Hoofdstuk 87.

13 0 0
                                    

~ Dioni ~

Ik sta in de badkamer met het doosje in mijn handen. Het doosje dat Emily mij een paar dagen geleden heeft gegeven. Natuurlijk zou ik niet willen dat ze het kindje niet meer wil, maar ik moet ook weten wat goed is voor mij en voor haar. Zoals het er nu naar uit ziet zijn we nog helemaal niet klaar om ouders te worden. Ik lees de beschrijving.

" Voor het afbreken van een zwangerschap, 3 keer op een dag een pil innemen, 7 dagen lang. "

Nog steeds snap ik niet de reden waarom dit zomaar uit het niet komt maar het is wat ze wil en ik kan haar niet dwingen het kindje te houden.

Met het doosje in mijn handen loop ik de woonkamer in waar Emily op haar telefoon bezig is. " Hey je bent wakker" zegt ze en drukt een kus op mijn lippen wanneer ik naar haar toe buig. " Ja ik kon niet slapen gisteren" zeg ik. " Is er iets aan de hand" vraagt ze. " Je drie denk dagen zijn om" zeg ik en leg het doosje op haar schoot neer. " Ja ik weet het ik heb er veel over gedacht de afgelopen dagen" zegt ze. " Dat weet ik want ik weet ook dat jij niet kon slapen vannacht" zeg ik en ga naast haar zitten. " Ik weet dat dit misschien niet is wat je wilt maar ik wil het kindje niet meer houden en ik weet het zeker en ik heb elke manier door gedacht en toen kreeg ik gisteren nog iets te horen waardoor het alleen maar ingewikkelder werd om het kindje te hebben" zegt ze.  " Wat is er aan de hand " vraag ik. " Ik heb gisteren een telefoontje gehad dat Little Mix mag staan in het voorprogramma van Ariana Grande bij haar volgende tour in Amerika" zegt ze. " Emily dat is geweldig" zeg ik en druk een kus op haar lippen. " Ja dat weet ik maar dat betekend ook dat het niet handig is om een kind te nemen" zegt ze. " Ja we moeten ook doen wat goed voor ons is " zeg ik. " Ja dat klopt " zegt ze en loopt naar de keuken. " Ga je het doen" vraag ik. " Ja " zegt ze en ik merk dat ze het er moeilijk mee heeft maar zich groot houd. Met een glas water komt ze terug naar de bank en gaat bij mij op  schoot zitten. " Het spijt mij Dion ik weet dat je dit ook heel graag anders wilde" zegt ze en drukt een kus op mijn wang en daarna pakt ze  een pilletje uit het stripje en stopt die in haar mond en neemt een  slok van haar water. " Ik ga denk ik even douche" zegt ze en loopt zonder een reactie af te wachten de kamer uit en door naar de badkamer. Ze gaat het hier nog een tijdje moeilijk mee hebben en ik zal haar moeten helpen.

~ Jai ~

Ik stap uit mijn auto en loop het gebouw in. Na een maand geen repetities gehad te hebben zal B-Brave er ook weer flink tegen aan moeten. Vanaf morgen gaan we ook weer verder met het opnemen van nieuwe liedjes en zal het schema  van ons ook weer heel vol zitten. Ik loop voor ik de zaal in ga nog even naar een automaat en haal daar een flesje water. Met mijn tas over mijn schouder en een flesje water in de ene hand en in mijn andere hand mijn telefoon loop ik de zaal in waar ik iedereen al zie op Cassius na.

" De eerste repetitie en hij is al weer te laat" zeg ik. " Ja maar hij heeft nog een paar minuten maar ik denk dat hij te laat gaat komen" zegt Kaj die even op kijkt van zijn telefoon als ik naast hem kom zitten.  " Hoe waren je paar dagen vrij" vraag ik. " Ja goed ik heb een beetje de vakantie proberen te vergeten alweer" zegt hij. " Waarom het was een leuke vakantie die wil je toch niet vergeten" zeg ik. " voor jullie was het leuk ik heb een hoop dingen die ik niet meer wil weten dus wil je vanavond mee uit" vraagt hij. " Sorry ik kan niet ik moet mee met Lotte en de meiden naar X-Factor" zeg ik. ' Ohw ja dat is ook nog vanavond ben ik blij dat ik niet mee hoef  "zegt hij. " Ja snap ik maar ik moet wel mee dus sorry ik kan niet mee uit " zeg ik. " Jammer maar het is niet anders " zegt hij. " Ja komt goed misschien wil Samuel mee ik denk dat die ook nog een hoop te vergeten heeft " zeg ik en loop naar Dioni toe. " Kom je vanavond ook" vraag ik. " Naar x-factor " vraagt hij. " Ja " zeg ik. " Ja ik moet wel mee maar ik hoop dat Emily een beetje sterk op haar benen staat maar dat komt wel goed" zegt hij. " Wat is er aan de hand" vraag ik. " Ja Emily heeft haar zwangerschap afgebroken vandaag nadat ze van mij er een paar dagen over moest nadenken en dat deed ze en nu is ze vandaag begonnen" zegt hij. " Komt wel goed die slaat zich daar doorheen voor hun fans en die geven haar een beetje energie en het was haar eigen keus en je zag hoe erg Lotte er mee zat en hoe de tour haar erop heeft geholpen " zeg ik. " Ja dat weet ik en ik weet dat Emily er door komt en het komt wel goed maar ik moet gewoon zelf ook even mezelf bij elkaar krijgen voor vanavond" zegt hij. " Komt goed en ander ben ik er nog om je te helpen" zeg ik en leg mijn hand op zijn schouder.  " Ja dankjewel" zegt hij met een glimlach.

~ Romy ~

We staan klaar om op te gaan bij x-factor. " zijn jullie allemaal klaar, iedereen zijn zender en microfoon" vraagt Mo. " Ja " zegt Lotte en we worden naar de auto gebracht waar we mee komen aanrijden.  "Tijd om te beginnen" zeg ik.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora