Hoofdstuk 81.

18 1 0
                                    

~ Dioni ~

Als ik wakker word zie ik dat de plaats naast mij leeg is. " Em" vraag ik. "Ja"  zegt ze en komt uit de badkamer. "Wat is er" vraagt ze. " Waar ga je heen het is, half 4" zeg ik. " Vandaag is het dag 2 voor de clip van Shout out to my ex" zegt ze. " Oh sorry"  zeg ik en wil weer terug gaan liggen maar als ik mijn ogen dicht doe kan ik niet meer slapen. " Zou ik anders mee gaan" vraag ik. " Nee dat hoeft echt niet ga maar een gezellige dag met de jongens hebben" zegt ze. " Ja maar ik kan ook een gezellig dag met jou hebben" zeg ik. " True maar je weet als ik aan het werk ben dat ik geen oog heb  voor de dingen die om mij heen gebeuren en als ik die wel heb heb ik geen concentratie meer heb" zegt ze en drukt haar lippen op die van mij. " Dat klopt maar ik heb je gemist de laatste paar dagen en ik wil tijd met je doorbrengen" zeg ik. " Dat weet ik en ik ook met jou maar vandaag gaat het nog niet" zegt ze. " Wat dacht je ervan dat we morgen naar het strand gaan een dag met zijn tweeën en dan uiteten en tijdens de zonsondergang lopen we terug van de haven langs het strand terug naar het hotel" zeg ik. " Goed plan" zegt ze en drukt nog een kus op mijn wang en wil dan de kamer uitlopen. " Em wacht" zeg ik. " Wat is er" vraagt ze en loopt terug de kamer in. " Wanneer ga je met Kaj praten" vraag ik. " Vanavond als ik terug ben" zegt ze.  " Dus je weet al wat je tegen heb gaat zeggen" vraag ik. " Nog niet maar dat bedenk ik wel in de loop van de dag dat komt goed Dion maar je daar geen zorgen om" zegt ze.  " Ja dat doe ik dus wel omdat ik weet hoe close jullie altijd zijn geweest en ik wil niet dat alles verpest word door dit" zeg ik. " Dioni dat is al gebeurt toen alles is omgegooid toen wij een maand geleden terug zijn gekomen maar het komt wel weer goed en ik hou van je en ik geef om hem maar dat is meer een vriendschap en wat wij hebben is anders" zegt ze en ik sla mijn armen om haar nek. " Ik hou van je" zeg ik. " Ik ook van jou" zegt ze en drukt haar lippen op die van mij. Mijn handen rusten op haar heupen en die van haar om haar nek. " Maar nu moet ik echt gaan" zegt ze en ik druk nog snel een kus op haar voorhoofd en daarna rent ze de kamer uit en ik laat mij achterover op bed vallen. Ik sluit mijn ogen en voor dat ik het door heb slaap ik weer.

~ Jai ~

Met een zwaar hoofd word ik wakker. Ik merk dat ik gisteren weer eens te veel heb gedronken. Waarom moest ik dan ook weer zo eigenwijs zijn en niet luisteren naar Lotte. De plek naast mij is leeg. Als ik mijn telefoon optil zie ik dat het half 11 is. Lotte zou onderhand wel op de set zijn en een paar stukken hebben gefilmd terwijl ik hier in bed lig. Met mijn telefoon in mijn hand loop ik de kamer uit. " Het is wakker hoor" zegt Cassius. " Sorry maar ik denk niet dat jullie veel langer wakker zijn" zeg ik. "Toch wel want we hebben niet allemaal zo veel gedronken als jou" zegt hij lachend.  Ik geef hem een klein duwtje en laat dan mezelf op de bank zakken. " Dus wat gaan we doen" vraagt Samuel. " Ik zeg slapen" zeg ik. " Nee we gaan wel iets leuks doen nu die meiden heel de  dag weg zijn en we moeten er voor zorgen dat het weer beter gaat tussen Kaj en Dioni" zegt hij. " Ik weet het maar ik denk dat ze dat zelf moeten uitzoeken" zeg ik. " Ja dat moeten ze ook maar dat gaat het niet worden als ze niet met elkaar gaan praten" zegt Cassius en geeft mij een glas water en een paracetamol. " Thanks" zeg ik en neem het glas aan en slik de paracetamol met wat water weg. " Wat is het plan" vraag ik. " Jij gaat Kaj halen dan doen wij Dioni en dan gaan we naar het zwembad en vanavond wat eten in de hoop dat ze met elkaar gaan praten" zegt Samuel. " Ja is goed ik ga mij dan even klaarmaken en daarna ga ik met Kaj praten  "zeg ik en loop terug naar mijn slaapkamer.

Ik loop naar de kamer waar Kaj verblijft en klop op de deur. " Kaj ik ben het Jai kun je open doen" vraag ik. Het duurt even maar naar een tijdje word eindelijk de deur open gemaakt. " Wat wil je "vraagt hij. " ik wil alleen dat we een leuke dag gaan hebben dus ga mee naar het zwembad alsjeblieft" vraag ik. " Jai ik heb hier gewoon geen zin in sorry "zegt hij. " Dan maak je maar zin maar je gaat mee en en eerder ga ik hier niet weg" zeg ik. " Vooruit dan omdat ik je gezeur niet meer kan aanhoren" zeg ik en hij draait zich om. Naar een tijdje lopen we met zijn 2e naar het zwembad. Ik hoop dat Dioni, Samuel en Cassius er nog niet zijn want ik zou niet weten hoe ik Kaj dan mee zou moeten krijgen, hij is sterker en groter dus winnen van hem gaat hem niet worden. Als we het zwembad in lopen dan wil hij zich al omdraaien.  'Kaj je gaat gewoon meen en mee naar de rest want je kan niet altijd ruzie blijven maken" roep ik boos en loop dan weg en gelukkig volgt hij.

~ Cassius ~

We lopen het eerste restaurant in waar iedereen het mee eens is. Kaj en Dioni hebben nog steeds geen woord tegen elkaar gezegd. We weten ook dat Emily  voor Dioni heeft gekozen maar dat was ook best voorspelbaar aangezien hij de vader is van haar kind en ze verloofd zijn. Als we aan tafel zitten kan ik mijn mond er niet langer over houden. " Wanneer waren jullie van plan om weer met elkaar te gaan praten" zeg ik. " Niet" zegt Kaj. " Waarom niet ik denk dat Dioni de enigste is die boos mag zijn op jou en jij alleen op Emily" zeg ik. " Waarom" vraagt hij. " Omdat zeg maar jij het met zijn meisje hebt gedaan en Emily de keuze heeft gemaakt en niet Dioni" zeg ik en ik merk dat ik geen steun krijg van de rest van de jongens. " Ik snap dat wat ik heb gedaan niet hoort maar het is gewoon dat het niet alleen van een kant kwam maar ook van die van Emily" zegt Kaj dan ineens. Ik merk dat ik eindelijk het ijs tussen hun heb gebroken. " Je zult toch de keuze van Emily moeten respecteren " zegt Dioni. " Dat weet ik maar je moet ook begrijpen dat dat nog wel een tijdje kan gaan duren want ik hou wel van haar en ze is nog niet eens met mij komen praten" zegt Kaj. " Dat wilde ze vandaag gaan doen maar ze is nog niet terug of wel " zegt Dioni.   Nee sorry maar ik denk  dat ik dit nog niet kan" zegt Kaj en loopt weg. " ik ga wel met hem praten " zegt Samuel en volgt hem naar de toiletten. Hij laat Jai, Dioni en mij achter en  ik weet niet meer wat ik kan doen om dit op te lossen.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now