Hoofdstuk 85.

14 1 0
                                    

~ Cassius ~

Als ik wakker word ben ik blij dat de jetlag gelukkig al een paar dagen weg is. Van mijn nachtkastje pak ik mijn telefoon en zie dat ik een paar keer gebeld ben door Kaj maar besluit hem pas over een uurtje terug te bellen om zeker te weten dat hij ook weer wakker is. Ik lig met mijn hoofd op mijn kussen en ga over mijn startpagina van instagram heen. Ik besluit nog een paar dm's te beantwoorden en daarna leg ik mijn telefoon weer weg. Met heel veel tegenzin stap ik uit bed en loop gelijk door naar de badkamer. Met mijn tandenborstel in mijn mond ga ik op de rand van het bad zitten. Ik haal hem een paar keer door mijn mond heen en dan besluit ik dat ik wel weer klaar ben. Als ik voor mijn kleding kast sta pak ik een zwarte broek en een wit shirt omdat ik niet weet wat ik aan moet doen en dit altijd wel goed is. Als ik mij heb opgekleed loop ik met mijn telefoon in mijn handen naar de keuken.

" Met Kaj" zegt Kaj als ik hem eindelijk te pakken heb gekregen. " Hey je had gebeld" zeg ik. " Ja sorry ik wilde iemand bellen maar ik wist niet wie dus belde ik jou maar" zegt hij. " Wat is er aan de hand" vraag ik. " Ik was mijn sleutels kwijt ik denk dat ik de deur heb dichtgetrokken zonder mijn sleutels mee te nemen toen we weggingen" zegt hij. " Sukkel ik heb wel een sleutel van jou denk ik" zeg ik en trek de la open waar ik allemaal onzin in bewaar maar ook sleutels die ik niet altijd nodig heb. Ik vis uit de la de sleutel waar Kaj zijn naam aan hangt. " Ik heb je sleutels" zeg ik. " Zou je alsjeblieft kunnen komen ik zou niet nog een nacht op de grond willen slapen" zegt hij. " Ja ik kom er aan" zeg ik en pak mijn eigen sleutels en stop die in mijn zak samen met die van Kaj.

ik rij mijn auto de garage uit en rij de weg op. ik was even vergeten hoe druk Amsterdam altijd was en ben er nu al klaar meer dat ik helemaal van mij naar Kaj moet door deze drukte. Het is ook nog eens een vrijdag ochtend dus het word nog heel leuk. Na een tijdje ben ik eindelijk bij Kaj aangekomen en zie ik hem tussen de brievenbussen op de grond zitten. " Wat zit je daar mooi" zeg ik en geef hem zijn sleutel. " Dankjewel" zegt hij blij. " Geen probleem " zeg ik. " Wil je nog iets te drinken anders" vraagt hij. " Ja en eten als dat ook kan" zeg ik lachend. " Ja eten dat heb ik gemist nu ik hier heel de nacht heb gezeten" zegt hij en we lopen het gebouw binnen en lopen naar de lift.

~ Lotte ~

Met mijn autosleutels in mijn handen loop ik naar een maand global weer in. " Hey Lotte" zeggen een paar mensen en ik kijk even snel om en lach even naar hun voor in de zaal in loop waar we vandaag gaan beginnen aan de repetitie's voor X-Factor. Waar we zelf bijna 5 jaar geleden ook hebben gestaan, alleen toen nog met zijn vijfe.

"Goedemorgen" zeg ik en loop de zaal in. " Heey" zegt Emily die er als enige al is. " Waar is de rest" vraag ik. " Die zijn er nog niet" zegt ze. " Ohw ook niet Shaker " vraag ik. " Nee die was wat later had je het berichtje niet gekregen" vraagt ze. " Ohw ja helemaal vergeten " zeg ik. " Ja ik ook" zegt ze lachend. " Maar hoe is het terug in Nederland" vraag ik. " Ja rustig en ik volgens mij begint de rust weer terug te keren tussen mij en Dioni en bij jou" vraagt ze. " Ja het gaat ook wel goed ik moet nog heel veel terug op orde krijgen maar het lukt niet helemaal maar komt wel goed" zeg ik. " Ja en als je hulp nodig hebt kom ik je wel helpen" zegt ze. " Dankjewel " zeg ik lachend. " Maar heb je al besloten wat je met je kindje wil doen " vraag ik als het een tijdje stil is. " Ja en nee" zegt ze. " Hoezo" vraag ik. " Ik wil hem wel houden maar het lijkt wel of dit niet het goede moment is ook met Dioni en ik ben 20 en het gaat nu zo goed met Little mix " zegt ze. " Dus je bent er over aan het denken om het weg te laten halen" vraag ik. " Ja eigenlijk wel maar ik moet het daar nog met Dioni over hebben" zegt ze. " Denk er maar goed over na, je zult vast wel een verstandige beslissing maken" zeg ik en hoor dat Shaker binnen komt.

