him out my hair
I tried everything but it's useless
He pushed me so far. Now I'm on the edge
Make him disappear
Go get him out my hair

Okay, gotta bleach him out, peroxide on him
Hair on the floor like my memory of him
Now I feel brand new,
This chick is over you
We're going out, ain't got no worries
Drama now, now it just seems so funny
Put my hands up in the air,
I'm like yeah

Gotta get him out my hair [4x]

'Cause he was just a dick and I knew it
Got me going mad sitting in this chair
Like I don't care
Gotta get him out my hair
I tried everything but it's useless
He pushed me so far. Now I'm on the edge
Make him disappear
Go get him out my hair

Da-da-da-da-da da-da-da-da-da-da,
Switch it up, switch it up
Da-da-da-da-da da-da-da-da-da-da, oh
Da-da-da-da-da da-da-da-da-da-da,
Switch it up, switch it up
Da-da-da-da-da da-da-da-da-da-da, oh

Friend you need to get your phone, erase that number
Don't call him back 'cause he don't deserve that
And when you see him in the club
Just flip your hair, don't show him any love
'Cause you've had enough

'Cause he was just a dick and I knew it
Got me going mad sitting in this chair
Like I don't care
Gotta get him out my hair
I tried everything but it's useless
He pushed me so far. Now I'm on the edge
Make him disappear
Go get him out my hair

Go get him out my hair
He's in my hair
Gonna get him out
Gonna get him out
(Got to get him out my hair)

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu