Hoofdstuk 50.

29 0 0
                                    



~ Emily ~

"Goedemorgen" zegt Dioni en drukt een kus op mijn lippen. " Hey" zeg ik en voel zijn armen om mij heen. " Dit heb ik echt gemist" zegt hij. " Ik ook, zal ik wat ontbijt voor ons gaan maken" vraag ik. " Ja je bent er echt weer eindelijk weer normaal ontbijt" zegt Dioni blij en drukt nog een kus op mijn lippen. " Ik ga alvast koken" zeg ik en klim uit bed. " Je ziet er mooi uit in dat shirt" zegt Dioni. Ik draai mij om en steek mijn tong uit voor ik de kamer uit loop.

Ik loop naar de keuken en pak uit een van de kastjes een pan en uit de koelkast pak ik eieren. De radio draai ik open en de muziek klinkt uit de boxen in het huis. Als ik de eieren sta te bakken voel ik twee armen om mij heen. Dioni drukt een kus op mijn wang en ik draai om. " Nu kunnen we dit eindelijk weer doen" zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Mijn handen gaan over zijn borst naar beneden en die van hem liggen op mijn billen. Ondertussen draaien onze tongen rondjes om elkaar. Maar de kookwekker haalt ons uit onze zoen.

Met een bord met eten zitten we op de bank. Mijn benen liggen over die van hem en mijn bord heb ik op mijn schoot gezet. " Dit heb ik ook pas echt gemist" zeg ik en neem een hap van mijn ei. " Ik ook" zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Lachend kijken we elkaar nog aan. " Over een paar dagen mogen we de bus weer in" zeg ik met en zielig gezicht. " Maar over twee weken heb je vakantie dus dan heb je die ook wel echt verdient" zegt hij. " Ja maar we schrijven nog een boek weet je nog en die moet nog op tijd af" zeg ik. "Dat komt goed, dat weet ik wel net als dat alles goed komt" zegt hij. " Ga je morgen mee naar het optreden in Ziggo dome" vraag ik. " Ja tuurlijk ik zal het niet willen missen" zegt hij en pakt mijn hand vast. " Ik hou van je" zegt hij. " Ik hou ook van jou" zeg ik en laat mijn hoofd op zijn schouder liggen. " Alles wat je wilt kun je mij vertellen we zoeken wel een weg, als je wil zoeken waar ons kindje is dat is oké en als je dat niet wilt is dat ook oké" zegt hij. " Ik wil nu vooral gewoon samen zijn met jou en gewoon wat tijd met elkaar doorbrengen zonder dat we elkaar lopen te pussen met dingen en dat we gewoon lol hebben samen zoals het vroeger was" zeg ik. " Dat snap ik en dat is dan wat we gaan doen" zegt hij en ik druk mijn lippen op die van hem en mijn handen op zijn wangen.

~ Lotte ~

" Lotte word alsjeblieft wakker" hoor ik de stem van Jai. " Nee Jai ik wil slapen" zeg ik. " Maar het is niet handig wat er aan de hand is "zegt hij en dan doe ik langzaam mijn ogen open. " Wat is er aan de hand" vraag ik. " Je bloed" roept hij. "Wat " zeg ik en gooi de deken van mij af. " Waar komt het vandaan" vraag ik en raak langzaam in paniek. " ik bel 112" roept Jai en rent de kamer uit.

Ik word in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht maar het enige wat er door mij heen gaat is dat er iets is met de baby. " Jai, de baby" zeg ik voor dat ik voel dat ik begin weg te zaken. " hou haar hier" zegt de dokter en dan word het weer licht voor mijn ogen en ik probeer mij erbij te houden en dan hoor ik de stemmen van de dokter.

" Wat is er aan de hand" vraag ik als ze mij helemaal onderzocht hebben. " We hebben niet zo goed nieuws" zegt de dokter. "Wacht, Jai moet er ook bij zijn" zeg ik en dan komt Jai gelukkig net de kamer in gelopen. " De bloeding die je vanochtend hebt gehad was een reactie van je lichaam op je zwangerschap je hebt de baby afgestoten we zijn nog aan het kijken waarom maar stress kan een grote rol hebben gepeeld" zegt hij.

~ Cassius ~

" Samen met Romy zit ik in een restaurant wanneer haar telefoon gaat is het stil tussen ons. " Wie is het" vraag ik. " Het is Jai" zegt ze en neemt op. " Hey met Romy" zegt ze " Wat is er aan de hand" vraagt ze. " Ja ik kom er nu aan en ja Cassius is bij mij" zegt ze en dan hangt ze op. " We moeten gaan Lotte ligt in het ziekenhuis ze heeft een bloeding gehad en heeft de baby verloren" zegt Romy en we lopen naar de bar. " Ik betaal wel als jij de auto haalt" zeg ik tegen Romy en gooi de sleutels naar haar toe.

We springen de auto uit zodra we geparkeerd hebben. " Wat is er aan de hand" vraagt Kaj. " Lotte is de baby verloren" zeg ik en dan is Romy al naar binnen gerent. " Dus daarom zijn we aan het rennen" vraagt hij. " Ja kom" zeg ik en ren achter Romy aan die al binnen staat bij Jai die helemaal in paniek is. " Ik blijf wel bij Jai, ga jij maar naar Lotte toe die zal er net zo aan toe zijn" zeg ik tegen Romy en die knikt en rent dan de lift in. " Jai gaat het" vraag ik. " Ja het gaat wel maar ik weet niet hoe ik hier mee om moet gaan ik weet niet of ik er blij mee was of niet" zegt hij.

Our Future ( B-Brave fanfictie)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu