Hoofdstuk 66.

19 1 0
                                    

~ Samuel ~

Ik open mijn ogen en ik zie dat Kaj nog ligt te slapen. Als ik om mij heen kijk zie weer de hotel kamer waar we gisteren laat nog in zijn gecheckt omdat we niet meer in de bus wilde slapen. Ik zie dat Loïs me al een paar keer heeft gebeld. Met mijn telefoon in mijn hand loop ik naar de gang. Gelukkig had ik al een broek aan dus kon ik snel weg.

" Goedemorgen" zeg ik. " Hier is het al middag maar ik dacht dat je al op was, sorry" zegt ze. " Nee maakt niet uit we zijn pas laat aangekomen dus ik kon ook pas wat later gaan slapen" zeg ik. " Waar zijn jullie nu" vraagt ze. " In Rome" zeg ik. " Hoeveel plaatsen moeten jullie nog" vraagt ze. " Twee in Italië, een in Zwitserland, nog een in Frankrijk en volgens mij dan alleen nog maar twee in Spanje" zeg ik. " En dan blijven jullie daar om vakantie te houden" vraagt ze en ik hoor aan haar stem dat ze het niet leuk vind. " Ja sorry ik kom zo snel mogelijk terug maar we blijven zeker twee weken in Spanje" zeg ik. " Ik zal je missen maar je verdient een vakantie" zegt ze. " Ik zal jou ook missen" zeg ik. " Maar hoe was jou vakantie" vraag ik. " Ik heb het super naar mijn zin gehad, ik zit nu te wachten tot ik mijn vlucht op mag om naar Nederland te vliegen" zegt ze. " Mooi" zeg ik. " Maar ik hoor net dat mijn vlucht gaat boarden dus ik moet gaan" zegt ze. " Ik hou van je" zeg ik. " Ik hou ook van jou en dan word de verbinding verbroken.

Ik loop de kamer weer in en ik zie dat Kaj ondertussen ook al wakker is. " Wat was je doen" vraagt hij en komt de badkamer uit. " Loïs had me gebeld" zeg ik. " Die moest je natuurlijk terug bellen" zegt hij. "wat wil je daar mee zeggen" vraag ik. "Helemaal niks maar ga je me ontbijten" vraagt hij. " Ja is goed" zeg ik.

Nadat Kaj en ik zijn aangekleed lopen we naar beneden. Ik herken de meiden tussen de mensenmassa en kijk of ik ergens de jongens zie maar dat is niet het geval dus besluiten Kaj en ik maar gewoon een tafel voor ons alleen te pakken. " Ik wacht tot ze een keer naar Amerika ga dan kunnen we weer naar ihop" zegt Kaj. " Ja dat heb ik ook wel gemist" zeg ik en de ober komt naar ons toe en zet alvast een fles water neer. Hij neemt ons drinken en eten op en dan verdwijnt hij eigenlijk weer. " Waar ben je met je hoofd" vraagt Kaj. " Ik weet niet of ik nog blijf voor die twee weten" zeg ik. "Waarom niet dat is leuk" zeg ik. " Ja het is leuk maar ik weet niet of het zo leuk is met Ymke en die wil toch liever dat ik naar huis ga" zeg ik. " Je wilt terug voor Loïs " zegt hij. " Sorry dat ik haar mis" zeg ik. " Je kunt niet alles voor haar aan de kant schuiven je hebt ook al een relatie van 6 jaar op gegeven ik denk dat dat al genoeg is" zegt Kaj en dan komt de ober met ons drinken dus houd hij gelukkig veder zijn mond er nog over. Terwijl de rest van het ontbijt heel erg ongemakkelijk verloopt is het toch lekker.

~ Romy ~

" Jullie moeten op" zegt Brahim. " Waarvoor" vraag ik en we staan gelijk alle vier voor zijn neus. "Soundcheck" zegt hij. ' Ohja sorry" zegt Lotte en we lopen met zijn vieren naar de technologie zodat we onze microfoon en alles mee kunnen nemen. " Goed voorbereid weer" zegt Emily en we lopen het podium op. " We zien dat Brahim en Mo ongeduldig zitten te wachten aangezien we het hele schema weer hebben verpest. Vervolgens krijgen we nog een discussie over welk liedje we willen gaan doen maar als we daar eindelijk uit zijn beginnen we.

Na een tijdje lopen we weer naar achteren. " Jongens er is eten" roept Jade en rent naar de dozen met Italiaanse pizza. " We weten dat je honger hebt maar wie zegt dat het voor ons is" vraagt Lotte. " Omdat het voor jullie is" zegt Mo. " Dankjewel" zegt Jade en is al begonnen aan een puntje van de pizza. " Ze had honger eh" vraagt hij. " Ja heb je haar net niet horen zeuren" vraag ik. " Jawel maar ik probeerde het eigenlijk te negeren" zegt hij lachend. " Snap ik dat proberen wij ook maar het lukt niet altijd" zeg ik. " Ja het is ook best onmogelijk" zegt hij en laat ons dan achter met de pizza. "Geef mij is een stukje" zeg ik en pak een doos en pak daar een stukje uit en neem een grote hap. " Dit is toch wel echt de lekkerste pizza" zeg ik en neem nog een hap. " Ja mee eens" zegt Ymke waar we vandaag eigenlijk nog niet zo veel van hebben gehoord. " Gaat het met je" vraag ik. "Het gaat allemaal prima" zegt ze met een glimlach. Op de achtergrond horen we de jongens soundchecken en ben ik blij dat onze schema's heel erg langs elkaar lopen waardoor we elkaar bijna nooit zien.

Na een tijdje wat gegeten te hebben zitten we in de make-up en ik voel hoe veel er op mijn gezicht word gesmeerd. Ik hou van optreden maar niet van de hoeveelheid make-up. Ik draag zelf ook wel make-up maar dit is nog wel een tandje meer. " Mijn huid vraagt om lucht" zeg ik lachend en hij moet dan gelukkig ook lachend ook al weet hij dat ik het niet heel grappig bedoel. Als ik eindelijk klaar ben ga ik door naar de technologie om mijn zender op te halen zodat ze die alvast kunnen vastmaken en dat ik daarna de lelijke pyjama achting iets kan aandoen. " Zijn jullie klaar" vraagt Mo. " Ja ik bijna" roept Emily die weer als laatste de make-up in moest en nu nog in gevecht is met haar pyjama. " Kom ik help je" zegt Lotte en loopt naar haar toe. Terwijl ik in mijn hoofd nog een beetje de tekst doorneem zodat het dadelijk helemaal goed kom zie ik Lotte en Emily lachen en begin ik ook te lachen.

~ Emily ~

Ik kom bij van Move en dan begint het geluid van de remix van How Ya Dion'.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora