Hoofdstuk 23.

29 0 1
                                    




~ Emily ~

" Gaat het Lotte" zeg ik en ren achter Lotte aan die boven de wc hangt. Ik pak haar haren vast zodat er geen braaksel in haar haar komt. " Ik weet niet wat er met mij aan de hand is" zegt ze. " Ik denk dat je dat beter aan een dokter kan vragen dan als aan mij" zeg ik. "Ik weet het " zegt ze. " Wil je dat ik een dokter bel" vraag ik. " Nee ik kijk hoe het morgen gaat en dan kijk ik wat ik ga doen" zegt ze. " Is goed" zeg ik en zie dat mijn scherm aanspringt.

" Met Emily" zeg ik. " Hey schatje" zegt Dioni. " Hey" zeg ik en merk nu al dat ik het moeilijk heb. " Hoe gaat het" vraagt hij. " Het gaat wel" zeg ik. " Is er iets aan de hand" vraagt hij. " Nee ik mis gewoon het thuis op de bank zitten met jou, eten bestellen, samen een serie of een film kijken en dan rustig in je armen in slaap kunnen vallen" zeg ik. " Ik mis dat ook maar we zullen nog even moeten wachten tot we dat weer kunnen doen" zegt hij. " Om precies te zijn zeker 2 weken en daarna als ik net terug ben zal jij naar Indonesië gaan" zeg ik. " Iknow maar het komt echt allemaal wel weer goed" zegt hij en klinkt zo klam en ik weet niet waarom hij zich zo sterk kan houden. " Zorg jij er maar niet voor dat je verliefd word op een Britse man" zegt hij. " We zijn nog maar 1 dag in Engeland daarna gaan we al weer veder" zeg ik lachend. " Ik hou je in de gaten" zegt hij lachend. "Dat weet ik" zeg ik lachend en vergeet even dat hij weer zo ver weg is. " Waar gaan jullie heen naar Londen" vraagt hij. " Dublin" zeg ik. " Je mag ook niet daar verliefd worden" zegt hij. " Dat zal ik beloven" zeg ik " Maar ik ga even kijken hoe het met Lotte gaat dus ik denk dat ik moet ophangen" zeg ik. " Ik hou van je Em" zegt hij. " Ik hou ook van jou" zeg ik en dan verbreek ik de verbinding.

" Moeilijk eh afscheid nemen" zegt 1 van de dansers. " Ja dat kun je wel zeggen" zeg ik en leg mijn telefoon op de tafel neer. " Het is nu eenmaal mijn leven" zeg ik en wil weglopen naar Lotte. " Leer je er dan nooit mee omgaan" vraagt hij. " Nee je leert er niet mee omgaan en dat zal ik ook nooit leren" zeg ik en loop richting Lotte. "Alsjeblieft " zeg ik en geef haar een flesje water dat ik onderweg nog heb gehaald. " Dankjewel" zegt ze en ik pak haar hand vast om haar te laten weten dat het allemaal wel weer goed komt.

~ Kaj ~

" Hey" zegt Samuel en ik hou de deur voor hem open. " Hoi wil je iets te drinken" vraag ik aan hem. " Ja Cola astuu" zegt hij. " Komt er aan" zeg ik en loop naar de keuken. Ik maak een kastje open en pak er twee glazen uit. Uit de koelkast pak ik een open fles cola en vul de glazen ermee. " Dus hoe gaat het" vraag ik aan hem. " Ja het gaat wel goed met jou" vraagt hij. " Anders" zeg ik. " Wat bedoel je met anders" vraagt hij. " Dat ik probeer Dioni wijs te maken dat ik niks meer voor Emily voel wat me nooit van mijn leven gaat lukken maar ik heb niet zo veel keus" zeg ik. " Kaj mag ik je een goede raad geven" vraagt hij. " Ja als je een hele goede hebt dan zou ik dat zeer op prijs stellen" zeg ik. " Blijf even uit Emily haar buurt en probeer als je haar ziet het zakelijk te houden je voelde niks voor haar tot je haar weer echt persoonlijk ging zien. Ook al ziet ze jou misschien nu anders maar naar wat er gebeurt is denk ik dat ze jou ook alleen nog maar zakelijk weer zien en spreken dus met de tour van hun hou je het zakelijk en dan praat je alleen als het echt nodig is met haar" zegt hij. " Ja zoals altijd heb je weer gelijk" zeg ik. " Ik weet dat het niet leuk is wat ik zeg maar ik weet ook dat je je beste vriend niet kwijt wil" zegt hij. " Ik weet het" zeg ik en neem een slok van mijn cola. " Heb je zin om vanavond mee op stap te gaan" vraag ik. " Als het jou helpt ga ik wel mee " zegt hij. " Thanks " zeg ik en drink in een keer mijn glas leeg en zet hem op de tafel. " Heb je Ymke nog veel gesproken sinds ze weg is" vraag ik. " Nee niet heel veel ik denk misschien 2 keer we hebben bijna geen tijd om elkaar te bellen" zegt hij en klinkt een beetje droevig. " Dan mag jij kiezen wat we gaan eten" zeg ik. " Dan word het Sushi" zegt hij en loopt naar een kast die tegen de muur staat waar kaarten in liggen voor het eten wat je allemaal hier in de buurt kan bestellen. " We kunnen ook gewoon ergens gaan eten eh" zeg ik. " Dat kan ook" zegt hij. " Laten we dat dan gaan doen dan kunnen we daarna gelijk de stad in duiken" zegt hij en loopt naar de deur. Ik pak uit de schaal naast de deur mijn sleutels en laat de deur dicht vallen. Ik steek de sleutel in het slot en draai de deur op slot. Snel spring ik in de lift voor dat de deur dicht gaat.

~ Jai ~

Ik zie hoe de meiden Salute performen en daarna komt Ariana Grande. Het spookt maar steeds door mijn hoofd dat Lotte en ik het niet veilig hebben gedaan en zij daar niks van weet. Ik weet ook niet of zij aan de pil en of ze nu dus zwanger kan zijn. Eigenlijk moet ik haar de waarheid vertellen maar ze gaat mij zo erg haten voor het feit dat ik het niet veilig heb gedaan. Zij was te ver heen om er waarschijnlijk nog het grootste deel van te herinneren maar ik was nog genoeg erbij om het mij te herinneren. Na lang voor mij uitkijken pak ik mijn telefoon en zoek het nummer van Lotte.

" Met Lotte" zegt haar stem heel zacht. " Gaat alles goed" vraag ik aan haar. " Ik voel mij al heel de dag niet zo lekker" zegt hij. " Beterschap" zeg ik en moet slikken. "Waar heb je allemaal last van" vraag ik. " Misselijk, ik slaap niet zo goed en je of ik eet heel veel of ik heb gewoon gen honger" zegt ze. " Misschien moet je even langs de dokter gaan" zeg ik en nu moet ik nog hoorbaarder slikken. " Ja als het morgen niet beter gaat ga ik langs de dokter om te kijken of ze daar iets voor mij kunnen beteken" zegt ze. " Lotte ik moet je eigenlijk iets vertellen" zeg ik. " Jai waar gaat het over" zegt hij. " Kun je je die avond nog herinneren" vraag ik. " De avond voor dat ik naar Schotland ging " vraagt ze" Ja die" zeg ik. "Ja soort van ik had een beetje te veel gedronken dus het grootste deel van de avond niet" zegt ze. " Nou we hebben seks gehad ik weet niet of je je dat nog kan herinneren" vraag ik. " Ja ergens vaag maar we hebben het toch gewoon veilig gedaan Jai dus daar kan ik toch niet mij niet lekker van voelen" zegt ze. " Lotte ben je aan de pil" vraag ik. " Nee ik ben niet aan de pil ik was al zo lang meer met zingen en dans bezig als met jongens dat ik gestopt ben met de pil omdat ik hem slikte voor niks eigenlijk" zegt ze. " Lotte we hebben het niet veilig gedaan" zeg ik. " Jai nee dit meen je niet eh" zegt ze. " Dit meen ik wel en hopelijk ben je niet boos op me ik had ook gedronken en ik had er niet aan gedacht en ik vond dat je het moest weten maar het is gewoon dat ik denk dat je boos op me gaat worden maar we weten nog niet zeker of je zwanger bent en als je het bent dan vinden we het wel uit, zoals we alles samen gaan uitvinden want ik weet dat we dat kunnen en je hoeft je nergens zorgen om te maken want ik hou van je" zeg ik en dan hoor ik niks meer aan de andere kant van de lijn alleen een zacht gesnik.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now