" Sorry dat ik wat later bent meiden maar laten we beginnen" zegt hij als iedereen binnen is. " Maakt niet uit" zegt Romy. " Over een week hebben jullie een optreden bij X-Factor met jullie nieuwe nummer " zegt hij. " Vandaag gaan we een begin maken met de routine en dan kijken of alles goed aansluit op het nummer " zegt hij en loopt naar de box om de muziek aan te zetten. Het is ook een van de eerste keren dat wij het nummer goed horen en aan elkaar. " Emily jij mag hier helemaal links, Daarna Lotte, Romy en als laatste Ymke " zegt hij. " We beginnen ermee dat jullie een stuk lopen en daarna staan jullie soort van achter elkaar. Lotte jij zingt dat stuk dus hoeft niet mee te dansen" zegt hij en heet ons allemaal een flesje water wat een microfoon moet voorstellen en begin het uit te leggen zonder de muziek.

~ Ymke ~

Na de repetitie loop ik Global uit en neem een slok water uit mijn flesje. Als ik bij mijn auto sta zoek ik in mijn tas mijn sleutels die ik uiteindelijk op de bodem vind omdat deze tas geen vakjes heeft.

Als ik thuis kom en door loop merk ik dat er iets raars aan de hand is maar ik kan het nog niet helemaal plaatsen. Uiteindelijk loop ik terug naar de woonkamer en dan zie ik dat Samuel daar zit. " Wat doe je hier" vraag ik. " Ik wilde nog met je praten" zegt hij. " Maar hoe kom je hier binnen, je hebt geen sleutels meer" zeg ik. " Ja klopt maar ik heb die van Jai geleend" zegt hij. " Blijf je daar nu slapen" vraag ik. " Ja, Loïs heeft mij eruit gezet" zegt hij. " Waarom" vraag ik en ga naast hem op de bank zitten. " Omdat het niet werkte" zegt hij. " Wat werkte er niet, Sam wees duidelijk en eerlijk" zeg ik. " Ik heb de allergrootste fout gemaakt in mijn leven" zegt hij. " Wat is er aan de hand" zeg ik en merk aan de toon die er in mijn stem ligt dat ik het niet meer leuk vind dat hij er omheen aan het draaien is. " Ik had niet vreemd moeten gaan Ymke, toen jij op tour was. Ik had het gewoon niet moeten doen je verdiende het niet en het is het ook niet waard geweest en die heb ik mij gerealiseerd deze vakantie hoe ik het miste dat we leuke dingen deden en dingen samen deden die niet alleen over werk gingen " zegt hij. " Ik miste ook de leuk dingen die we deden maar we hebben nu eenmaal beide een drukke baan en het is gewoon dat we daar niks aan kunnen veranderen en het gewoon niet meer gaat werken tussen ons" zeg ik. " Maar dan kunnen we daar toch iets aan doen" zegt hij. " Ja dat zouden we kunnen doen en er dan halverwege achter komen dat het niet gaat werken zoals wij willen en dan gaat dat ons alleen maar pijn doen" zeg ik en merk hoe veel pijn dit doet om dit te zeggen. Ook al weet ik dat ik een relatie van 6 jaar kan redden door hem terug te nemen, weet ik ook dat ik het niet kan. Als hij 1 keer vreemd gaat kan hij het gerust nog een keer doen en kan ik hem ook niet meer vertrouwen. " Sorry Sam maar ik denk dat we gewoon beter vrienden kunnen blijven die elkaar zien op het werk" zeg ik. "Ja ik begrijp het" zegt hij. " Je mag gerust al je spullen komen halen maar wij komen niet meer samen en we moeten afstand van elkaar gaan nemen" zeg ik en loop zonder een antwoord van hem af te wachten de kamer uit en loop naar de slaapkamer.

ik ga achter mijn piano zitten zodra ik de deur hoor dichtvallen omdat ik een idee in mijn hoofd heb en begin te spelen.

"Feels like the rain is only pouring down and all the love inside is gone. My heart is a empty house without a home. I can't believe that it's gone wrong. On and one and oneand one we go but we're losing now. I'm trying hard to hold them but i know that the fire is out. I can't go on, knowing i'm the only one. The curtains fallen. All the dreams we had are gone. This aint no one man show. I told you that i'll go. Packing my clothes. Packing my bags. Packing my heart. I'm leaving without you. Leaving without you. " zing ik

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu