Hoofdstuk 7.

49 0 0
                                    

~ Emily ~

"Eindelijk thuis" zeg ik en laat mezelf op de bank vallen. " Gelukkig wel" zegt Dioni en zet de koffers naast de deur neer. Ik sta op en loop terug naar Dioni. " Ik hou van je" zegt hij. " Ik ook van jou" zeg ik en druk mijn lippen op de zijne. Ik voel zijn tong rondjes om de mijne draaien. Mijn handen rusten op zijn schouders terwijl die van hem onder mijn shirtje liggen. Langzaam gaan mijn handen naar beneden en trekken rustig Dioni zijn T-shirt over zijn hoofd. Mijn handen gaan over zijn borst omhoog en blijven op zijn kaaklijn. Dioni trekt zonder aarzelen mijn croptop over mijn hoofd heen.

Ik spring omhoog en sla mijn benen om hem heen. Hij drukt zijn lippen op mijne en loopt voorzichtig naar de slaapkamer. Ik laat mezelf op het opgemaakte bed vallen. Dioni hangt half boven me en drukt zijn lippen op de mijne. Terwijl onze tongen rondjes om elkaar draaien maakt hij voorzichtig mijn broek open. Mijn broek verdwijnt ergens in de slaapkamer terwijl die van Dioni volgt. Zoenend zoekt Dioni de sluiting van mijn Bh. Als hij hem heeft gevonden laat ik de bandjes van mijn Bh van mijn armen glijden en verdwijnt hij ergens in mijn kamer. Voorzichtig maar vastberaden schuif ik Dioni zijn boxer naar beneden en gaat dezelfde richting op als mijn Bh. Uit het nachtkastje naast het bed pakt Dioni een condoom. Als laatste schuift hij mijn string naar beneden. Ik druk mijn lippen op die van Dioni. " Ik hou van je" fluister ik in zijn oor. Langzaam glijd Dioni in me.

Als ik mijn ogen open, lig ik in Dioni's armen. Ik zie dat hij nog slaapt. Voorzichtig maak ik mij los uit zijn omhelzing en stap uit het bed. Ik pak mijn string en Bh en trek ze aan. Ergens in de kamer vind ik nog een bloes van Dioni en trek die erover aan. In de woonkamer vind ik mijn tas en zoek daarin mijn telefoon. Ik zie dat ik een paar gemiste oproepen heb maar leg mijn telefoon weg. Het is al 11 uur ik zal maar iets van ontbijt gaan koken. In de keuken zet ik muziek op. " That's what i want" zing ik mee met love me like you en pak uit de koelkast, melk en eieren. Uit een van de kastjes pak ik nog meel en gooi dat allemaal samen in een bak. " Now i'm dealing with this boys when i really need a man who can do it like i can" zing ik en ga met de mixer in de bak. Als alles gemixt is pak ik nog een pan en zet die op het vuur. " Last night i lay in bed so blue, cause i realize the true they can't love my like you. I tried to find somebody new baby thing got a clue they can't love me like you" zing ik en draai de pannenkoek om. " L O V E, Love the way you give it to me. When you with me boy I want it everyday. L O VE love the way you give it to me, When you with me boy I want it everyday "zing ik en dans een beetje mee en vervolgens draai ik mij om de pannenkoek op het bord te leggen. " Goedemorgen" zegt Dioni met zijn ochtend stem. " Goedemorgen" zeg ik en druk mijn lippen op de zijne. " Heb je honger" vraag ik. " Ja heel erg" zegt hij. " Dat komt goed uit want ik maak pannenkoeken" zeg ik lachend.

~ Samuel ~

" Waar kom jij zo laat vandaan" vraag ik als Dioni na een uur de zaal in gelopen komt. " Sorry ik had me verslapen en toen had Emily pannenkoeken gemaakt en die kon ik natuurlijk niet laten staan"  zegt hij. " Volgende keer op tijd graag" zegt Shaker. " Zullen we maar gewoon beginnen" zegt Dioni. " Dat lijkt mij ook een goed plan" zegt Kaj. " Okay we gaan voor de tour die de meiden door Nederland gaan doen zijn jullie het voorprogramma en de show in Antwerpen zijn jullie er ook bij" zegt Shaker. " Wie heeft dat besloten" vraagt Dioni. "Wij net toen jij er nog niet was, problemen mee" vraagt Shaker. " Nee dat niet maar gewoon dat jullie wel hadden kunnen wachten" zegt hij. "Dan had je maar op tijd moeten zijn" zegt Jai. " Zullen we maar gewoon beginnen" zegt Shaker en loopt naar de box zonder een reactie van ons af te wachten. "We beginnen met de intro dus op jullie plek" roept Shaker.


" Jullie zijn klaar voor vandaag" zegt Shaker. " Mooi ik ben kapot" zeg ik en loop naar de bank toe. Uit mijn tas pak ik een flesje water en drink die in een keer leeg. " Zullen we nog een beetje brainstormen" vraagt Kaj. " Ja goed idee" zegt Cassius en ze gaan met zijn 4e op de grond zitten bij de bank. " Ik denk dat we naar Brahim moeten gaan en kijken of we Engelstalig willen gaan en dan kijken of we in gesprek kunnen met het menangment" zeg ik. "Ja ik ook het is iets wat we al heel lang willen en het is mogelijk om zo toch wat meer van ons in de wereld te krijgen kijk naar de meiden ze zijn Engelstalig gegaan al vanaf het begin en kijk waar ze nu zijn, het is een poging waard" zegt Dioni. " We kunnen het altijd nog proberen maar dat gaat wel weer een lang gesprek worden net al telkens het gesprek over dat Cassius meer sols's moest krijgen " zeg ik. " Ons menangment is hetzelfde menangment als de meiden dus hun zijn ons punt, hoelang zitten we nu bij Sony jongens" vraagt Kaj. " Bijna 7 jaar" zegt Jai. "Daarom we moeten iets meer van ons laten horen en dan komen we er echt wel" zeg ik. " Je hebt gelijk" zegt Kaj en knikt goedkeurend. " Als Brahim tijd heeft gaan we met hem praten " zegt Dioni. In de zaal naast ons horen we dat de repetitie van de meiden vol op gang is. Met zijn allen lopen we naar de zaal.

~ Lotte ~

De muziek van DNA klinkt door de zaal. Allemaal hebben we een flesje water in ons handen waarmee we dat even als microfoon laten voorstellen omdat dat makkelijker is. " Goedzo meiden" zegt Shaker als de muziek is afgelopen. " Zo gaat het de goede kant op" zegt hij en ik neem een slokje van mijn drinken. " ziet er goed uit meiden" zegt Kaj en we zien dat ze met zijn alle in de deuropening staan. " ik schrik me rot" zegt Ymke. "Zo dus jij was dit keer is goed in concentratie" zeg ik lachend. " Ja vandaag wel ik heb goed geslapen denk ik" zegt Ymke lachend. " Jongens willen jullie blijven of wat" vraagt Shaker. "We blijven wel" zegt Dioni en loopt de zaal binnen. "Zodra het om zaken gaat kunnen Emily en Dioni heel anders zijn en dat geld eigenlijk ook voor Samuel en Ymke merk ik nu pas op.

" Er zijn een paar kleine aanpassingen gemaakt" zegt Shaker. "En dat zijn" vraagt Emily. "Dat jullie hier in Nederland wat meer liedjes gaan doen en de tour iets uitgebreider word, hoe veel uitgebreider is dat er 5 plaatsen bijkomen Maastricht, Vlissingen, Den Bosch, Eindhoven en Den haag" zegt Shaker. " Wat is het verschil in de optredens dan" vraagt Ymke.  "Er gaan 3 acts komen maar hier zijn de optredens veel groter omdat jullie hier veel bekender zijn" zegt hij. "Dus welke liedjes " vraag ik.

Act 1 is: Grown, Hair, Change you live, A.D.I. D.A.S en Wings

Act 2: Lightning, DNA, Secret love song, OMG, Salute en Litte me

Act 3: Move, How ya Doin' , I won't, Love me like you, weird people, The end en black magic " zegt Shaker. " Maar dan komen toch alleen A.D.I.D.A.S, OMG en i won't erbij" vraagt Romy. " Klopt daar moeten jullie nu iets meer voor repeteren maar het komt wel goed, we beginnen er vandaag mee en dan hebben jullie dat voor de tour van Nederland wel onder de knie" zegt Shaker.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora