Hoofdstuk 70.

20 1 0
                                    

~ Dioni ~

" Goedemorgen" zeg ik en kom de kamer in met koffie. Maar Emily ligt niet meer in bed. " Em waar ben je" vraag ik en ik kan haar nergens meer vinden. Tot slot vind ik een briefje van haar dat ze is praten met Lotte. Er wordt geklopt op de deur dus ik zet snel de koffie neer en maak hem open. " Hey" zeg ik als ik zie dat het Kaj is. " Hey wat doe je hier ik dacht dat je met Emily was" vraagt hij. ' Ja ik dacht dat ze hier was maar wil je koffie" vraag ik. Hij knikt en ik geef hem de beker die eigenlijk voor Emily was maar die is nu toch weg. " dankjewel" zegt hij en neemt een slok. " Het is nog warm" zeg ik maar dan is het al te laat en heeft hij zijn lip al verbrand.  "Kut" zegt hij en zet de koffie dan toch maar neer. " Maar weet je wat er met Emily is" vraag ik. " Hoezo is er dan iets" vraagt hij. " Ben ik dan de enige die door heeft dat ze heel erg raar doet de laatste tijd " zegt hij. " Nee ik weet dat ze raar doen maar ik dacht gewoon dat da kwam omdat jullie ruzie hadden gehad " zegt hij. " Nee want dan had ze allang niet meer zo afstandelijk gedaan" zeg ik.  " Sinds wanneer doet ze afstandelijk" vraagt hij. " Italie of Zwitserland" zeg ik. " Maar dat is al een paar dagen" zegt hij. " Ja Kaj dat weet ik maar het is gewoon dat ik wil weten wat er aan de hand is maar ik dacht dat je het wist maar je weet het ook niet dus ik zal je niet lastig vallen ermee" zeg ik en ga op het bed zitten en dan voel ik iets onder mijn been.

Als Kaj weg is pak ik onder mijn been iets vandaan. Het is een zwangerschapstest. Maar eigenlijk wil ik niet kijken wat de uitslag is of waarom Emily hem heeft gedaan. Of dat hij uberhoud van Emily is. Maar als ik naar het bakje voor de streepjes kijkt staat er maar 1 streepje wat betekend dat ze niet zwanger is. Dan gaat de deur open en en ziet Emily mij staan met de test in mijn handen. " Dion het is niet wat je denk" zegt ze. " Ik weet dat je niet zwanger bent maar waarom heb je hier niet met mij over gepraat" zeg ik. ' Omdat er een mogelijkheid was dat Kaj de vader is" zegt ze en kijkt naar de grond voor de een poging doet om de test af te pakken maar ik stop hem in mijn zak. " Wat" vraag ik. " Toen wij ruzie hadden is het een beetje uit de hand gelopen met Kaj en nee dat was niet in Duitsland dat was voor de tour" zegt ze en gaat naast mij op bed zitten. " Sorry Dioni" zegt ze en pakt mijn hand maar ik loop boos  de kamer uit. Ik kan haar even niet meer zien. Net als Kaj. Ik moet hier even over denken. We zijn pas een maand terug in Nederland en het loopt nu allemaal al uit de hand en ik weet niet hoe ik het moet oplossen. Uiteindelijk sla ik boos tegen een muur aan in de hoop dat de woede een beetje zou verdwijnen maar het lukt niet. Ik laat mij tegen de muur naar beneden glijden en ik zie Emily aankomen.

~ Ymke ~

" Romy wat kom je doen" vraag ik als Romy ineens de kamer binnen gelopen komt. "  Ik wil met je praten" zegt ze. " Waarover" vraag ik en ga op mijn bed zitten. " Waarom is alles zo'n rommel" vraagt ze.  Hoe bedoel je als je het over de kamer hebt, dat ga ik nog opruimen maar wat is er allemaal aan de hand" vraag ik. " Nee ik heb het niet over de kamer ik heb het over ons allemaal, alle 9 "zegt ze. " Ik kan het nog steeds niet volgen" zeg ik. " Dioni en Emily hebben weer ruzie. Er is zeker iets tussen Emily en Kaj, Cassius en ik zijn weer aan het ruzie maken omdat we niet meer bij elkaar zijn. Lotte was zwanger en Jai hoorde daar bij, Samuel en jij zijn uit elkaar en dit is er in een maand gebeurt wat is er allemaal aan de hand" zegt ze. " Ik weet het niet maar het komt allemaal wel weer goed" zeg ik . "Ik weet het niet meer of het nog goed komt, tussen ons vier altijd maar of de connectie met B-Brave nog zo goed blijft als eerst dat weet ik niet meer" zegt ze. " Ik snap wat je bedoeld maar het is gewoon even moeilijk nu maar het moet allemaal weer zo worden als het was" zeg ik. ' Dus je wilt weer samen zijn met Samuel" vraagt ze. " Nee dat wil ik niet maar ik wil gewoon dat Samuel en ik weer vrienden zijn" zeg ik. " Dan moet je met hem gaan praten" zegt ze. " Ja maar dat moet jij ook met Cassius dus laten we het maar niet over hebben dat je met een persoon moet gaan praten " zeg ik en dan zit ik voor mij uit te staren op mijn bed en word er geklopt op de deur. Even later komt Emily ook binnen. " Gaat het" vraag ik aan haar. "Ja het gaat alleen een beetje ruzie met Dioni maar dat komt wel goed" zegt ze. " Waar over hebben jullie ruzie" vraag ik. " Omdat Kaj en ik hebben seks gehad voor de tour toen Dioni en ik ruzie hadden maar hij moet er over deken en dan praten we er over en komt het hopelijk goed"zegt ze. "Het komt wel goed maak je geen zorgen" zeg ik en geef haar een knuffel. Maar of het zo goed blijft tussen ons alle 9 is nog maar de vraag. Alles is zo veel veranderd en ik weet niet meer of dit allemaal goed blijft. gaan.

~ Romy ~

We  gaan af e dan kleden we ons weer om. Onze zenders worden weer vast gemaakt en dan krijgen we weer het teken dat we weer op moeten gaan. Ook al heb ik helemaal geen zin om dit liedje op dit moment Live te doen na het gesprek dat Ymke en ik hebben gehad maar het hoort bij de tour en morgen is de laatste show dus we moeten genieten.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon