Hoofdstuk 71.

20 1 0
                                    

~  Samuel ~

Ik loop het hotel uit en ik kijk gelijk uit op het strand.  Met grote stappen loop ik door het zand richting het water waar ik Loïs zie staan. "Hey je bent er" zegt ze en ik vlieg haar om haar nek. " Ik heb je zo erg gemist " zeg ik en dan druk ik voor ze iets kan zeggen mijn lippen op die van haar. " Ik heb jou ook gemist" zegt ze en glimlacht lief naar mij. " Wil je iets gaan eten" vraagt ze. " Ja ik heb mega honger " zeg ik en pak haar hand vast. We lopen nog een stukje langs het water tot we een paar restaurantjes tegen komen.

We gaan aan een tafeltje zitten. " je gaat toch wel mee naar Torremolinos toch" vraag ik. " Ja natuurlijk waarom denk je dat ik helemaal naar Spanje ben gekomen om na een dag weer naar huis te gaan" zegt ze lachend. " Nee natuurlijk niet maar ik dacht dat je misschien hier bleef  en niet mee ging naar het zuiden" zeg ik. "Natuurlijk we maakt niet uit wat Ymke er van te zeggen heeft " zegt ze. " Maakt het niet uit wat ik vind" zegt Ymke die ineens aan de tafel staat. " Nee eigenlijk niet " zegt Loïs. "Sorry maar de laatste keer dat ik keek was het nog steeds The Get Weird tour van little mix en niet die van B-Brave dus als ik wil dat je gaat mag je ook gaan" zegt Ymke en loopt naar een tafel veder op waar Romy zit. Ondanks ik weet dat Loïs het niet wil ren ik naar Ymke toe. "Het spijt me" zeg ik. " Nee dat is het mooiste het spijt je niet. Wat je mij hebt aangedaan. Weet je dat je mij heel veel pijn hebt gedaan. Voor de duidelijkheid ja ons liedje waar we hier in Spanje de komende week de clip van gaan opnemen gaat uit mij richting jou gezongen worden dus als je nu met je hypocriete vriendin na de  tour eens gaat" zegt ze en gaat boos aan de tafel met Romy zitten die haar een beetje tot rust probeert te krijgen. "Loïs we gaan hier weg " zeg ik en trek haar bij de tafel weg. "Waarom" vraag ik. " Omdat je zojuist Ymke nog bozer hebt gemaakt als ze al was dus het alleen maar erger voor mij dat je morgen weer naar Nederland kan " zeg ik. " Ga je niet mee" vraagt ze. " Nee ik ga niet mee, ik blijf hier om te maken met Ymke wat ik kapot heb gemaakt" zeg ik. " Je relatie" vraagt ze. " Nee de vriendschap die we altijd al hadden maar die nu door dit alle helemaal kapot is gelopen en ik wil die maken en dat gaat niet als jij in de buurt bent en ik mag blijven jij niet" zeg ik. " Ik betaal je vlucht het maakt niet" zeg ik en dan loop ik weg.

~ Emily ~

We maken ons klaar voor het laatste liedje en dan is het al weer tijd om de tour af te sluiten. " Jongens dit is het laatste liedje voor ons van de tour" zeg ik. " Het is een hele erge leuke tour geweest maar aan alle leuke dingen komen natuurlijk een eind en aan dit ook dus dit word het laatste lied" zegt Ymke. " Maar die gaan we natuurlijk nog met veel plezier zingen dus luister allemaal naar Black Magic" zegt Lotte en de muziek begint en we nemen positie aan. \

Our Future ( B-Brave fanfictie)Where stories live. Discover now